folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Gizlenebilecek Boyutlarda Bilgisayar Ariyorum

Gizlenebilecek Boyutlarda Bilgisayar Ariyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

merhabalar

okulumun internetinden safariBooks, ebrary vb sitelere girip diledigimce kitap okuyabiliyorum. bari bunu disariya acayim bi hayrim dokunsun diye dusunuyorum. belki reklam falan derken biseyler gelir

icine linux kurup saga sola zulalayabilecegim bilgisayar onerilerinize acigim, icine linux kurup kutuphanede kimseciklerin bakmadigi yerlere falan saklamayi planliyorum.

akliniza direk raspberry pi gelicektir ama o aletin performansi cok dusuk. ucuz bi netbook dusundum ama netbooklara guvenmiyorum uzun sure calistiklarinda sorun cikarirlar gibime geliyo (cikarirlarmi ? )

yapacagim seyse bu zulaladigim alete linux kurucam, kendi vps ime bagliycam vpn le. sonra bi websitesi acip kendi vpn im uzerinden ebrary.com u falan millete sunucam, bildigimiz proxy olucak

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

kütüphanenden proxy istemeyi düşündün mü hiç hocam?

punto cero
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoca sen harbi kaşınıyorsun :)

biz bile kendi ağımızdan science direct kastığımızda yani okulun bana verdiği proxy ile girip aşırı yayın kasınca "yetti artık siktir git yarın gel " diye tepki verebiliyorken üniversitede böyle bişeyi yaparsan anlarlar. Ve seni de bulurlar emin ol. Yapma site aç de ki istediğiniz yayınları yazın size vereyim diye ama ağı paylaşma çok pis göte gelirsin siciline bile işlerler. Al ben sana vereyim yapılmışı var adam stanfor mit mis gibi üniversiteleri bile açmışlar burdan paralı olan yayınların linkini yapıştırıyorsun sana ücretsiz olarak indirtiyor buyur.

http://www.sci-hub.org/

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

Raspberry pi ve benzeri sistemleri araştır derim kredi kartı büyüklüğünde arm tabanlı pc 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Biraz daha iyi bişi arıyosan http://beagleboard.org/Products/BeagleBone%20Black

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Hocam raspery pi nin 1 gb ram li olan modeli gayet güzel performans verir diye düşünüyorum 

0x656e tarafından 01/Eki/13 16:52 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexelebek
    alexelebek's avatar
    Erkek

Birde suna bak istersen, performans icin iyi gibi gorunuyor...

alexelebek tarafından 01/Eki/13 16:55 tarihinde düzenlenmiştir

Another day another death another sorrow another breath...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    alexelebek bunu yazdı

bu guzele benziyo ama @karakule nin dedikleri korkuttu, okuldan falan atarlarmi acaba boyle bi durumda ?  yurtta dolaba falan koyarim amk nerden bulucaklar diycem de hangi access_pointten baglandigimi falan cozer bulurlar bi sekilde heralde :|

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    alexelebek bunu yazdı

bu guzele benziyo ama @karakule nin dedikleri korkuttu, okuldan falan atarlarmi acaba boyle bi durumda ?  yurtta dolaba falan koyarim amk nerden bulucaklar diycem de hangi access_pointten baglandigimi falan cozer bulurlar bi sekilde heralde :|

kardeş anca paylaşımı localden yaparsan ZOR bulurlar ama local haricinde yaparsan kesin bulurlar çünkü login olman lazım 

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Bir yerlerde acik hat vardir elbet, oraya kablosuz modem bagla. Disaridan aga erisirsin. Fiziksel konumda uygun olursa istedigini yap.

vatandaşa kafam girsin!..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

riskli iş hocam hiç bulaşma bence.

.
Toplam Hit: 1905 Toplam Mesaj: 12