folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gizli Depresyon

Gizli Depresyon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ed_a
    ed_a's avatar
    Dişi
    hiç farkında olmadan uykusuzlukla beraber gizli depresyona yakalandınızmı..?nasıl atlattınız.?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    geçen sene kozayla uyumama yarışı yapoduk 5 günle kodum ama hiç bi depresyon yapmadı sadece etrafına zarar veriyosun uykusuzlukla o senin psikolojine yatıyor uykusuzluğun problem olucağını sanmıyorum :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    nasip olmadı olmasında... Sana(yani kimeolduysa) geçmiş olsun... Sanırım fazla düşünme.. üzerine çarşaf çek

Sade Üye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

çok uyurum ben... öyle bi sorun yaşamadım.. ama uykusuzlukla gelen depresyonu atlatmak için mantık olarak

uyumak gerek=)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JAVVAJ
    JAVVAJ's avatar
    Erkek

depresyonun gizlisi nasıl oluyo????

Bir dil bir insan iki dil iki insan java bilmeyen ahrazdır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ed_a
    ed_a's avatar
    Dişi
    bir haftadır geceleri uyuyamıyorum..yanbı gunduz çok aşırı bi uykusuzluk oluo işe gidiyorum geliyorum yorgun olup uyuycağımı tahmin ederek seviniyorum..fakat olmuoo..şimdi bu belirtilerin gizli depresyon süreci oldğunu öğrendim..problem benm arkadaşlar..hiç farketmeden depreyona girmişim:S ne yapabilirm?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek

canım arkadaşım uyku hapı kullan diyeceğim ama herhangi bir doktora görünmeden kullanma... Sana en iyi yanıtı Psikologların vereceğine emin olabilrisin... Ama kendine dikkat et kapiş... yine bende araştıracağım. Eğer işe yarayacak bir bilgi bulursam Pm atacağım

Sade Üye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ed_a
    ed_a's avatar
    Dişi

depresyonun gizlisi nasıl oluyo????

bende bilmiyorum öle yazıo:S sanırm bnmde nedenini bilmeden ve farkında olmadan içinde bulundğum hastalık..depresyonun farkında olmama durumu sanırm

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ed_a
    ed_a's avatar
    Dişi

canım arkadaşım uyku hapı kullan diyeceğim ama herhangi bir doktora görünmeden kullanma... Sana en iyi yanıtı Psikologların vereceğine emin olabilrisin... Ama kendine dikkat et kapiş... yine bende araştıracağım. Eğer işe yarayacak bir bilgi bulursam Pm atacağım

tsk ederm saolasn..evet şirketten bi arkadaş bi psikolog tavsiye etti..sanırm gitsem ii olucak:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JAVVAJ
    JAVVAJ's avatar
    Erkek
    sorun sadece uykusuzluk ise  basit  ama  onun dışında  bir şeyler  varsa  bir  uzmandan yardım almanı tavsiye ederim...uykuya gelince  yatmadan once  duş al  ayran içmeyi dene  biraz kitap oku vs...

Bir dil bir insan iki dil iki insan java bilmeyen ahrazdır...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ed_a
    ed_a's avatar
    Dişi
    eet gitmem gerekir sağlam bi doktora..ya sadece uykusuzluk yok tabi
Toplam Hit: 3540 Toplam Mesaj: 22