Gizli Depresyon
-
hiç farkında olmadan uykusuzlukla beraber gizli depresyona yakalandınızmı..?nasıl atlattınız.?
-
geçen sene kozayla uyumama yarışı yapoduk 5 günle kodum ama hiç bi depresyon yapmadı sadece etrafına zarar veriyosun uykusuzlukla o senin psikolojine yatıyor uykusuzluğun problem olucağını sanmıyorum :)
-
nasip olmadı olmasında... Sana(yani kimeolduysa) geçmiş olsun... Sanırım fazla düşünme.. üzerine çarşaf çek
-
çok uyurum ben... öyle bi sorun yaşamadım.. ama uykusuzlukla gelen depresyonu atlatmak için mantık olarak
uyumak gerek=)
-
depresyonun gizlisi nasıl oluyo????
-
bir haftadır geceleri uyuyamıyorum..yanbı gunduz çok aşırı bi uykusuzluk oluo işe gidiyorum geliyorum yorgun olup uyuycağımı tahmin ederek seviniyorum..fakat olmuoo..şimdi bu belirtilerin gizli depresyon süreci oldğunu öğrendim..problem benm arkadaşlar..hiç farketmeden depreyona girmişim:S ne yapabilirm?
-
canım arkadaşım uyku hapı kullan diyeceğim ama herhangi bir doktora görünmeden kullanma... Sana en iyi yanıtı Psikologların vereceğine emin olabilrisin... Ama kendine dikkat et kapiş... yine bende araştıracağım. Eğer işe yarayacak bir bilgi bulursam Pm atacağım
-
depresyonun gizlisi nasıl oluyo????
bende bilmiyorum öle yazıo:S sanırm bnmde nedenini bilmeden ve farkında olmadan içinde bulundğum hastalık..depresyonun farkında olmama durumu sanırm
-
canım arkadaşım uyku hapı kullan diyeceğim ama herhangi bir doktora görünmeden kullanma... Sana en iyi yanıtı Psikologların vereceğine emin olabilrisin... Ama kendine dikkat et kapiş... yine bende araştıracağım. Eğer işe yarayacak bir bilgi bulursam Pm atacağım
tsk ederm saolasn..evet şirketten bi arkadaş bi psikolog tavsiye etti..sanırm gitsem ii olucak:)
-
sorun sadece uykusuzluk ise basit ama onun dışında bir şeyler varsa bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim...uykuya gelince yatmadan once duş al ayran içmeyi dene biraz kitap oku vs...
-
eet gitmem gerekir sağlam bi doktora..ya sadece uykusuzluk yok tabi