Gizli Dosyalar-1
-
Yazıda anlatılanlar aslında amerikanın oyunudur.süper güç gibi göstermeye çalışıyorlar. neymiş uzaylılar bunlarla anlaşmış falan filan.
51. bölgenin hikayeside tamamen bu yüzdendir. Orada 2 sene görev almış hocam var. Aynı zamanda adam NASA da çalışmış. 51. bölgenin olduğu yerde (1950 gibi bir tarih) atom bombası denemesi yapılacakmış. Bombayı attıktan sonra farketmişler ki aşağıda bir kasaba varmış yaklaşık 30bin nüfuslu. Tabii iş işten geçmiş. Hemen bölgeyi karantinaya almışlar. 30 bin kişiden 15bin kişi falan hayatta kalmış. Birçoğu evrim geçirmiş, birçoğu da sakat. O dönemlerde amerikan başkanlarından birininde skandalları patlat vermiş. Her iki olayıda örtbas etmek için uzaylılar senaryosu ortaya atılmış ve uygulanmış. Karantinadaki insanları da yaşatmak ve dünyayla ilişkilerini kesmek için askeri üs haline getirmişler o bölgeyi. 1950lerde evrim geçirenlerin çocuklarının çocukları olmuş ve arada bunların fotoğrafları medyaya sızmış. İşte bizim gri uzaylılar o çocuklar. Benim hocam orada çalışırken bu evrim geçirenlerden en düzgünleri görmüş. Oradaki günlük işlerde çalışanları. Aynı zamanda bu insanlar üzerinde laboratuvar çalışmalarıda yapılıyormuş. O ufo diye görünenlerde amerikanın test ettiği uçaklar.
-
@ntxsoft iyice saçmalamışsın.Kesinlikle şüphesiz batmışsın.
SADECE ŞUNU DİYORUM;
ARKADAŞLAR HERKES ARAŞTIRSIN.
Çünkü bazı arkadaşlar hemen savıp palavra diyor! Vesaire...
Ben bu konuları çok okudum, bir çok bilgi sahibiyim.
Bizim ilerlemeyişimizin sebebi,zamanında ilerleyen uluslardan Almanyanın ilerleyebilişinin sebebi bu.
Amerikalılar 2. Dünya savaşına nasıl giriyor? Nasıl çıkıyor? Almanya'dan neler götürüyorlar
Bu Almanlar zamanında Türkiye'ye neden sık uğruyor.Neden Ağrı'ya gidiyorlar?
Rusya nasıl teknoloji kazanmış?
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------@ntxsoft iyice saçmalamışsın.Kesinlikle şüphesiz batmışsın.
SADECE ŞUNU DİYORUM;
ARKADAŞLAR HERKES ARAŞTIRSIN.
Çünkü bazı arkadaşlar hemen savıp palavra diyor! Vesaire...
Ben bu konuları çok okudum, bir çok bilgi sahibiyim.
Bizim ilerlemeyişimizin sebebi,zamanında ilerleyen uluslardan Almanyanın ilerleyebilişinin sebebi bu.
Amerikalılar 2. Dünya savaşına nasıl giriyor? Nasıl çıkıyor? Almanya'dan neler götürüyorlar
Bu Almanlar zamanında Türkiye'ye neden sık uğruyor.Neden Ağrı'ya gidiyorlar?
Rusya nasıl teknoloji kazanmış?
-----------------------------
Hee o zaman uzaylılar var. Tamam ben saçmalamışım hatta benim hocam saçmalamış. Hatta benim orda çalışan hocamda uydurma zaten. Ya bi s.... git. -
Empoze edilmeye çalışılan tek şey, abd nin asla yenilemeyecek kadar güçlü bir ülke olduğu.
Bu uzaylılarda amma salakmış ya ,burda dünya bor rezervinin %70 ine sahip olan türkiye varken gitmişler %30luk abd ile işbirliği yapmışlar.aq salakları hesap bilmiyorlar demekki. haa bide acil lazımmış :)
gora filminde bir sahne var uzaylı geliyor ve tecavüze ugruyor bu gerçekten olmuşta onun içinmi gelmiyorlar buraya?
-
yok siyonistler yok uzaylılar yok masonlar hoca gereksiz egereksiz konuları acıp duruosun tekrar edip durma...
-
renegadealien bunu yazdı:
yok siyonistler yok uzaylılar yok masonlar hoca gereksiz egereksiz konuları acıp duruosun tekrar edip durma...
---------------------------başka bi arzunuz sansür uyguladığınız konuları söyleyin açmayalım
-
Kimileri için saçma efsanevik fantastik vs. farklı şekillerde terimlendirilecek olgular olabilir ... ama kesinlikle saygı duyulması gerek bu arkadaşa..çünkü hepimizin normları vardır farklı değerleri farklı inançları farklı zewkleri vardır..bu konu benimde ilgimi çekiyor..aslında bu konuları saçma olarak düşünen kişilerin sorunu konu hakkında yeterli bilgiye sahip olamadıkları için olaya hakim olamamaları ve bu yüzden tamamen deli saçması olarak görmeleri çünkü altyapı yok ve konu hakkında bilgi birikimi yok .. bu gibi konular tamamen zincirlemedir..bu olaya hakim olabilmek için reptilianların yaşadığı önesürülen zamanı bilmek gerekir o zamanı biliyorsan o zamanda var olan yerleşim birimlerini kullandıkları araç gereçleri reptilianların sıfır noktalarını bilmek gerekir vs. vs. uzayıp gider bu....neyse konu hakkındaki yorumumu yapiiim..Reptilian'lar gelişmiş varlıklar olarak bilinirler eğer condelizza bush vs. bu herifler reptilian kökenli olsa yani mutlaka işin bi sırrını bulup bi çaresini çıkarıp kusursuz insan şekline bürünürlerdi veya reptilian olsalar uzay ve atlantis teknolojine sahip olduklarından istedkleri yeir tabiri caizse parmak şıklatarak alırlardı..fakat amerikanın arkasında doğa üstü güçlerini kullanabilecek veya dünyevi maddelerle amerikaya destek sağlayabilecek uzaylı veya M&M veyahut üstün insanların yaşadığı şehirlerde kötü tarafı seçmiş gruplar var..ve emelleri için amerikayı kullanıyorlar..amerika 2. el dir 1. el siyonist yahudiler
-
güzel bir yazı dizisi olmus yanlız İnternet oldukça hiç bir dünya ülkesi rahat yaşayamayacaktır. ( anlayaN ANLADI )
-
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
---------------------------
başka bi arzunuz sansür uyguladığınız konuları söyleyin açmayalım
-----------------------------Sansür uygulama gibi bir durum hiç bir zaman olmadı bu sitede, ama 10 konu acıp actığın 10 konu ya uzaylılarla, ya akplilerle, ya masonlarla, ya siyonistlerle ilgiliyse, bu sitenin genel amacı içinde biraz abartılı duruyor hoca...
-
renegadealien bunu yazdı:
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
---------------------------
başka bi arzunuz sansür uyguladığınız konuları söyleyin açmayalım
-----------------------------Sansür uygulama gibi bir durum hiç bir zaman olmadı bu sitede, ama 10 konu acıp actığın 10 konu ya uzaylılarla, ya akplilerle, ya masonlarla, ya siyonistlerle ilgiliyse, bu sitenin genel amacı içinde biraz abartılı duruyor hoca...
kardeşim Türk ve dünya konularına hakim birisiyim bildiğim konular olduğu için açıyorum bu sitenin amacı bilgi paylşaşmak değilmi siyonistler masonlar naziler dünya dışı yaşam akp türkiye asya avrupa her konu bu dünyanın bi parçası hepsinin birbiriyl alakası var havadan sudan bahsediceğimize hangi millet nelerle uğraşıyor onu bilelim