Gizli Kamera - Dinleme Cihazı - Böcek Tespit Edici

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

arkadaşlar son zamanlarda gündem kaset skandallarıyla çalkalanıyor, böyle bir durumla karşılaşmak istemeyenler için böcek tespit edici cihazları paylaşmak istedim...

Dikkat Hayat Kurtarır...

$7.96 - Hidden Camera Wireless Signal and Wifi Detector (100Mhz~3Ghz) 

http://www1.dealextreme.com/productimages/sku_4278_1.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

$6.96 - Spy Bug and Camera Wireless Signal Detector Keychain (100Mhz~2600Mhz)

http://www1.dealextreme.com/productimages/sku_3625_1.jpg

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

azcık kafayı kullanır birazcık sermaye yatırı bide üstüne manuelini kurcalayıp teknik terimleri kavrar süsler püsler reklamını yaparsan şu dönemde peynir ekmek gibi satarsın şerefsizim bu aletlerden...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Satan var mı? Tam net'den araştırıyordum. Bir kaç sakat durum oluyor lazım olur. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

Satan var mı? Tam net'den araştırıyordum. Bir kaç sakat durum oluyor lazım olur. 

-----------------------------

dealextreme, linklerin üzerine tıkla

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Eğer kameralar bankamatiklere konulanlar gibi kendi belleklerine kayıt yapıyorsa bu cihazlar bi halta yaramaz, onlarda görüntüyü başka bir yere aktarmak diye bişey yok dolayısıyla sinyal yok. Ki artık boyut farklılıkları yok denecek kadar az. Her tarzı spy kamerayı her yere sıkıştırılabiliyolar. Araştırmaya kalkan adam yanlış yönlenmesin.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

iş görmez bunlar perpada var alıp test et istersen

onekine?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

kendi belleğine kayıt edenleri bulamıyor mu şimdi bunlar ? onlar için ne gibi dedektörler var ? metal dedektörü mü kullanacağız onlar için ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Bkz infrared ledle bezenmiş gözlük

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

bunlar sadece tespit ediyo sanırım, sinyali falan kesmiyor?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

raul

yok hacı bunların esas amacı rf,wifi radio sinyalinin tespiti için kullanıyo ama bu çin dekiler traşş bi halta yaramıyo nedeni çok fazla elektromanyetik sinyal yayan cıhazlar aleti sapııtrıyo

dedin gibi  metal kasalı cıhazları metal dedektruyle bulursun ama  yılların bana gösterdiği tecrube bu iş için  keskin göz ve  deneyim lazım   orneğin zamanında bende gizli kamera işini çok yaptım mekana bakarak detaylı incelyerek fark ede biliyorsun yada ben olsam nereye saklardım mantıgıyla arıyon buluyon gibi :)

noenell
    hacı onu jammer larla yapa bilirsin   bu cıhazlar sadece sinyalin şiddetine göre ledleri hızlı yanıp sönüyo filip flop gibi

onekine?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

kamera bulunabileceginden suphe ettiginiz ortamda cep telefonunun kamerasi ile tarama yapin , kamera varsa isigi telefon ekranina takilir farkedersin 

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 5933 Toplam Mesaj: 22