Gizli Kamera - Dinleme Cihazı - Böcek Tespit Edici
-
arkadaşlar son zamanlarda gündem kaset skandallarıyla çalkalanıyor, böyle bir durumla karşılaşmak istemeyenler için böcek tespit edici cihazları paylaşmak istedim...
Dikkat Hayat Kurtarır...
$7.96 - Hidden Camera Wireless Signal and Wifi Detector (100Mhz~3Ghz)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
$6.96 - Spy Bug and Camera Wireless Signal Detector Keychain (100Mhz~2600Mhz)

-
azcık kafayı kullanır birazcık sermaye yatırı bide üstüne manuelini kurcalayıp teknik terimleri kavrar süsler püsler reklamını yaparsan şu dönemde peynir ekmek gibi satarsın şerefsizim bu aletlerden...
-
Satan var mı? Tam net'den araştırıyordum. Bir kaç sakat durum oluyor lazım olur.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
Satan var mı? Tam net'den araştırıyordum. Bir kaç sakat durum oluyor lazım olur.
-----------------------------dealextreme, linklerin üzerine tıkla
-
Eğer kameralar bankamatiklere konulanlar gibi kendi belleklerine kayıt yapıyorsa bu cihazlar bi halta yaramaz, onlarda görüntüyü başka bir yere aktarmak diye bişey yok dolayısıyla sinyal yok. Ki artık boyut farklılıkları yok denecek kadar az. Her tarzı spy kamerayı her yere sıkıştırılabiliyolar. Araştırmaya kalkan adam yanlış yönlenmesin.
-
iş görmez bunlar perpada var alıp test et istersen
-
kendi belleğine kayıt edenleri bulamıyor mu şimdi bunlar ? onlar için ne gibi dedektörler var ? metal dedektörü mü kullanacağız onlar için ?
-
Bkz infrared ledle bezenmiş gözlük
-
bunlar sadece tespit ediyo sanırım, sinyali falan kesmiyor?
-
yok hacı bunların esas amacı rf,wifi radio sinyalinin tespiti için kullanıyo ama bu çin dekiler traşş bi halta yaramıyo nedeni çok fazla elektromanyetik sinyal yayan cıhazlar aleti sapııtrıyo
dedin gibi metal kasalı cıhazları metal dedektruyle bulursun ama yılların bana gösterdiği tecrube bu iş için keskin göz ve deneyim lazım orneğin zamanında bende gizli kamera işini çok yaptım mekana bakarak detaylı incelyerek fark ede biliyorsun yada ben olsam nereye saklardım mantıgıyla arıyon buluyon gibi :)noenell
hacı onu jammer larla yapa bilirsin bu cıhazlar sadece sinyalin şiddetine göre ledleri hızlı yanıp sönüyo filip flop gibi -
kamera bulunabileceginden suphe ettiginiz ortamda cep telefonunun kamerasi ile tarama yapin , kamera varsa isigi telefon ekranina takilir farkedersin