Gizli Kamera Satan Var Mı?
-
satrekarte bunu yazdı
imkanın varsa direk bakıcıya yolver ve eve kamera sistemi kur yeni bakıcıyla şartlarını konuş çocuğa eziyet etme
kesinlikle bunu yap. Ben çocuğu bakıcıya vermeden önce kamera taktım. Sadece dış kapıyı görüyordu ama evin en ucra köşesinden dahi çok net ses alıyordu. Göz önünde olduğundan ve sadece kapıyı çektiğinden bakıcıya herhangi bir açıklama yapmadım. Önce mahallemizde orta yaşlı bir kadın tuttuk. Çocukta bir sorun yoktu ancak birgün geçmişi izlerken çocuğuma sen bunu verdiğimi şükret dediğini duydum (Bu olayın dışında çocukla ilgileniyordu aslında problemli biri değildi yani). Durur muyum? Tabiki hayır. İşyerinden fırladığım gibi eve gittim. 15 günlük çalışmasına karşı 1 aylık ücretini verdim ve kibarca bir daha gelme dedim. Kadının nutku tutuldu birşeyde diyemedi. Bir yanlışımmı oldu faslından sonra hayır çocuğuma ben bakacam dedim gönderdim. Sonradan başka birini bulduk kızım kreşe başladı ama hala teyze neden gelmiyor diye soruyor :).
Konuya gelecek olursam ben 400 liraya 1 adet wifi kamera almıştım hocam. Gece görüşü, canlı izleme, hafıza kartına kayıt (kayıt seçeneklerinde bakıcının saatlerini ayarlamıştım). Memnundum. O tarz birşey bakmanı öneririm. Senin evinde baktığına göre açık açık kamera koymaktan çekinme. Tavsiyem @satrekarte nin de dediği gibi bakıcıyı hemen şutla ve yenisini bulmadan önce kamera işini hallet
-
futurist bunu yazdı
Neden gizli kamera diye soranlar için
Gizli olmasa bunu öğrenebilirler miydi bu aile.
Maalesef felaket tellallığı gibi olmasin ama bu konuda iyi birilerini bulmak çok büyük şans.
Ailenin "şüphe duyuyorsa" , bakiciyi hemen göndersin derdim ama çocuğa hayvana yaşlıya yapılan zulümler kesinlikle cezasız kalmamalı bu yüzden emin olmak için takmalilar.
Hatta her odaya mümkünse. Ve kayit sonrasi değil. Anlikta izlense çok iyi olur.
Kusura bakmayin çok korkutmadim inşallah
Ek: son duydugumu bilseniz kaniniz donar
abi buradaki videoyu izledikten sonra çıldırdım.. Sikerim bakıcısını valla siz bakın daha iyi.. Videonun etkisinde kaldım bu nasıl bi iştir oç.