Gizli Klasör
-
Çalıştıra girip ::::::::
cmd /C attrib -s -h -r c:\klasör
şeklinde çalıştırıp klasörleri görünür hale getir, sistem dosyası olarak göstermiş olmalı o klasörü, eminim, neyse dediğim gibi bir dene... -
arc hocam actıgım konuyu nerenle okudun bilmioum ama genede yardımcı olmaya calısıyorun
___________________________________________________________________________________________________________________
Hocalar D surucusune sag tıklayıp kac gb olduna baktıgımda 58 GB d nın ıcıne gırıyorum bazı klasorlerım yok ve 1.68 GB yanı bı sekılde gizli klasor olmuslar ama acamıyorum gizli klasoru goster dedıgımde acımıyor mini XP le acıyorum bilgilerim orda kesın bı vürüs var ama kolay kolay silinmiyor combofix de denedım gene olmuyor varmı bunun başka çözümü ?
________________________________________________________________________________________________________________-
varmı hocalar baska cozum ?
-
arkadaşlar neden yapar ? basına gelan vaRas bı yardım eli uzatsın :D
http://img62.imageshack.us/i/adszif.png/
gizli butonu aktif deiL : )
-
VBDream yazmış işte onu dene. Gizli seçeneği aktif değilse klasör sistem dosyası olmuştur. attrib ile sistem dosyası özelliğini kaldıracaksın.
-
Hocalar yeni konu açmak istemedim ama aynı sorun gene var down edem dedim linkler uçmuş unuttum yontemide varsa elınde olan varsa up ederse super olur