folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Gizli Klasörleri Göster.Seçeneği Kayboldu Yardım:

Gizli Klasörleri Göster.Seçeneği Kayboldu Yardım:

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar gizli klasörleri göster seçeneği kayboldu pc yi benden başka kullananlar da var neden kaynaklandı bilmiyorum ama önemli dosyalarım kayıp lütfen yardım

#....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Bilgisayarına virüs bulaşmış.Güvenli kipte açtıktan sonra msconfig ile başlangıçta virüs olabilecek programların yanındaki işareti kaldır.Regedit'e gir.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL]

Anahtarı altındaki CheckedValue değerini 1 yap.Sonra bilgisayarım'a gir.Sürücülere sakın çift tıklama.Üst taraftan klasör seçeneklerine tıkladıktan sonra sol taraftan tüm sürücülerine tek tek gir ve içlerindeki autorun.inf dosyasını sil.Autorun.inf den başla değişik isimlerde .cmd .bat .com .exe dosyalarını da silersen virüs tamamen temizlenmiş olur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

aynen başlığı google a yaz, sana çözümü verecektir :W

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

bu işini görür bazı hocalar bilir bu sil.rar ı artık piyasada linkler kırık oluyo şimdi upload ettim alın arşivinize..

http://rapidshare.com/files/176020683/sil.rar.html

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek
    Araçlar da klasör seçenekleri kaybolmuş zaten.Ben actim güvenli kip te ama bir sürü .inf.Com.Exe.Bat uzantılı dosya var çoğu win32 de hepsini silecekmiyim

#....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    TxT bunu yazdı:
    -----------------------------

bu işini görür bazı hocalar bilir bu sil.rar ı artık piyasada linkler kırık oluyo şimdi upload ettim alın arşivinize..

ne işe yarar ? 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

C – D—E    ayrı bi klasör halinde acılıyorsa ve gizli dosyaları göstermiyorsa

çalıştır> regedit> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL

bu kısımda sağ taraftan CheckedValue kısmını silin sonra yeniden aynı isimle Dword olarak ekleyin değer olarak da 1 girin.

Sonra araçlar klasör seçeneklerinden görünüm sekmesi altında göster deyin artık otomatik

olarak gösterme yapmayacaktır kendini..

editcan :   @ DarkSkull   vermiş ..

bu virüs   belleklerden bulasıyor..  D-  E   felan ayrı pencerede acılıyor gizliler saklanıyor felan..

belleği takınca acmadan önce masaüstünde rar dosyası olustur onun içine  gir  Belleği sec  içinde .com  .bat  .asd   felan yabancı uzantıları sil.

(:
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    TxT bunu yazdı:

ne işe yarar ? 

Bu dosya başta gizlilik problemini halletme bereaber Autorun.inf dosyasını kullanıp yayılan virüs sürümleri için temizleme paketidir.

BU UYGULAMA;
    * bu adımlar autorun .inf virüslerine çözüm olacak

* Klasör seçeneklerndne "gizli dosyaları göster" özellğini seçip gizli klasörlerinizi görmenizi sağlayacak

* Sürücülere çift tıklama esnasında birlikte aç sorununu giderecek.

Eyup YANIK'a ait bildiğim kadarıyla..  ben hep kullandım kullandırttım.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

risk53 bunu yazdı:
    Araçlar da klasör seçenekleri kaybolmuş zaten.Ben actim güvenli kip te ama bir sürü .inf.Com.Exe.Bat uzantılı dosya var çoğu win32 de hepsini silecekmiyim

adam klasör seçenekleri kaybolmuş diyo :| gizliler gözükmüyo değil :S

editcan:aklıma gelen böle acdsee yada nero  gibi browse özelliği olan bi prog. aç. onda dosyalarını kurtar. sonra bas formatı :W

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=gizli%20dosyalar&folderid=71009

buna bak istersen.. hemen hemen aynı sorun.. amvo virüsü yemişsin galiba..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Kaç gündür c++'la uğraşıyorum kafayı yedim klasör seçeneklerinin kaybolduğu gözümden kaçmış :) Regedit'i aç.

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer  altında NoFolderOptions var onu silersen klasör seçenekleri gelecektir.Bunu da güvenli kipte yaparsan iyi olur.Hem d'de hem c'de olan (başka sürücü varsa onlarda da vardır) .cmd .bat .exe dosyalarını silebilirsin.Yanlış dosyaları silmekten korkuyorsan dosya isimlerini yaz hangilerini sileceğini söyleriz sana.

Toplam Hit: 3775 Toplam Mesaj: 17