Gizli No Gösteren Bi Mobil Program Varmış
-
arkadaş verdiğin link açılmıyo haberin olsun...
-
arkadaş verdiğin link çalışmıyo haberin olsun. gerçi çokta önemli deil
-
bi aralar da şey diyolardı . '' bi şampuan çıkmış kıçına sürüyomuşun kıçındaki kıllar dökülüyo kafanda çıkıyomuş'' :D:D
de getin allasen yaaw :D
-
Programo yok olmasıda imkansız ama GSm şirketinin BiesD lerine girebilirseniz değil gizli no yu adamın teleffonu tamamen ele geçirirsiniz...sadece adamınmı o biesD ye bağlı olan bütün aboneleri hiç durmayın ele geçirin....:)
-
olduğunu sanmıyorum çünkü olsaydı kesin devlet işlerindede kullanılırdı ama benim bi arkadaşım savcılıkta 4 ay süründü ve numara bulunamadı..
-
oyle bir program var bir zaman chip dergisinde cikmisti ornegin bir program daha vardi istedigin kisinin numarasini o programa yaziyordun ve o kisi aradiginda hep mesgul cikiyordu vs. ben chip dergisi sayesinde boyle cok program bulmustum ama hepsi parali 8 euro du ben o zaman arastirdigimda!
-
bizim bi arkadaş birine küfretti arayıp adamı savcılığa verdiler özel numarayı şak diye buldu herifler eğer bu yapılabiliyosa o da yapılır
-
Ya sonuçta özel numaradan ararken karşı tarafın numarası bi filitreden geçiyo biz eğer bu filitreyi kaldırabilirsek olur die düşünüyorum ama sonuçta karşınızda nokia gibi dev bi firma var!
-
manyaki bunu yazdı:
Ya sonuçta özel numaradan ararken karşı tarafın numarası bi filitreden geçiyo biz eğer bu filitreyi kaldırabilirsek olur die düşünüyorum ama sonuçta karşınızda nokia gibi dev bi firma var!
o filtre gsm şirketinin BiesD leri işte..gidip bire bir ona müdahele etmen gerekir. -
saçmalamayın böyle bişey nerdeyse imkansız bir operatör diğer operatörün işine nasıl karışabilirki ??? Telsimde bile adamlar diyorlar ki eğer gizli numaradan birisi sizi ararsa arasın kim olursa olsun aran-kazan kampanyasına katılamaz yani onlar bile çözemiyorlar böyle saçma şeyler düşünmeyin....
Toplam Hit: 11938 Toplam Mesaj: 42