folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Gizli No Gösteren Bi Mobil Program Varmış

Gizli No Gösteren Bi Mobil Program Varmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inN_teA_coME
    inN_teA_coME's avatar
    Erkek
    arkadaş verdiğin link açılmıyo haberin olsun...

-·=»‡«=·--·=»‡«=·-PØw£®€d by inN_teA_coMe-·=»‡«=·--·=»‡«=·-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inN_teA_coME
    inN_teA_coME's avatar
    Erkek
    arkadaş verdiğin link çalışmıyo haberin olsun. gerçi çokta önemli deil

-·=»‡«=·--·=»‡«=·-PØw£®€d by inN_teA_coMe-·=»‡«=·--·=»‡«=·-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

bi aralar da şey diyolardı . '' bi şampuan çıkmış kıçına sürüyomuşun kıçındaki kıllar dökülüyo kafanda çıkıyomuş''  :D:D

de getin allasen yaaw :D

Adsense Gelirli Siteler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Programo yok olmasıda imkansız ama GSm şirketinin BiesD lerine girebilirseniz değil gizli no yu adamın teleffonu tamamen ele geçirirsiniz...sadece adamınmı o biesD ye bağlı olan bütün aboneleri hiç durmayın ele geçirin....:)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rumu
    rumu's avatar
    Dişi
    olduğunu sanmıyorum çünkü olsaydı kesin devlet işlerindede kullanılırdı ama benim bi arkadaşım savcılıkta 4 ay süründü ve numara bulunamadı..

kırılgan zaman, <br> mahçup dakika <br> ve fütursuz saniyeler... <br> işte arada kalan <br> "an" zaman...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madboy
    madboy's avatar
    Erkek
    oyle bir program var bir zaman chip dergisinde cikmisti ornegin bir program daha vardi istedigin kisinin numarasini o programa yaziyordun ve o kisi aradiginda hep mesgul cikiyordu vs. ben chip dergisi sayesinde boyle cok program bulmustum ama hepsi parali 8 euro du ben o zaman arastirdigimda!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bizim bi arkadaş birine küfretti arayıp adamı savcılığa verdiler özel numarayı şak diye buldu herifler eğer bu yapılabiliyosa o da yapılır

Zimbabwe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Ya sonuçta özel numaradan ararken karşı tarafın numarası bi filitreden geçiyo biz eğer bu filitreyi kaldırabilirsek olur die düşünüyorum ama sonuçta karşınızda nokia gibi dev bi firma var!

since 2005 // tbt
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    manyaki bunu yazdı:

Ya sonuçta özel numaradan ararken karşı tarafın numarası bi filitreden geçiyo biz eğer bu filitreyi kaldırabilirsek olur die düşünüyorum ama sonuçta karşınızda nokia gibi dev bi firma var!

o filtre gsm şirketinin BiesD leri işte..gidip bire bir ona müdahele etmen gerekir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    saçmalamayın böyle bişey nerdeyse imkansız bir operatör diğer operatörün işine nasıl karışabilirki ??? Telsimde bile adamlar diyorlar ki eğer gizli numaradan birisi sizi ararsa arasın kim olursa olsun aran-kazan kampanyasına katılamaz yani onlar bile çözemiyorlar böyle saçma şeyler düşünmeyin....

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 11938 Toplam Mesaj: 42