Gizli Webcam Kayıt Programı Hakkında Yardım...
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------
Cia bunu yazdı:
tamamen hayal ürünü...guest hesabı oluştur orada proyu çalıştır kayıta başlasın tekrar administratore dön
cia ne diyon ne gues hsabı bi açıkla:S ...
Başlatan denetim masasına gec kulanıcı hesaplarına gir guest hesabını ac proyu orda kur kayıta başlasın daha sonradan oturum değiştir adminastrator hesabına gec anlatım kabılıyetım sıfır bılıyorum ama umarım anlaşmıssındır :)) -
Cia bunu yazdı:
denetim masasında kullanıcı hesaplarında ki guest hesabı oluşturup sonra başlat menüsünde kullanıcı degiştiri tıkladıgında karşına gelen 2.windows
orda windows movie maker prgramınu açıp diğerinemi geçim diyorsun onu anlamadım -
LNAU bunu yazdı:
Davos bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
tamamen hayal ürünü...guest hesabı oluştur orada proyu çalıştır kayıta başlasın tekrar administratore dön
cia ne diyon ne gues hsabı bi açıkla:S ...
Başlatan denetim masasına gec kulanıcı hesaplarına gir guest hesabını ac proyu orda kur kayıta başlasın daha sonradan oturum değiştir adminastrator hesabına gec anlatım kabılıyetım sıfır bılıyorum ama umarım anlaşmıssındır :))
proyu yazmışsınız pro dediğin ne hangi program:D -
aynen
-
oke deneyim hemen...
-
Oldu beyler çok sağolun cia bu pc yi kasar biraz az da olsa öle düşünüyom ama neyse icrat olduğunda kurarım oturum:):p
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------Oldu beyler çok sağolun cia bu pc yi kasar biraz az da olsa öle düşünüyom ama neyse icrat olduğunda kurarım oturum:):p
İcraat derken?:F
-
vistadaki movie makerda artik webcamdan capture ozelligi yok...
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------Oldu beyler çok sağolun cia bu pc yi kasar biraz az da olsa öle düşünüyom ama neyse icrat olduğunda kurarım oturum:):p
-----------------------------arşivemi eklicen :l
-
DreamNatreX bunu yazdı:
Davos bunu yazdı:
-----------------------------arşivemi eklicen :l
Ekleriz :):p sitede paylaşırız yada:P
Toplam Hit: 11175 Toplam Mesaj: 21