folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Global Mağazam Diye Site Yapmış Adamlar Kaçırılmaz .

Global Mağazam Diye Site Yapmış Adamlar Kaçırılmaz .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

site detay burada  : https://www.globalmagazam.com/

Nasıl Çalışır?

Ücretler

Kayıt ve Üyelik Ücretleri:

Sitemize kayıt olurken kayıt ve üyelik ücreti alınmamaktadır.

Taşıma Ücretleri :

1 lbs. = 454 gr. dir.
    1 inch = 2.54 cm. dir.

Göndereceğiniz her paket/döküman için;
    1 pound (lbs.) = $25
    1 pound'tan sonraki her pound (lbs.) için $5.5

Örneğin:
    3 pound (lbs.) ağırlığındaki paketiniz için toplam taşıma ücreti $36 dır.
    ($25 + 2 x $5.5= $36)

Kargo ücretleri hesaplanırken paketlerinizin hacimsel ağırlığı da göz önüne alınmaktadır.
    Buna göre paketinizin hacimsel ağırlığı kütlesel ağırlığından büyükse, kargo ücreti hacimsel ağırlığa göre hesaplanır.

Hacimsel ağırlık hesabı şu şekilde yapılır:
    Hacimsel ağırlık (pounds) = [En (inch) x Boy (inch) x Derinlik (inch)] / 166

Örnek: Boyutları 12 x 9 x 9 olan bir paketin hacimsel ağırlığı yaklaşık olarak 6 pound'tur.

Bu rakamlar kargo maliyeti ile ilgili fikir vermek amacıyla verilmiş yaklaşık ücretlerdir.

Paketleriniz Amerika adresinize ulaştıktan sonra, 3-5 gün içerisinde Türkiye adresinize teslim edilir.

Hesaplama : https://www.globalmagazam.com/prices.aspx

Hakkımızda

Global Mağazam, sadece Finansbank Kart sahiplerinin yararlanabildiği ayrıcalıklı bir online alışveriş deneyimi sunar.

Global Mağazam'la, Amerika'nın seçkin mağazalarından giyim, ayakkabı, kitap, CD, DVD siparişlerinizi; Amerika'da yayınlanan dergi ve her türlü süreli yayınları bir kaç tıklamayla kolayca satın alabilir ve 2-3 iş gününde kapınızda teslim alabilirsiniz. Türkiye'de bulamadığınız ürünleri ya da Türkiye'deki fiyatları Amerika'dakinden daha fazla olan ürünleri artık Amerika'dan getirtme imkanına siz de sahipsiniz. Amerika'daki tüm online alışveriş sitelerinden alışveriş yapabilir; paketlerinizin hızlı ve son derece avantajlı fiyatlarla adresinize teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

Global Mağazam, kolay ve sorunsuz online alışveriş imkanı sağlar. Bunun için ürünleri internet sitelerinden satın alırken, teslimat adresi olarak Global Mağazam'ın Amerika'da size tahsis ettiği adresi vermeniz yeterli. Paketler bu adreste sizin için teslim alınarak Türkiye'ye gönderilir. Alışveriş yapmak istediğiniz sitenin Amerika'daki bankalardan alınmış kredi kartlarının dışındaki kartları kabul etmemesi de artık problem değil. "Benim için al" hizmeti sayesinde siz almak istediğiniz ürünleri bize iletiyorsunuz, biz sizin adınıza satın alıyoruz. Böylece alışverişlerinizi mevcut Finansbank kartınızla yapma imkanı sağlıyoruz.

Global Mağazam, paketlerinizi hızlı ve avantajlı fiyatlarla Türkiye'deki adresinize teslim eder. Aldığınız ürünleri Amerika adresinizde tutarak, farklı tarihlerdeki alışverişlerinizi birleştirerek tek seferde Türkiye adresine gönderebilir, böylelikle gönderi masraflarınızı daha da azaltabilirsiniz.

Global Mağazam, Legrin LLC. şirketinin sağladığı bir hizmettir.

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

doğru anladıysam bizde apple storeden oradaki fiyatlar dahilinde alışveriş yapabilicez :)

Kullanım Şartları

Legrin LLC. ("Global Mağazam") tarafından sağlanan paket gönderme ve takip internet sitesini kullandığınızda, aşağıdaki şartları kabul etmiş sayılırsınız.

1. Global Mağazam kullanıcılarına paketlerini gönderebilecekleri bir Amerika adresi verir. Bu adres Long Island City, NY'tadır.

2. Global Mağazam kullanıcılarının paketlerini yukarıda belirtilen adreste alır, kullanıcının talebine gore düzenler, paketleri birleştirir ve kullanıcının ülkesindeki adresine o ülkenin iş saatleri içinde gönderir.

3. Global Mağazam kullanıcısı, paketin alınması, gönderilmesi sırasında doğacak her türlü vergi, gümrük vergisi, servis bedeli, taşıma bedeli, gibi ücretleri ödemekle yükümlüdür.

4. Global Mağazam kullanıcısı internet sitesinden aldığı servisler için doğacak her türlü servis bedelinin kredi kartından tahsili için Legrin LLC.'yi yetkili kılar.

5. Gönderim bedeli, paketin ağırlığına ve hacmine göre hesaplanır ve kullanıcı "Paketi Gönder" emri vermeden önce internet sitesinde kullanıcıya bildirilir.

6. Global Mağazam kullanıcılarının paketlerini 30 gün süre ile ücretsiz depolar. 30 günü aşan beklemelerde kilo (kg.) başına aylık $5 ücret alınır. Paket depolama toplamda 75 günü aşamaz. 75 günden daha fazla bekleyen paketler, kullanıcıya 75 gün ihbarı verildikten 5 işgünü sonra kullanıcının kayıtlı adresine kargo bedeli kullanıcının kredi kartından tahsil edilerek gönderilir.

7. Kargo ücretleri paketlerin terazi ağırlığına gore hesaplanır. Büyük ve hafif paketlerin kargo ücretleri hesaplanırken hacimsel ağırlık göz önüne alınabilir. Hacimsel ağırlık paketin en, boy ve yükseklik ölçülerinin çarpılıp 166'a bölünmesiyle elde edilen değerdir. Hacimsel ağırlık terazi ağırlığından büyükse paketin kargo ücreti hacimsel ağırlıktan hesaplanır.

8. Paket sigortalama bedeli, paketin bildirilen değerine göre hesaplanır. Sigorta bedelleri kullanıcı "Paketi Gönder" emri vermeden önce internet sitesinde kullanıcıya bildirilir.

9. Her iki taraf ta bu sözleşmeyi, yazılı olarak bildirmek koşuluyla (elektronik posta, faks ya da posta yoluyla) iptal etme hakkına sahiptir.

10. Global Mağazam üyeliğini iptal eden kullanıcıların posta kutularındaki paketlerini satıcılara geri gönderme ya da imha etme hakkına sahiptir. Üyeliğini iptal etmiş kullanıcılar için kargo ücretleri sitede yayınlanan kargo ücretlerinin iki katı olacak şekilde uygulanır.

11. Kullanıcı satın aldığı Global Mağazam servisleri için 30 günden daha fazla süre ödeme yapmaz ise Global Mağazam üyeliği iptal etme hakkını saklı tutar. Global Mağazam bu kullanıcıların posta kutularındaki paketlerini satıcılara geri gönderme ya da imha etme hakkına sahiptir. Bu durumda kullanıcı posta kutusundaki paketlerin geri gönderimi ya da imhası ile ilgili hiçbir hak iddia edemez.

12. Gecikme bedelleri: Ödeme tarihinden 30 gün geçen ödenmemiş servis ücretleri için $10 ve aylık %8 gecikme faizi uygulanır. Bu faiz bedeli ödemenin geciktiği her ay için tahsil edilecektir.

13. Global Mağazam üyeliği, site üzerinden üyelik kaydı yapıldığı an başlar. Amerika adresinin kullanıcı tarafından kullanılması bu kullanım şartlarının kabul edildiğini ve sitede verilen her türlü hizmet için tahsil edilecek hizmet bedellerinin kullanıcının kayıtlı kredi kartından yapılabileceğini gösterir.

14. Global Mağazam kullanıcısı hem Amerika'nın hem de kendi ülkesinin belirlediği bu siteden aldığı servisle ilgili olabilecek tüm kanunlara uymakla yükümlüdür. Global Mağazam kullanıcısı hiçbir şekilde bu siteyi, yasak ya da kanun dışı ürünleri göndermek için kullanamaz. Gönderilen paketlerle ilgili doğabilecek her türlü yasal sorun ve bu sorunlardan kaynaklanabilecek cezalar tamamen kullanıcının sorumluluğu altındadır.

15. Global Mağazam kontrolü dışındaki hizmet kesintilerinde (Elektrik kesilmesi, haberleşme şebekesi ya da uydu bağlantı kesintileri, vb.) Global Mağazam servislerinin kullanılamaması nedeniyle dosya, bilgi ya da belge kaybından dolayı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

16. Global Mağazam kullanım şartlarını değiştirme, kaldırma, ya da iptal etme hakkını saklı tutar. Lütfen kullanım şartlarını belirli aralıklarla gözden geçiriniz. Siteyi kullanmaya devam etmeniz güncellenen kullanım şartlarını da kabul etmeniz anlamına gelecektir.

17. Amerikan kanunlarına gore suç sayılabilecek herhangi bir kullanım sonucu oluşabilecek yasal yükumlülüklerin tamamı Global Mağazam kullanıcısına aittir.

18. Üyelik iptali için taraflardan birinin yazılı talebi gelmedikçe üyelik aktif kalır.

Alışveriş Siteleri

Aşağıda üyelerimizin en çok tercih ettiği markalardan örnekler bulabilirsiniz

Giyim       Çocuk    

Bloomingdales NeimanMarcus OldNavy   Barneys New York Polo Kids Walmart
    Victoria's Secret Guess Abercrombie&Fitch   Children's Place SophiasStyle Target
    Bebe ArmaniExchange Diesel   Lands' End OneOfAKind OverStock
    Macy's UrbanOutfitters Polo   TJMaxx LimitedToo Boscov's
    Ralph Lauren Tommy Hilfiger Boscov's        
    Cabela's Net-A-Porter Lands' End        
    Frederick's Buy.com Bluefly.com        

Ayakkabı       Bebek    

Shoes.com Payless NineWest   Pottery Barn Kids Macy's JCPenney
    Zappos.com ShoeBuy NordStrom   Children's Place BuyBuyBaby Walmart
    Shoeline Nike FinishLine   Gymboree HannaAndersson Boscovs
    EastBay Timberland Adidas   Target.com BabyCenter BabyAnt

Elektronik            

Amazon eBay Apple   BestBuy Walmart LightInTheBox
    Overstock Tiger Direct Buy   Dell Ryther Camera Sony
    B&H Photo Video Brook Stone Adorama   Abt Newegg Fumfie
    DanqerLine tarafından 03/May/13 08:41 tarihinde düzenlenmiştir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

amerikadan al mı ne vardı onun benzeri sanırım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

amerikadan al mı ne vardı onun benzeri sanırım

hocam banka kapsamında olması sanki biraz daha güven veriyor gibi müşterilerine ayrıcalık sağlamaya çalışmışlar

ama aklımdaki tek sorun ne alırsak alalım gümrükden sorunsuz geçecekmi :) bunun cevabını arıyorum daha

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

farzedelim laptop aldım. vergiye girmeden geliyor mu gelmiyor mu

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

3. Global Mağazam kullanıcısı, paketin alınması, gönderilmesi sırasında doğacak her türlü vergi, gümrük vergisi, servis bedeli, taşıma bedeli, gibi ücretleri ödemekle yükümlüdür. 

4. Global Mağazam kullanıcısı internet sitesinden aldığı servisler için doğacak her türlü servis bedelinin kredi kartından tahsili için Legrin LLC.'yi yetkili kılar. 

ne anladım o s*kişten hocam ?

Gel bili bili gates
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

böyel olunca gümrükte sorun yaşanmıyormu?

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Maresca bunu yazdı

3. Global Mağazam kullanıcısı, paketin alınması, gönderilmesi sırasında doğacak her türlü vergi, gümrük vergisi, servis bedeli, taşıma bedeli, gibi ücretleri ödemekle yükümlüdür. 

4. Global Mağazam kullanıcısı internet sitesinden aldığı servisler için doğacak her türlü servis bedelinin kredi kartından tahsili için Legrin LLC.'yi yetkili kılar. 

yüksek ihtimalde gümrükte takılır ups dhl fidex :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    Maresca bunu yazdı

bende şimdi okudum hayallerim yıkıldı :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Aslinda aklima bir fikir geliyor ama emin degilim yururluge konabilir mi?

ben amerikadayim ve siteden birkac arkadasa yardimci olmaya calistim. Urunu amazondan begeniyor, benim adresime yolluyor, ben de ona kargoluyorum. Bunu genelleyebilirsek, basta herkes istedigi urune ulasir, vergi olayi kalkar, surpriz faturalar da cikmaz. Demek istedigim icimizden birisi sitesini kursun, amerika ya da baska ulkedekiler adreslerini versin, alisveris yapmak isteyen de bu kisilere bu siteden ulasip, urununu siparis ettirsin, kargolatsin. Ayrica vergi mergi korkusu da olmaz niye cunku hediye olarak gonderilir. Bir turlu yasal oluyor. Bir malin ticaretini yapmiyoruz.

Herkes icin basta biraz zahmetli ama, sonra kiyak olur. 

All I need is a possibility.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

Aslinda aklima bir fikir geliyor ama emin degilim yururluge konabilir mi?

ben amerikadayim ve siteden birkac arkadasa yardimci olmaya calistim. Urunu amazondan begeniyor, benim adresime yolluyor, ben de ona kargoluyorum. Bunu genelleyebilirsek, basta herkes istedigi urune ulasir, vergi olayi kalkar, surpriz faturalar da cikmaz. Demek istedigim icimizden birisi sitesini kursun, amerika ya da baska ulkedekiler adreslerini versin, alisveris yapmak isteyen de bu kisilere bu siteden ulasip, urununu siparis ettirsin, kargolatsin. Ayrica vergi mergi korkusu da olmaz niye cunku hediye olarak gonderilir. Bir turlu yasal oluyor. Bir malin ticaretini yapmiyoruz.

Herkes icin basta biraz zahmetli ama, sonra kiyak olur. 

valla dedigin on numara bir olay hocam bu olay yüzyüze oturulup planın yapılması gereken bir olay :)

Toplam Hit: 5475 Toplam Mesaj: 21