folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Glock İle Su Altında Atıs Yapıllabilir Mi?

Glock İle Su Altında Atıs Yapıllabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    ya çok silah gördümde, su altında atmaya çalışanını hiç görmedim.:)

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:
    -----------------------------
    GrN bunu yazdı:

usta bence fantezi yapmana gerek yok ama şöyle bişey öneriyim.:)
    kafan suyun dışında olsun elini olabildiğince uzakta tut ve bas tetiğe.ya herru ya merru nolursa olur mk.:)

glock silahını gördüm.3 milyara satıyordu adam, ayıptır sorması sen nasıl aldın o silahı baya bi ilgin var galiba.bana mg3 getirseler 3 milyar vermem.:)

Hocam bi ara mke hibe ediyordu bir sekilde aldık iste.bi de Walther P22 var.o da harikadır.ikisi benim askım.sen tecrubeliysen konus hocam bu konuda.tehlikeli.herro merroyla olmaz :)

3 milyara Glock mu olur hoca.kıcımla gülerim ben o Glock a.kesin bi b.kluk vardır. benim silah zaten 12.000 $ sadece Glock. temiz degildir.

kıçınla gülersin gülersinde kardeşim orjinal silahı ruhsatlı silahı biz nerden bulalım.öyle ele düşmüş adam stıyordu.silah tertemizdi bizzat çok yakın akrabam satıyodu. 

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    valla ben de sasırdım simdi.modeli ne peki.temizdi diyorsun 3 milyar diyorsun.valla kusuruma bakma hacı acayip bi celiski.cözemedim.diyorum ya vardır illa vardır bi tersliği. yasadışı yoldan glocklar arasında olabilir.çünkü istihbarat birimlerinin anlaşmalarına göre yakalanan her glock un fabrikasından çıkana kadar ki geçmişi araştırmaya alınıyor. bu işide silahlarım kayboldu diyen amerikalılar yapıyor. dolayısıyle glock sakat iştir.tavsiye etmem.tanıdıgına soyle uzak dursun.

copy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    tanıdığım onu çoktan sattı kısa namlulu smith vesson var.çok fena bişey uzun 9 mermisi var.:) ben pek anlamam bu silah işinden ama glock'un tetiğinde ufak bi çıkıntı vardı o ne  ayaktır hacım. çözemedim ben onu?

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:
    fivestar bunu yazdı:

biz karargahta bunların testlerini yaptık büyük silahlardan Kaleşnikof ufaklardan glock bu testi geçti :) haberin olsun yani atar ama suda çamur vs gibi şeyler olursa atmama oranı artıyor söyleyim

peki basınç etkisi felan nasıl oluyor hocam.ya simdi ters teperse o basınla mermilere bisey olmaz.mermilerim özel zaten.silah parcalanır da parmaklarımdan birkac tanesi gider diye felan tedirginim.yoksa önemli degil yani.hocam biraz acele et de cıkmam gerekiyor bi 5 dkya ...sana zahmet...

polimer karbon yapısıyla ters tepme olasılıgı biraz düşüyor yani -50 ye bile dayanan silah senin atıcagın yerde eminim dayanıcaktır parmaklarına bişey olmaz merak etme :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    su glock larin fiyalari kac bide en ucuz silah hangisi ve ne kadar cevaplarsaniz cok sevinirim ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek
    benim bildiğim bir mermi suya dışarıdan 20 derece ile ateş edildiği zaman 2 metre falan gidio we duruo şu discovery kanalında bi programda yapmışlardı deneyi uzun namlulu silahlarla falanda denemişlerdi
    ordan biliom
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

OdiN bunu yazdı:
    benim bildiğim bir mermi suya dışarıdan 20 derece ile ateş edildiği zaman 2 metre falan gidio we duruo şu discovery kanalında bi programda yapmışlardı deneyi uzun namlulu silahlarla falanda denemişlerdi
    ordan biliom

olabilir.hesaplarıma ve arastırmalarıma göre glock ta da 2 merte veya 1,5 metre gitmesi gerekiyor.namlu felan...basınctan tedirginim ya...:S

zannetmiyorum ki sorun olmayacak.ustalık ister  Glock her silaha benzemez.tamam Allah a sukur o konuda da iyiyiz ama vazgeçecem heralde.silaha yazık hem de bana.en iyisi yine kara.

geniuss 

hacım mke nin kafa estigi surece glockları getirir.mke nin işi belli olmaz,baska tabanca getirir,satar.Avrupada 300-500 $ Türkiye ye girer,vergidir,vırt zırt bahane ederler olur sana 5000 $.

Türkiye işte.o kadar para nereye gidiyor.tobe tobe. 

copy
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    su ustunden ates ettiginde merminin gidecegi max mesafe zaten 5 ila 7 metre arasında degisiyor. su altından ates ederek yapabilecegin sey anca kafana dayayıp intihar etmek olabilir. ozel yapım bir silah olmadıgı surece su altında ates edemezsin.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

hocam silahlarla ilgileniyorum ama bilgim yok 5 metremi dedin yanlışlıklamı yazdın eğer öyleyse inanılmaz :S 5m nedirki

boncuk mermi atanlar okadar gidiyo zaten :D 

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 13282 Toplam Mesaj: 36