GM Air Hakkında Bilgi Ve Görüşler
-
Hocalar oncelıkle selamlar
GM air almayı dusunuyorum ama kafamda soru ısaretleri falan var varsa eger kullananlar , kullanmıs olanlar goruslerını onerılernı almak isterım
Saygılarımla
-
Ayni fiyata General Mobile 4G al hoCam. Air'de Hafıza Kartı takılmıyor 11 GB alan kalıyor kullanıcıya.
-
mkyb bunu yazdı
Ayni fiyata General Mobile 4G al hoCam. Air'de Hafıza Kartı takılmıyor 11 GB alan kalıyor kullanıcıya.
Hocam onada baktımda yorumlarda oyun oynayanlar uzak dursun falan dıyolardı ve ben telde oyun oynamaya bayılırım ondan bı bunun hakkında yorum alıyım dedım :)
-
Altaier bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hocam onada baktımda yorumlarda oyun oynayanlar uzak dursun falan dıyolardı ve ben telde oyun oynamaya bayılırım ondan bı bunun hakkında yorum alıyım dedım :)
hocam air in performansı
Performance Basemark OS II: 613 / Basemark OS II 2.0: 546 Basemark X: 4150
bence de android de sd kart sız cihaz alma. 32 gb olsa neyse.
PanxeR tarafından 16/May/15 19:58 tarihinde düzenlenmiştir -
11 GB'a oyun sigdiramazsin.
-
http://www.tahribat.com/Forum-General-Mobile-One-Geliyor-206460/
İlla gm serisi olacak diyorsan gm one al.
Ama bence lg samsung gibi firmalardan al daha stabil çalışır.
Asus zenfone 5 var 700tl
-
GM One ayarında Samsung Galaxy A5 var ve Gm'nin iki kati fiyatı var. Tek fark üstünde Samsung yazması.
-
Discovery 1 ve 2 kullanmış biri olarak GM gerçekten tavsiye etmiyorum güncelleme çıkarmıyorlar doğru dürüst bir yığın bug oluyor en basitinden discovery 2 nin dokunmadığı tam bir felaket o yüzden meizu mx4 falan bak fiyat fazla geliyor dersen Asus zenfone 2 yi bekle.
-
venom88 bunu yazdı
Discovery 1 ve 2 kullanmış biri olarak GM gerçekten tavsiye etmiyorum güncelleme çıkarmıyorlar doğru dürüst bir yığın bug oluyor en basitinden discovery 2 nin dokunmadığı tam bir felaket o yüzden meizu mx4 falan bak fiyat fazla geliyor dersen Asus zenfone 2 yi bekle.
General Mobile One'nin guncellemelerini Google verecek.
-
mkyb bunu yazdı
GM One ayarında Samsung Galaxy A5 var ve Gm'nin iki kati fiyatı var. Tek fark üstünde Samsung yazması.
metal kasa ?
super amoled ekran ?
Corning Gorilla Glass 4 ?
PanxeR tarafından 17/May/15 14:50 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdımkyb bunu yazdı
metal kasa ?
super amoled ekran ?
Corning Gorilla Glass 4 ?
Metal Kasa :
Galaxy A5 tamamiyle metal değil. GM elime alıp kullanmadım fakat onuda A5 gibi kenarları çelik sanırım.
Amoled Ekran :
Her zaman ips ekran candır. Amoled ekran gece karanlıkta kullanırken insanın gözlerine tecavüze ediyor. Renkleri çok canlı gösteriyor. Fakat doğal değil. Ayrıca 2-3 sene sonra Amoled ekranlarda yanma sorunu baş gösteriyor.
Gorilla Glass 4 :
General Mobile'ında ekranı Gorilla Glass 4. Fakat önemli değil. Zaten yere düşerse %80 her türlü kırılıyor. İster Samsung isterse GM olsun. Çiziklere karşıda koyamıyor. Her halükarda ekrana jelatine çektireceksin hangi telefonu kullansanda.