folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder GM Discovery-1 Sıvı Teması Sonrası Tamir Veya Anakart Değişimi Önerisi Olan

GM Discovery-1 Sıvı Teması Sonrası Tamir Veya Anakart Değişimi Önerisi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Gökhan hocam. Haklisin ama maddi durum nedeniyle yeni telefon alamayacagim.

Holysero hocam senin o olay da komedi olmuş :) şehir neminden telefon bozulma olayı

Yunusdogan hocam yazılımsal bir soruna benziyor o. Donanımla bir alakasi olmamalı bence ama neyse cozmussun olayı, ben de dikkat ederim o duruma.

Bu arda verdim telefonu servise aksm üzeri

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

babam kaç kere tamir ettirdiyse tutmadı.anakart değişti yine tutmadı.adam en son bıktı deedi 800 1000 tl bandında ne var dedi.GM dedim bırak onu dedi gitti iphone se aldı :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

babam kaç kere tamir ettirdiyse tutmadı.anakart değişti yine tutmadı.adam en son bıktı deedi 800 1000 tl bandında ne var dedi.GM dedim bırak onu dedi gitti iphone se aldı :D

Şuan en mantıklı telefon iPhone Se. Ekran boyutu sorun değilse 2k'ya 6S alıyorsunuz. 

Üstelik saçma salak kronik sorunlarıda yok. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Şuan en mantıklı telefon iPhone Se. Ekran boyutu sorun değilse 2k'ya 6S alıyorsunuz. 

iphone 5 s ve se alınacak telefonlar bencede 

No way out
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

iphone 5 s ve se alınacak telefonlar bencede 

valla büyük umutlarla aldık :D

hatta kıskanmadım dersem yalan söylemiş olurum...

bakalım uzaktan kurdurabilicem mi iphone se yi.

hiç iphone deneyimim yok.telefondan anlatıcam nası kurulacağın

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@rapidhacker550

1 ay mı ne özel Apple hizmet hakkın oluyor alınca. Telefon ile arayın müşteri hizmetlerini adamlar bıkmadan usanmadan tek tek anlatıyor her şeyi.

Senin yapacağın olay mail hesabınla icloud.com'dan hesap aç şifre ve maili söyle cihazı kurarken girsinler o kadar.

İleri>İleri diye kuruluyor zaten öyle bilgisayar mühendisi olmaya gerek yok.

mkyb tarafından 15/Kas/16 02:10 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

discovery 1 telefonumu geçen sene sıvı teması olunca 80 liraya tamir ettirmiştim halen kullanıyorum fiyatta güvenmeyecek bişey yok

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    slanger bunu yazdı

discovery 1 telefonumu geçen sene sıvı teması olunca 80 liraya tamir ettirmiştim halen kullanıyorum fiyatta güvenmeyecek bişey yok

eyvallah hocam.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

@rapidhacker550

1 ay mı ne özel Apple hizmet hakkın oluyor alınca. Telefon ile arayın müşteri hizmetlerini adamlar bıkmadan usanmadan tek tek anlatıyor her şeyi.

Senin yapacağın olay mail hesabınla icloud.com'dan hesap aç şifre ve maili söyle cihazı kurarken girsinler o kadar.

İleri>İleri diye kuruluyor zaten öyle bilgisayar mühendisi olmaya gerek yok.

ben o zmaan babam için xxx@icloud.com açayım öyle mi?

Toplam Hit: 2262 Toplam Mesaj: 20
16gb discovery anakart 1 haftada kekemeliğe son 4gb