Gmail Cep Doğrulama Kodu
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------manfolder bunu yazdı:
-----------------------------yeni mail aldim şimdi deneme amaçlı tel kısmına bir şey yazma mail veriyor.

-----------------------------aynen helal olsun bende aldım şimdi :D telefon kısmına birşey yazmayın veriyor :D
-----------------------------
Önemli bi iş yapıyorsundur mail alışverişi falan bi gün karşına koskocaman yazı çıkarıp Hesabını Onaylaman Gerekiyor derse napacaksın? Onaylayacaksın :D Google bu affetmez.
-----------------------------Cep telefonunuzu hesabınıza ekleyin
Telefon numarası olmazsa, şifrenizi unutmanız veya hesabınızın başkası tarafından ele geçirilmesi durumunda
Hesabınıza cep telefonu numarası ekleme adımını atlamak için burayı tıklayınBu işlemi atlamak istediğinizden emin misiniz?Telefon eklemek, hesabınızın güvenliğini sağlamak için yapabileceğiniz en kolay ve etkili işlemdir. Şu anda 30 saniyenizi ayırarak daha sonra endişe dolu saatler geçirmekten kurtulabilirsiniz.burda telefon ekle ve atla kısmı var.atlaya tıkla. -
Cep telefonu onay hadisilerine geçmelerini destekliyorum, mail hacklenmesi hesap hacklenmeleri neredeyse tarih olacak bu sistem yüzünden,
-
Gmail tel onaylatma da neyin nesiymiş :) Ya çook uzun zaman oldu onaylatalı unuttum ya da onaylatmadım. Hem telin yok mu hocam onaylat google bu birşey olmaz.
-
tel kısmını ilk üye formunda boş bırakıyorum. 2. sayfada onay kodu gönder seçeneği çıkıyor. geç falan yok bende. :S mesajın ilk sayfasında eklediğim resimde görüldüğü gibi.
mailleri 1 kez kullanmak için almam gerekiyor. sonradan kapanırsa kapansın sorun değil ;)