Gmail Cep Doğrulama Kodu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:
    -----------------------------

Peroksit bunu yazdı:

manfolder bunu yazdı:

yeni mail aldim şimdi deneme amaçlı tel kısmına bir şey yazma mail veriyor.

aynen helal olsun bende aldım şimdi :D telefon kısmına birşey yazmayın veriyor :D

Önemli bi iş yapıyorsundur mail alışverişi falan bi gün karşına koskocaman yazı çıkarıp Hesabını Onaylaman Gerekiyor derse napacaksın? Onaylayacaksın :D Google bu affetmez.

Cep telefonunuzu hesabınıza ekleyin

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Cep telefonu onay hadisilerine geçmelerini destekliyorum, mail hacklenmesi hesap hacklenmeleri neredeyse tarih olacak bu sistem yüzünden,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Gmail tel onaylatma da neyin nesiymiş :) Ya çook uzun zaman oldu onaylatalı unuttum ya da onaylatmadım. Hem telin yok mu hocam onaylat google bu birşey olmaz.

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

tel kısmını ilk üye formunda boş bırakıyorum. 2. sayfada onay kodu gönder seçeneği çıkıyor. geç falan yok bende. :S mesajın ilk sayfasında eklediğim resimde görüldüğü gibi.

mailleri 1 kez kullanmak için almam gerekiyor. sonradan kapanırsa kapansın sorun değil ;)

spear
Toplam Hit: 7183 Toplam Mesaj: 15