Gmail Davet Hakkı Olanlar Bu Başlık Altında Dağıtsın..
-
arkadaşlar ben gmail heabı açtım ama nerden invite göndereceğimi çözemedim. yardımcı olursanız seviniri... tşkler
-
Sol alt tarafta bi yer olcak. Oraya davet edeceğin kişinin mailini yazıyon. Oluyo
-
beyler zahmer olmazsa bitanede bana
-
Beyler hala varsa elinizde lütfen banada yollayın çok ihtiyacım var mmcrime@hotmail.com şimdiden teşekkürler
-
lefkefb bunu yazdı:
Beyler hala varsa elinizde lütfen banada yollayın çok ihtiyacım var mmcrime@hotmail.com şimdiden teşekkürler
yolladım -
gereksiz ama yazayim dedim..Arkadaslar artik gmaili turkce de kullanabiliyorsunuz.eger kaliteli bi mail kutunuz olacaksa hersey tek sayfa uzerinde olmali bunu su ana kadar sadece gmail sagladi we zaman kavramini ortadan kaldirdi.artik herkesin bi sürü sanal dosya deposu var ustelik parasiz.2.5 GB nerde kimde var.bu arada gmaili davetsiz de alabiliyorsunuz.ayrinti icin bilgi isteyiziniz. iste gmail kullananlara turkce kullanma yolu...
sol da edit labels yazan yerii tıklıyoruz ve açılan saayfada gelen seçeneklerde en soldaki ni yani general olan yeri tikliyoruz ve ordan Language olan yerden türkceyi seçiyoruz .....
>>>>olay bu arkadaslar kolay ve basit mail donemi gmailde su ana kadar elinde 14 GB yeri olani gordum su an elimde 8 Gb dolu alanim var sizde bundan yararlanin.uygun zaman elinizde..
-
ss
-
kaldıysa bi davette ben aliim gncturk@msn.com
-
isteyen warsa banada mail atsın 90 kadar hakkım war yavuzbkocak@hotmail.com a atın ben size g-mail davetiyesi gönderirim...
-
yuxel666@gmail.com yollasanıza bikaç tan eyaa,bendekileee bitiveeeedi beyaaaaa
Toplam Hit: 23915 Toplam Mesaj: 59