Gmail Hesap Almak İmkansız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NobLeAngeL
    NobLeAngeL's avatar
    Erkek

Hocam başka bir tarayıcı ile gir bakalım bide olucakmı şansını bi dene bakalım . telefona şifre felan yolluyolardı aktifleştirme kodu diye 

Etikete gerek yok ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

tbttbttbttbt@gmail.com

gmail'de bir özellik var o da "." (nokta) fark etmiyor. Yani...

tbt.tbt.tbt.tbt@gmail.com mail yollarlarsa tbttbttbttbt@gmail.com'a geliyor. :)

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

bende yeni açıldığında tolgahan@gmail.com u kaçırdım togihan@gmail.com mevcuttu onu aldım artık. bayadır var. artık kaç sene olduysa

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

benim de kız arkadaşımın da isim soy isim olarak gmail var.. buna da şükür. eskiden davet olmadan gmail alamıyorduk

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

dsfasdfsdfsd1 uygun

diyor bende :)

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

ad soyad ornek emrecantuncerr@gmail.com bu sekılde denersen hem olumlu hemde ıyı bır hesap adı acmıs olursun

Zamanı durduramazsın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

ya benimde var bi gmailim adımsoyadım@gmail.com şeklinde ama aq spamlarla doldu önunu alamıyorum heryerdede bu mailim var napacam bilmiyorum filtrede işe yaramıyor artık

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

NobLeAngeL bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam başka bir tarayıcı ile gir bakalım bide olucakmı şansını bi dene bakalım . telefona şifre felan yolluyolardı aktifleştirme kodu diye 

-----------------------------

Hocam 1 ay geriden mi geliyon sen??

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 5802 Toplam Mesaj: 29