Gmail İle SMS Gönderin!
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------işletim sistemini bekliyoz bakalım
-----------------------------şu masa üstünde duran nesnelere mousle dans ettiren bir proje vardı yaa projenin adı aklıma gelmıyo 3 senelık falan bi proje google o elemanlarla anlasıp projeye destek çıkmış bence google yapacağı işletim sisteminde o projeyi kullanacak işte siz o zaman işletim sistemi görün... Bende google nin çıakracığı bir işletim sistemini dört gözle beklıyorum ve adım gibi eminim ki gelmiş geçmiş en deli sistemi çıakrtacaklar.Server sistem bile çıakrtacaklar.microsoft'un devri kapanacak.Ama herşey google un yapacağı sisteme bağlı..
-
snnyk
bunu yazdı:
-----------------------------işletim sistemini bekliyoz bakalım
-----------------------------Var zaten.
Telefonlar için olsada , open source , java tabanlı , zeki bir işletim sistemleri var.
( Telefonlar için dediysemde, kendi telefonları için :D )
http://code.google.com/android/
-
:|
google fikrimizi calmasın diye yazmadık adamlara (sanki onlar akıl edemicekmiş gibi :D)
adamlar yaptı yine :|
-
şimdi her yere duyurmayın. çıktığının akşamı türkiyeye yasaklarlar heralde:D
-
servage'nin de vardı Mobile Services bölümünde veriyordu SMS atabiliyorduk ama alamıyorduk :D İnşallah paralı olmaz.
-
GoogLeCeLL Sevdim bunu
-
Bu uygulama Türkiyede faaliyete geçerse Türkler bu sitenin hostunu sağlayıcısını nesi varsa neyisi yoksa hepsini yakar.
Bilmiyorlar mı ki bir laf vardır "beleş sirke baldan tatlıdır" . Üstelik Türkler bu lafı çok sever.Bide Türkiye 70 milyon olduğunu varsayarak söylüyorum Google battı :)