Gmail İnbox'taki Göz Zevkimi Bozan Reklamlar
-
düne kadar reklam yoktu. ayarlarda labslarda bir kaç şeye dokundun sonra ayarları sapıttı ve inboxımın maillerimin üzerinde reklamlar cıkmaya basladı. bu reklamların cıkmamasını istiyorum. nasıl yapabilirim.
-
adblock kullan. bağımlılık yapar bir daha adblock'suz tarayıcı kullanamazsın ama baştan söyleyeyim.
-
Buremba bunu yazdı
adblock kullan. bağımlılık yapar bir daha adblock'suz tarayıcı kullanamazsın ama baştan söyleyeyim.
Katılıyorum. Son 3 gündür facebook'un reklamlarını engelleyemiyor. fb sürekli yeni class oluşturuyor reklamları da ordan yayınlıyor :(
-
-
-
SUPERBICO bunu yazdıBuremba bunu yazdı
Katılıyorum. Son 3 gündür facebook'un reklamlarını engelleyemiyor. fb sürekli yeni class oluşturuyor reklamları da ordan yayınlıyor :(
Bende reklamları geçtim sohbeti bile engelliyor :D
-
outlook kullanan bi benmiyim ?
-
O değil de tahribatta mesajlara like butonu gelse ya la. +1 falan diyesim geliyor diyemiyorum bazen
-
O değilde Gmail yeni tasarıma geçmiş.
-
ADB Block candır. Hiç bir sitede reklam görünmüyor :)
AdBlock 2.6.2 ve Adblock Plus 1.5 ikisini aynı anda kullanıyorum. Hiç bir reklam gözükmüyor.
Castaway tarafından 19/Tem/13 15:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Castaway bunu yazdı
ADB Block candır. Hiç bir sitede reklam görünmüyor :)
AdBlock 2.6.2 ve Adblock Plus 1.5 ikisini aynı anda kullanıyorum. Hiç bir reklam gözükmüyor.