folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Gmail Kapatılan Hesapların İçeriğini Silmiyor

Gmail Kapatılan Hesapların İçeriğini Silmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

tarayıcının geçmişindekileri gösteriyor olmasın ?

ayrıca sildiğni kim söylediki

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Facebook kişi bilgilerini ve fotoğraflarını cia ile paylaşıyordu bildiğim kadarıyla. Microsoft ortak olunca o da yemeye başladı balından kaymağından. Peki Google kendi reklam politikaları haricinde bu bilgileri nerelerde kullanıyor bilginiz var mı?

şu mesajımı okumanı öneririm.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

veritabanından bişey silinmez zaten ayıp update ile gizlersin lazım olunca tekrar kullanabilesin diye 

onlarda silmiyor normal bişey

Si vis pacem para bellum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

belki size aşırı paranoya gibi gelebilir ama ben google'ın android vasıtasıyla smslerimizi hatta belki de konuşmalarımızı kaydettiğini düşünüyorum.bunlardan istatistiki veri çıkartıyor da olabilirler birilerine pazarlıyor da olabilirler.Asla emin olamayacağımız ve bilemeyeceğimiz bir 1984 ütopyasına doğru yol alıyoruz.İnsanlar yeni çipli nüfus cüzdanalrıyla aynı bir ürün gibi ID numarasına sahip olacak ve girip çıktığı her yerde kayıtları tutulacak hatta zaten bunu onalr istemeden biz instagram , foursquare gibi sistemleri kullanarak onlara sağlıyoruz.1984 , Cesur yeni dünya , v for vendetta gibi kurgular artık kurgu olmaktan çıkıp hayatımızın bir gerçeği haline gelmektedir.Illuminati mevzusunu hep abartılı bir komplo teorisi olarak gördüm ancak tek dünya devleti için atılan adımları görmemek için de kör olmak lazım.

Samsung Note 2 kullanıyorum mesajlardaki otomatik tamamlama dalgasını samsung mu yazdı google'mı yazdı bilemiyorum ama şöyle enteresan bir durumla karşılaştım "gene" cümlesi yazdığımda otomatik olarak "simmons" diyerek diğer cümleyi tamamlamaya çalışıyor."Eee ne var bunda ?" diyebilirsiniz ama işin enteresan yanı note 2'si olan diğer arkadaşımda farklı bir şekilde tamamlamaya çalışıyor.Peki Gene Simmons kimdir ? Gene Simmons K.I.S.S grubunun bassçısıdır ve ben K.I.S.S grubunu zaman zaman youtubedan ordan burdan dinlerim.Bu durumda acaba bu otomatik tamamlayıcı , android benim google hesabımla eşleştiğinde oradan benimle ilgili istatistikleri çekip bana ona göre mi otomatik tamamlama yapmaktadır gibi bir soru işareti oluştu bende.

sokoban tarafından 02/May/13 15:48 tarihinde düzenlenmiştir

.
Toplam Hit: 4798 Toplam Mesaj: 15