GMD Batarya Sapıttı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

Selam müridler bugün başıma gelen saçma bi durum, sanki batarya 2 3 senelikmiş gibi davranıyor. %50 lerden %17 ye şarj bi resetle indi

şimdi telefonu şarja taktım telefon %50 lerden %100 e ışık hızında şarj olmuş. Garantilik bi durumu varmı telefonun ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Benim telde şarj soket sorunu çıktı. Garantiye yollarsam en az 15 gün beklerim üstelik 50 tl para talep ediyorlar. Telefoncuya sordum soket değişimini 40 tl e yaparım hemen dedi. Telpa garantisi olması bi işe yaramıyor malesef :/

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam, benim durum öyle de değil. gayet düzgün kullandığıma inanıyodum, kendi kendine bişeyler oldu alete. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

evet var .

ne olursa olsun cihazı oradaki bir telpa bayyi aracılığı ile gönder. daha iyi sonuç alırsın.

durumu aynen belirt mağdur oldum rezil etti. durduk yere kapanıyor filan  diye ekle.

değişim talebinide mutlaka eklemelisin.

yarın birgün 3. bir garanti durumu olduğunda değişim yaparlar.

bu arada : benim cihaz ı rootladım imeiler gitti bir daha düzeltmedim.

2 kere garantiye gitti sorun yok diye gönderdiler 45 gün telefonssuz kaldım amk.

en son birdaha gönderdim bizim telefoncu bayii si sağolsun yardımcı oldu.

kocaman not yazım şebeke gelimiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye.

onuda 13 gün bekledikten sonra cihaz geldi  düzeltmişler. ama ne yazıkki garanti devre dışı kaldı diye not etmişler niye böyle oldu anlamadım doğrusu :S

bide değiştirmemiş ibneler :/

ayrıca son 1 aydır dokunmatik kendiliğinden basıyor sapıttı iyice deli etti beni mesaj yazarken kriz geçiriyiorum onada bir çözüm varsa bi el atıverin :(

geçmiş olsun .

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ZzzzZZZZzzz..
    dayanabilirsen ver garantiye, olur ya bataryayi degistirirler yada cihaz tamir gorur. olmazsa boyle kullanmaya devam.. zzZZZZzzz..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

Bende telefona bi ara root atmistim framaroot ile , sonra unroot yaptim ayni programla. Farkedilirmi peki ona göre vereyim garantiye

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    saftiriksincap bunu yazdı

Benim telde şarj soket sorunu çıktı. Garantiye yollarsam en az 15 gün beklerim üstelik 50 tl para talep ediyorlar. Telefoncuya sordum soket değişimini 40 tl e yaparım hemen dedi. Telpa garantisi olması bi işe yaramıyor malesef :/

Bir işe yaramıyor mu ? :) 40 liraya yaparım diyen telefoncuların ne pislik yediklerinden haberin yok sanırım ? İçinden parça alıp yerine ucuz parça takmaktan tutta, imei numarasını çalmasına kadar her bi bok var onlarda.Birde tutki yarın öbür gün daha büyük bir arıza oldu telefonda.Telefon içi açıldığı için garantisi iptal olacak mecbur yine parasıyla yaptıracaksın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    saftiriksincap bunu yazdı

Bir işe yaramıyor mu ? :) 40 liraya yaparım diyen telefoncuların ne pislik yediklerinden haberin yok sanırım ? İçinden parça alıp yerine ucuz parça takmaktan tutta, imei numarasını çalmasına kadar her bi bok var onlarda.Birde tutki yarın öbür gün daha büyük bir arıza oldu telefonda.Telefon içi açıldığı için garantisi iptal olacak mecbur yine parasıyla yaptıracaksın.

ek olarak , sözüm meclisten dışarı telefonculuk denen mesleğin erbapları seçilmiş kişilerdir. O yüzden servis dışına ellettirme telefonu. 

CnkGn tarafından 21/May/14 11:43 tarihinde düzenlenmiştir

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Herkes sorun yaşıyor bu GMD ile 1 yıldır hiç sıkıntım olmadı ama %15'ten sonra su gibi gidiyor şarj sonra %1 ile 1-2 saat gidiyor bunun garipliği hariç :D Memnunum hocam ben. Çizik atalım birde şuraya garantiye giderse falan ne dicekler 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
Toplam Hit: 873 Toplam Mesaj: 9