GMD Batarya Sapıttı
-
Selam müridler bugün başıma gelen saçma bi durum, sanki batarya 2 3 senelikmiş gibi davranıyor. %50 lerden %17 ye şarj bi resetle indi
şimdi telefonu şarja taktım telefon %50 lerden %100 e ışık hızında şarj olmuş. Garantilik bi durumu varmı telefonun ?
-
Benim telde şarj soket sorunu çıktı. Garantiye yollarsam en az 15 gün beklerim üstelik 50 tl para talep ediyorlar. Telefoncuya sordum soket değişimini 40 tl e yaparım hemen dedi. Telpa garantisi olması bi işe yaramıyor malesef :/
-
geçmiş olsun hocam, benim durum öyle de değil. gayet düzgün kullandığıma inanıyodum, kendi kendine bişeyler oldu alete.
-
evet var .
ne olursa olsun cihazı oradaki bir telpa bayyi aracılığı ile gönder. daha iyi sonuç alırsın.
durumu aynen belirt mağdur oldum rezil etti. durduk yere kapanıyor filan diye ekle.
değişim talebinide mutlaka eklemelisin.
yarın birgün 3. bir garanti durumu olduğunda değişim yaparlar.
bu arada : benim cihaz ı rootladım imeiler gitti bir daha düzeltmedim.
2 kere garantiye gitti sorun yok diye gönderdiler 45 gün telefonssuz kaldım amk.
en son birdaha gönderdim bizim telefoncu bayii si sağolsun yardımcı oldu.
kocaman not yazım şebeke gelimiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye.
onuda 13 gün bekledikten sonra cihaz geldi düzeltmişler. ama ne yazıkki garanti devre dışı kaldı diye not etmişler niye böyle oldu anlamadım doğrusu :S
bide değiştirmemiş ibneler :/
ayrıca son 1 aydır dokunmatik kendiliğinden basıyor sapıttı iyice deli etti beni mesaj yazarken kriz geçiriyiorum onada bir çözüm varsa bi el atıverin :(
geçmiş olsun .
-
ZzzzZZZZzzz..
dayanabilirsen ver garantiye, olur ya bataryayi degistirirler yada cihaz tamir gorur. olmazsa boyle kullanmaya devam.. zzZZZZzzz.. -
Bende telefona bi ara root atmistim framaroot ile , sonra unroot yaptim ayni programla. Farkedilirmi peki ona göre vereyim garantiye
-
saftiriksincap bunu yazdı
Benim telde şarj soket sorunu çıktı. Garantiye yollarsam en az 15 gün beklerim üstelik 50 tl para talep ediyorlar. Telefoncuya sordum soket değişimini 40 tl e yaparım hemen dedi. Telpa garantisi olması bi işe yaramıyor malesef :/
Bir işe yaramıyor mu ? :) 40 liraya yaparım diyen telefoncuların ne pislik yediklerinden haberin yok sanırım ? İçinden parça alıp yerine ucuz parça takmaktan tutta, imei numarasını çalmasına kadar her bi bok var onlarda.Birde tutki yarın öbür gün daha büyük bir arıza oldu telefonda.Telefon içi açıldığı için garantisi iptal olacak mecbur yine parasıyla yaptıracaksın.
-
Mustafa bunu yazdısaftiriksincap bunu yazdı
Bir işe yaramıyor mu ? :) 40 liraya yaparım diyen telefoncuların ne pislik yediklerinden haberin yok sanırım ? İçinden parça alıp yerine ucuz parça takmaktan tutta, imei numarasını çalmasına kadar her bi bok var onlarda.Birde tutki yarın öbür gün daha büyük bir arıza oldu telefonda.Telefon içi açıldığı için garantisi iptal olacak mecbur yine parasıyla yaptıracaksın.
ek olarak , sözüm meclisten dışarı telefonculuk denen mesleğin erbapları seçilmiş kişilerdir. O yüzden servis dışına ellettirme telefonu.
CnkGn tarafından 21/May/14 11:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Herkes sorun yaşıyor bu GMD ile 1 yıldır hiç sıkıntım olmadı ama %15'ten sonra su gibi gidiyor şarj sonra %1 ile 1-2 saat gidiyor bunun garipliği hariç :D Memnunum hocam ben. Çizik atalım birde şuraya garantiye giderse falan ne dicekler