Go-Searcher V1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ThEDARq bunu yazdı:
    -----------------------------

SeRDaR bunu yazdı:
    Güzel Emeğine sağlık Arkadaşım fikir istiyorsan 10 numara fikir vereyim sana aynı programdan google için değilde

http://www.phazeddl.com   için yap mükemmel olur ;)  süperde tutulan bir program olur yani

Aynen Hocam Bu Pro Örneklerinden Var Zaten Ama Senin Dediğinden Daha Karşılaşmadım... Warez Sitelerini Bi Proya Topluyıcaksın Süper Olur Hocam ;)  Emeğine Sağlık Başarılarının Daim Olması Dileğiyle...

Craagle Tarzı ;)

o dediğiniz phazeddl.com dalgasını yaptım bence güzel oldu :)

şuan grafikleri bekliyorum onları alayım onuda koyacağım

bitmiş halinden bir foto

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

abi çok güzel tebrik ediyorum

ama bi problem yaşadım (ben indiricem de problem olmayacak imkansız) benim indirdiğim dosya ile mesajdaki görünen program farklı. bendekinde sadece arama yeri var. hiç grafik yok. öyle mp3, e-book gibi seçenek sekmeleri yok. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

abi çok güzel tebrik ediyorum

ama bi problem yaşadım (ben indiricem de problem olmayacak imkansız) benim indirdiğim dosya ile mesajdaki görünen program farklı. bendekinde sadece arama yeri var. hiç grafik yok. öyle mp3, e-book gibi seçenek sekmeleri yok.

ilk mesajı editlerken yeni linki yazmayı unutmuşum şimdi indirebilirsin hacı

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
Toplam Hit: 4620 Toplam Mesaj: 14