Gobek Eritme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

tamamen ayni dertten müzdaripim takipçisiyim konunun şöyle güzel bilgiler gelse bari :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thewhitewizzard
    Thewhitewizzard's avatar
    Erkek

baldırlar ve kalça içinde ufak tefek şeyler varsa yazar mısınız ?

10-15 gün sonra body'e başlayacağım da bakalım artık :D

sabır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

Thewhitewizzard bunu yazdı:
    -----------------------------

baldırlar ve kalça içinde ufak tefek şeyler varsa yazar mısınız ?

10-15 gün sonra body'e başlayacağım da bakalım artık :D

Frederic.Delavier.Strength.Training.Anatomy.2nd.Edition_By_RockeR.pdf

Oldukça profesyonel bir kitap.
    Kemik isimleri, kas grupları, sakatlanma problemlerini kapsayan bir kitap.
    Baş yardımcım. Yeterli olacaktır. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suspicious
    suspicious's avatar
    Erkek

Yağlı,tuzlu yiyeceklerden uzak dur. ham olma haraket halinde ol sürekli pc başında olmaktanda kaynaklanabilir. İçki felan kullanıosan ondanda kaynaklanabilir.Spor felan yap o göbek erir elbet.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

streç filmle göbeğini saracaksın terleyecek çıkaracaksın. Günde 1 sefer 1 saat göbeğinde kalacak.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:

streç filmle göbeğini saracaksın terleyecek çıkaracaksın. Günde 1 sefer 1 saat göbeğinde kalacak.

Tavsiye verecem derken adamı isilik edeceksin. Yağ yakma denen şeyin bölgesel olduğu tek yer, yağ aldırma merkezleridir. Eğer göbek var diyerek veryansın ediyorsan, gömleğinin kollarını kıvır başla spora. Yağ, tuz ve şekeri kes. Yiyebilecek mideye sahipsen prinç lapası veya bulgur lapası ye bol bol. Çalışırken çok tekrara dayalı değil, yavaş ve sindirilerek yapılan tekrarlara önem ver. 5 kg ağarlıkla 30 tekrar yapmakla, 10 kg ile 5-6 tekrar yapmak arasında dünyalar kadar fark vardır. Mesela mekik çekerken çene altına dambıl koy, ağarlığa harcadığın extra bir güç uygularsın. Buda fazladan direnç = fazladan gğç harcamana yani kas yakmana yani yağ yakmana neden olur. Sonuç olarak parçalananlar, aldığın protein ile iyileştirilirler. Tabiki bu iyileşme bölümü düzenli uyku kısmında gerçekleşir.

Her zaman dediğim gibi; spor 3 ana başlıkta sıralanır.

Dİnlenme başı çeker

Beslenme arkasından gelir,

Son olarakta ağırlık çalışmaktır.

KOlay gelsin...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 4025 Toplam Mesaj: 17