God Of War Pc
-
KotomineKirei bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
indiridm kurdum ve başlıyorum bakalım oynayabilcem mi :S
fitgirl'den indirdin değil mi ?
aynen hocam indiridm kurdum ama pc 2 defa çok ısınmaktan kapandı daha dogerusu şöyle ekran kapandı pc açık
dell g5 5500 var bide gititm bi sogutucu aldım şimdik sorun yk
-
Hayatımda gördüğüm en güzel pc portu oyun olmuş.Bu oyunu port eden firma sony değil başka bi firma.BU firma ciddi ciddi optimiasyon nasıl yapılır diğer firmalara kurs versin.
bende 3070 ti ver ultrada dlss kapalı 100 fps felan alıyorum. arkadaşta 1050 ti var bu ekran kartında 30-40 fps alıyor orta ayarlarda.
1080 ler felan ultrada 50-60 fps alıyor. yani cidden adamlar süper iş çıkarmış.
oyuna zaten sölücek söz yok süper amk
-
VEXTA bunu yazdı
Hayatımda gördüğüm en güzel pc portu oyun olmuş.Bu oyunu port eden firma sony değil başka bi firma.BU firma ciddi ciddi optimiasyon nasıl yapılır diğer firmalara kurs versin.
bende 3070 ti ver ultrada dlss kapalı 100 fps felan alıyorum. arkadaşta 1050 ti var bu ekran kartında 30-40 fps alıyor orta ayarlarda.
kesinlikle katılıyorum. ultra ayarlarda çok çok akıcı gidiyor. görüntüler sinematikler mükemmel. bırakası gelmiyor insanın. film izler gibi sahneleri izledim.
-
Harika Ötesi Oyun olmus..
-
VEXTA bunu yazdı
seneleeer önce ps3 için alıp oynamıştım ama yarım bırakmıştım. 1050ti olan bi masaüstü var keyifli iş görürse oynayayım yıllar sonra 30-40 fps benim gibi oyun cahiline yeter gibi geldi :)
edüt: benim oynadığım gow 3 imiş tabi :)
MaviGozluDev tarafından 16/Oca/22 12:46 tarihinde düzenlenmiştir -

-
mkyb bunu yazdı

vay amk nerden çekiyoz link ver hacı
-
trainer'a bak amk. temizse indirip deneyelim ama oyun bayağı sarıyor bu şekilde. Trainer ile bi anda ne olduğunu anlamadan biter gibi geliyor
-
-
mkyb bunu yazdı
teşekkürler