Godaddy Deluxe
-
domain: Godaddy
hosting: Natro
herzaman bu şekilde tercih ediyorum. şuana kadar bir sıkıntı da çıkmadı.
-
Godaddyden hosting almayın sakın ha
Adamların sizden yuzlerce dolar istemek icin bin türlü numarası ve bahanesi var.
yok script hatasıydı yok donanım hatasıydı her an 500 dolar civari bir para isteyebilirler
ve işin bok kısmı, hostinginizdeki sorun için godadydeki domaininizi de bloke ediyorlar mal gibi kalıyorsunuz ortada, sonra amerika ile telefon gorusmelerine baslayıp kendi malınızı geri almak icin angutun biriyle pazarlığa girince sac bas yoluyorsunuz. işi iyi bilmiyorsanız daha da zor oluyor malınızı geri almak.
-
bende deluxe kullanıyorum. ama ben çok memnunum burdaki yorumları okuyunca bi yedek alasım geldi :|
hani ben böle bişey yaşamadım, yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum çok memnunum sırf kıyak olsun diye unlimited paketlerine geçesim var.
tek eksikleri her site için 404 açamıyorsun sef linkler için. sadece primary domain için sef link yapılıyor. tabi baya bi kasış yaparsan onun 404 ündne diğer siteleri bağlayabilirsin belki.
web.config dalgalarınıda ben çözemedim diğer siteleri sefsiz kodlamak zorunda kaldım.
burada diğer siteler için 404 ayarı yapabilen varsa püf noktasını söylerse sevinirim ;|