Godaddy Domainimi Sildi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

merhaba, bir arkadaşın hesaptan godaddy domain aldırdım bana transfer etti 2 gün hesapta durdu. Domain panelimden silmişler.Telefonla aradım godaddy'i gönderen elemanın hesap kilitlenmiş açtırması lazımmış, elemanda yurtdısında bakamıyor. 5 gün süresi var dediler. Kafama tkaılan soru şu adam telefonda domain panelden 5 gün sonra düşer dedi expires süresi 1 yıl ?   Domain whois cekince hiçbi bilgi çıkmıyor no match yazıyor expires süresi 1 yıl sonrayı gösteriyor infoda sıkıntı yok.

panelden düşerse tekrar regleyebilirmiyiz yoksa icannda boş boş durucakmı öyle 1 yıl ? bunu merak ediyorum bilen varmıdır?

insidae tarafından 13/Oca/16 15:10 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam benzeri basimiza geldi sanirim natrodaydi. Hesap gumlemis domain hesabin ustunde. Natroyu 50 kere aradik yapacak biaey yok. Sen hesabinin sifreyi unutmussun maili unutmussun domaini geri ver diyosun nerden bilelim hesabin senin oldugunu. Kresi karti bilgisi ver acalim dediler. Tabi biz kredi kartinida baska arkadastan kullanmisiz oda karti kaybetmis hikaye uzadi. Hesap bir yil bos bos durdu. Bizde hic bisey yapamadik. 

Yurtdisinda elbet biyerden telfon bulur arasin o bolgedeki mh yi hic bi bilgiyi bilmiosa bile mail adresi + satin alinan kredi kart numarasiyla halleder.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    clogu bunu yazdı

Hocam benzeri basimiza geldi sanirim natrodaydi. Hesap gumlemis domain hesabin ustunde. Natroyu 50 kere aradik yapacak biaey yok. Sen hesabinin sifreyi unutmussun maili unutmussun domaini geri ver diyosun nerden bilelim hesabin senin oldugunu. Kresi karti bilgisi ver acalim dediler. Tabi biz kredi kartinida baska arkadastan kullanmisiz oda karti kaybetmis hikaye uzadi. Hesap bir yil bos bos durdu. Bizde hic bisey yapamadik. 

Yurtdisinda elbet biyerden telfon bulur arasin o bolgedeki mh yi hic bi bilgiyi bilmiosa bile mail adresi + satin alinan kredi kart numarasiyla halleder.

anladım hocam yani 1 yıl bekliyoruz dimi öyle olursa .net i regleycem malesef cünkü domain kurumsaldı adama .com alınmış .neti aldım falan derim sıkıntı olmazda, kötü oldu. Godaddydeki eleman domain 5 gün sonra hesaptan silinir dedi bende belki tekrar reglenir sandım ama expires 1 yıl tabi. Adam birde onaylatsın hesabı belki geri alırsınız dedi onaylatsada vermeycekler mi ne sacma iştir bu.. Elemanın cocugu oldu ulasamıyorum cok fazla dönerse belki onaylatır, parasınıda verdik boşa gitti...

insidae tarafından 13/Oca/16 15:28 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam kurumsalsa ve .com uzantiysa tabi sikinti olur sen mmlumkunse elemanin hesap bilgilerini ve domainin satin alindigi kresi karti bilgilerini ogrenip godady turkiyeyi ara. Bayagi yardimci oluyorlar. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

godady'den domain almayın açık ve net her zaman aynı boku yiolar

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

kurumsal değil hocam bireysel domain portfolio sitesi için, halletmeye caliscam

devil, kendileri istedi yapacak bişey yoksa ben ihsden alırım saglamlarıda name.com da tutarım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek

Hizmette kusurları yok da çok iyi ilgileniyorlar telefondan ama böyle ibnelikleri tutabiliyomuş yeni öğrendim. Godaddy den bi proje için domain reglemeyi düşünüyorum ama daha sonra başka bir hesaba vs aktarma gibi bir planım yok. Sizce ne yapayım? Nedense en çok godaddy güven veriyor?

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    ApuLitik bunu yazdı

Hizmette kusurları yok da çok iyi ilgileniyorlar telefondan ama böyle ibnelikleri tutabiliyomuş yeni öğrendim. Godaddy den bi proje için domain reglemeyi düşünüyorum ama daha sonra başka bir hesaba vs aktarma gibi bir planım yok. Sizce ne yapayım? Nedense en çok godaddy güven veriyor?

renew ücretleri pahalı godaddynin önermem, name.com dan al domaini hocam..  godaddy de kendi hesabından alırsan ve onaylıysa bişey olmuyor ki benim yaptığım ekstra bir durum adamın hesabından aldıgımız icin oldu.. telefonda ilgileri var evet ama türkiye için ticket sistemi olsa iyi olurdu.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı
    ApuLitik bunu yazdı

renew ücretleri pahalı godaddynin önermem, name.com dan al domaini hocam..  godaddy de kendi hesabından alırsan ve onaylıysa bişey olmuyor ki benim yaptığım ekstra bir durum adamın hesabından aldıgımız icin oldu.. telefonda ilgileri var evet ama türkiye için ticket sistemi olsa iyi olurdu.

Ticket + 7/24 Destek olsa tadından yenmez zaten. Hesabı nasıl onaylattırıyoruz peki?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    ApuLitik bunu yazdı
    insidae bunu yazdı
    ApuLitik bunu yazdı

Ticket + 7/24 Destek olsa tadından yenmez zaten. Hesabı nasıl onaylattırıyoruz peki?

sen birşey yapmıyorsun cok fazla sık domain aldıgın zaman senden kimlik veya kartın son 4 hanesini falan istiyorlar gönderiyorsun onaylanmış oluyor aktif hesaplarda aylar sonra istiyorlar genelde. Hesap ismiyle satın aldıgın domainin kart bilgileri aynı olsun sıkıntı cıkmaz.

insidae tarafından 13/Oca/16 20:32 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı
    ApuLitik bunu yazdı
    insidae bunu yazdı
    ApuLitik bunu yazdı

sen birşey yapmıyorsun cok fazla sık domain aldıgın zaman senden kimlik veya kartın son 4 hanesini falan istiyorlar gönderiyorsun onaylanmış oluyor aktif hesaplarda aylar sonra istiyorlar genelde. Hesap ismiyle satın aldıgın domainin kart bilgileri aynı olsun sıkıntı cıkmaz.

Ben tam isim kullanmıyorum sıkıntı çıkar mı yani?

Toplam Hit: 1887 Toplam Mesaj: 16
godaddy domain godaddy domain silme domain silme