Godaddy Hakkında
-
Merhaba arkadaşlar,
Bugun 2 adet .us uzantılı domain regledim 2 side 20 tl geldi bana .Prome code falan hiç birşey girmedim.Hatta işte 5 yıllık .us domain 2 adet 50 60 tl mi ne gelecekti bende gerek yok diyerekten 2 sinide 1 er yıllık aldım .Herneyse az önce atıyorum tahribat.us ya dawqdjqjdhqhj.us reglemeye çalıştığım zaman 41 tl gösteriyor bunun sebebi nedir ? Tren kaçtı mı yani.
-
Dili Amerika yapınca 3 euro ya geliyor :S Avrupa ülkelerini sectın mi 15 euroya geliyor..
Amerika veya avrupa ulkesi sectigimizde kredi kartıyla aldıgımızda sorun cıkar mı?
-
_Dert_ bunu yazdı
Dili Amerika yapınca 3 euro ya geliyor :S Avrupa ülkelerini sectın mi 15 euroya geliyor..
Amerika veya avrupa ulkesi sectigimizde kredi kartıyla aldıgımızda sorun cıkar mı?
Dili değiştirdim yine aynı fiyata geldi, anlamadım gitti acaba kampanyası vardıda o sıra mı aldım anlamadım .
us uzantılı alan adı alırken amerikan vatandaşıyım diyip aldım , acaba ileride bir sorun teşkil edermi ?
-
Sorun olmaz hocam. Kimlik falan vermeden almışsan amerikada böyle alan binlerce insan olduğunu düşün. Onca adama baştan amerikan vatandaşı olduunu doğrulamadan domain verip, sonradan tek tek kimik kontrolü yapamazlar heralde.
Bizim com.tr ler gibi değil demek ki...
-
_Dert_ bunu yazdı
Benzer bir durum basima geldi, lokasyon olarak ingiltere'yi secmistim ama adres kaydim Turkiye oldugu icin odeme yapmama izin vermemisti. Bir sekilde odeme yaptiktan sonra da hesabimi kilitlediler ve kimlik bilgilerini gondermemi istemislerdi. -
telekom bunu yazdı_Dert_ bunu yazdı
Benzer bir durum basima geldi, lokasyon olarak ingiltere'yi secmistim ama adres kaydim Turkiye oldugu icin odeme yapmama izin vermemisti. Bir sekilde odeme yaptiktan sonra da hesabimi kilitlediler ve kimlik bilgilerini gondermemi istemislerdi.Dil english yapılıydı satın alırken , yukarıdan hiç görmedim tr ibaresini falan neyse markete attım , 20 tl 2 adet us uzantılı alan adı aldım.Alırken de ben amerika vatandaşıyımı seçip , alan adını alan kişinin ülkesini de türkiye taptım.Tr cc ile ödeme yaptım bi sıkıntı gözükmüyor inş ileride de bi sıkıntı çıkartmaz :)
-
Bu konu sayesinde godaddy 'ye tr dil desteği geldiğini farkettim :D
-
bugun çok değişik birşey oldu.Alan adlarımı google yönlendirmiştim.fakat 2 alan adımda otomatik eski dnslerine park edilmiş haldeydi bunun sebebi nedir o kadar araştırdım bulamadım ?
-
Beyler aşağıda ki gibi bir mail atmışlar nedir bu ? Hesap bilgileri fakeydi ama kart bilgisi gerçek ne yapmam gerekiyor ?
Thank you for being our valued customer. Your account has been selected by our
verification office as a precautionary measure to defend you from possible misuse
of either your payment method or products in shopper account
During the login process, our secure site will prompt you to upload a viewable,
scanned copy of the payment method account holder's government-issued photo
identification, such as a driver's license or passport. In the comments box,
we ask that you also provide a brief explanation of how you intend to use the
product(s) purchased. If we do not receive the requested documentation within
the next 48 hours, your order(s) may be cancelled for your protection.
Upon receipt and verification, we will notate your account that the necessary
documentation to substantiate your account has been received. We thank you in
advance for your cooperation and apologize for any inconvenience this may cause.
Sincerely,
Verification Office -
Schwarz bunu yazdı
Beyler aşağıda ki gibi bir mail atmışlar nedir bu ? Hesap bilgileri fakeydi ama kart bilgisi gerçek ne yapmam gerekiyor ?
verification office as a precautionary measure to defend you from possible misuse
advance for your cooperation and apologize for any inconvenience this may cause.
Sincerely,
Verification Office.in domain almıstı arkadaş onada böyle bişey olmustu.Orda işlemler var onları yapmassan hesabını kapatıyorlar sanırım.
Kredi kartının son 4 hanesini tarihi ve güvenlik kodunu telefonla vs fotosunu çek.Kimliğinin ön ve arka tarafınıda çek ve siteye gönder hocam sorun ortadan kalkıcaktır.Arkadaş böyle yaptı hesabını aktif etmişlerdi kapanmıstı onun aynı olay.
-
insidae bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Sincerely,
Verification Office.in domain almıstı arkadaş onada böyle bişey olmustu.Orda işlemler var onları yapmassan hesabını kapatıyorlar sanırım.
Kredi kartının son 4 hanesini tarihi ve güvenlik kodunu telefonla vs fotosunu çek.Kimliğinin ön ve arka tarafınıda çek ve siteye gönder hocam sorun ortadan kalkıcaktır.Arkadaş böyle yaptı hesabını aktif etmişlerdi kapanmıstı onun aynı olay.
Tamam da hocam bu domainleri illegal iş için kullanacağım sıkıntı çıkar böyle yahu , başka yolu yokmudur acaba ?