folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Godaddy Kimlik Fotokopisi İstiyor

Godaddy Kimlik Fotokopisi İstiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

gördüğüm kadarıyla godaddy bu yöntemle birçok müşterisini kaybediyor. eski kullanıcısı olmama rağmen, bana bile kimlik sorması, kimliğimi göndermeme rağmen, bankadan parayı yatırdığıma dair bir belge istemesi godaddy ile çalışmamı bitirmemi sağlamıştı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

hocam aslında yöntem güzel fakat yanlış kullanıyorlar. onlara alışverişte kullanılan kartla ilgili bir şikayet gitse sorsunlar kimliği, fakat böyle üyeliğin ertesi günü adama kimlik gönder demek yanlış bir politika. ya da en başta ben kayıt olurken orada isteselerdi kimlik fotokopisini de baştan hiç bulaşmasaydık

ulan bir susar mısın?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

o mailde yazıyor ya kimlik yada araman lazım telefonla.biz şirkete alırken arkadaş aradı konuşdu kimlik felan göndermedik

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

zamanında aynı durum başıma gelmişti, inanmayanlar olacaktır belki ama photoshop 'da hazırladığım sürücü belgesi kartını yazıcıdan çıkartıp, tarayıcıdan iki kere üst üste geçirip, göndermiştim, aynı günün gecesinde domain tekrar bendeydi .

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    1and1 rulz. 90 tane domain regledim bitek dün biraz islem yavasligi vardi baska sorun yasamadim bugune kadar gerek vps de gerek domainde. 20 dk icinde aciliyor haftaici gunlerde domainler.

Gel bili bili gates
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

benimde domainin birir spam domain iye bloke olmuştu öyle açtırmıştım göndermiştim fotokopiyi açmışlardı ama 1 şartla bizde barındırma hemen başka yere taşı domainin dediler :D ayrıca 75 $ istemişlerdi

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

yollamazsan iptal ederler domaini.

haberin olsun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hackworm bunu yazdı:
    -----------------------------

tc kimliğini ve kimlik numaranı sansürle, gönder. bir şey olmaz.

Saçmalama sen hiç girmedin galiba tc kimlik no sorgulamaya oradaki bilgilerle zaten bulur

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:
    1and1 rulz. 90 tane domain regledim bitek dün biraz islem yavasligi vardi baska sorun yasamadim bugune kadar gerek vps de gerek domainde. 20 dk icinde aciliyor haftaici gunlerde domainler.

1and1 dan almaya çalıştığım domaini hala kaydetmediler kaç gün geçti üstünden bir mail bile gelmedi tık yok

ulan bir susar mısın?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

gönder gitsin nolcak yani yasal bi sıkıntınmı var sanki godadyy iyidir bence. ama prensip diosan isimtescile yönel en güzeli;

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
Toplam Hit: 4754 Toplam Mesaj: 23