Godaddy Kimlik Fotokopisi İstiyor
-
gördüğüm kadarıyla godaddy bu yöntemle birçok müşterisini kaybediyor. eski kullanıcısı olmama rağmen, bana bile kimlik sorması, kimliğimi göndermeme rağmen, bankadan parayı yatırdığıma dair bir belge istemesi godaddy ile çalışmamı bitirmemi sağlamıştı.
-
hocam aslında yöntem güzel fakat yanlış kullanıyorlar. onlara alışverişte kullanılan kartla ilgili bir şikayet gitse sorsunlar kimliği, fakat böyle üyeliğin ertesi günü adama kimlik gönder demek yanlış bir politika. ya da en başta ben kayıt olurken orada isteselerdi kimlik fotokopisini de baştan hiç bulaşmasaydık
-
o mailde yazıyor ya kimlik yada araman lazım telefonla.biz şirkete alırken arkadaş aradı konuşdu kimlik felan göndermedik
-
zamanında aynı durum başıma gelmişti, inanmayanlar olacaktır belki ama photoshop 'da hazırladığım sürücü belgesi kartını yazıcıdan çıkartıp, tarayıcıdan iki kere üst üste geçirip, göndermiştim, aynı günün gecesinde domain tekrar bendeydi .
-
1and1 rulz. 90 tane domain regledim bitek dün biraz islem yavasligi vardi baska sorun yasamadim bugune kadar gerek vps de gerek domainde. 20 dk icinde aciliyor haftaici gunlerde domainler.
-
benimde domainin birir spam domain iye bloke olmuştu öyle açtırmıştım göndermiştim fotokopiyi açmışlardı ama 1 şartla bizde barındırma hemen başka yere taşı domainin dediler :D ayrıca 75 $ istemişlerdi
-
yollamazsan iptal ederler domaini.
haberin olsun.
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
tc kimliğini ve kimlik numaranı sansürle, gönder. bir şey olmaz.
-----------------------------Saçmalama sen hiç girmedin galiba tc kimlik no sorgulamaya oradaki bilgilerle zaten bulur
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------
1and1 rulz. 90 tane domain regledim bitek dün biraz islem yavasligi vardi baska sorun yasamadim bugune kadar gerek vps de gerek domainde. 20 dk icinde aciliyor haftaici gunlerde domainler.
-----------------------------1and1 dan almaya çalıştığım domaini hala kaydetmediler kaç gün geçti üstünden bir mail bile gelmedi tık yok
-
gönder gitsin nolcak yani yasal bi sıkıntınmı var sanki godadyy iyidir bence. ama prensip diosan isimtescile yönel en güzeli;