Godaddy Mahvetti Beni
-
selam arkadaşlar godaddyden host aldım almaz olaydım flash oyun sitesi kurdum oyunları çok ağır açıyor ftp transferi çok yavaş site paneli çok yavaş her şey berbat godadddy ucuz diye ordan aldım önerebileceğiniz başka uygun host firmaları varmı acaba ?
-
Hostgator.
-
Almadan bi soraydın burdakilere be hocam.
-
Almadan önce hedef yere göre ping (www.just-ping.com) çekseydin. Godaddy'nin ABD içinde ping süreleri mükemmel.
Türkiye'ye yönelik bir site alacaksan hiç yabancı hostlara bakma. Sadecehosting, turhost, natro, ihs... -
telekom bunu yazdı
Almadan önce hedef yere göre ping (www.just-ping.com) çekseydin. Godaddy'nin ABD içinde ping süreleri mükemmel.
Türkiye'ye yönelik bir site alacaksan hiç yabancı hostlara bakma. Sadecehosting, turhost, natro, ihs...türkiyeye göre açıcaktım hocam yeni bir projem için neyse şuanda turhostta bayim var olmadı bir ip alırım :D godaddy aylık 1 dolar diye aldım bir yıllık :D
-
PoLiZei bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Türkiye'ye yönelik bir site alacaksan hiç yabancı hostlara bakma. Sadecehosting, turhost, natro, ihs...türkiyeye göre açıcaktım hocam yeni bir projem için neyse şuanda turhostta bayim var olmadı bir ip alırım :D godaddy aylık 1 dolar diye aldım bir yıllık :D
bu sıralar natronun durumu içler acısı..
aşırı kesinti ve gecikme söz konusu .
-
turhost iyi gibi sanki, şahsen yakında kendilerinden reseller alıcam.
-
geçmiş olsun hocam. hostgator gerçekten çok iyi. zamanında bende godaddy den host aldım. çok pişman oldum. ben yandım sen yanma.
goo.gl/sp8oN buraya gir. paketi satın alırkende aşağıdaki kodu gir. linke girmeden kod çalışmıyor
unlockedcode ==> %25 indirim -
sadece sunu soracagim kac para verdin ?
aylik 1$ sinirsiz ?
-
godaddyden domain al host alma
-
godaddy yavaştır ama sağlamdır, hastgator godaddyden daha hızlıdır ve o da sağlamdır
gerekirse ping 100ms gecikmeli olsun yine de yabancı firma olsun,
Türk firmalarından, kendime ait ciddi işler için kesinlikle hosting almam ve bu konuda çok ciddiyim.