folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Goddady Domain Yenileme İndirim Kodu

Goddady Domain Yenileme İndirim Kodu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Natro'ya 6,99$'a transfer edebilirsiniz. Name.com'daki alan adimi suresi gecmesine ragmen transfer ettim.

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı

Natro'ya 6,99$'a transfer edebilirsiniz. Name.com'daki alan adimi suresi gecmesine ragmen transfer ettim.

Güvenilir mi peki?  Netten baktım biraz öven de çok söven de 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı
    telekom bunu yazdı

Güvenilir mi peki?  Netten baktım biraz öven de çok söven de 

Natro Turkiye piyasasindaki sayili buyuklerden biri. 2010 gibi kullanmistim, o zaman ucretsiz blog hizmeti de sagliyordu; herhangi bir problemle karsilasmamistim.

Olumsuz yorumlar alanadi hakkinda degilde host hakkindadir diye dusunuyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

godaddyden siz siz olun domain almayın 8 gün süre uzatmasını geçirdiğim domaine 280 tl caktılar :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar indirim kodunu bilmiyorum ama Godaddy'nin şu sayfasında 1 yeni domain, 100 gb alan ve sınırsız trafik sadece yıllık 35 tl.  domain ya da host alacaksanız kampanyaya bir göz atın derim.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    UmutxTR bunu yazdı

Arkadaşlar indirim kodunu bilmiyorum ama Godaddy'nin şu sayfasında 1 yeni domain, 100 gb alan ve sınırsız trafik sadece yıllık 35 tl.  domain ya da host alacaksanız kampanyaya bir göz atın derim.

Benim gibi kasarlasmis kullanicilar da hicbir koddan yararlanamiyor.

Kod kullanmak icin bir ara ucretli uyelik benzeri bir sey cikarmislardi. Alanadlarini tasiya tasiya 1 tane kaldi, artik godaddy ile pek ilgilenmiyorum. Turkiye'deki firmalara benzetecek olursak godaddy alanadi piyasasinin Turkcell'i gibi bir sey; yazilani okursaniz duduklemez + zamaninda yenileme yapin yoksa @cybermole nin dedigi gibi geciriyorlar. 2-3 sene oncesinde benzer bir durum basima gelmisti.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

godaddy'de yenileme icin kod yemiyor, ben su yontemi tercih ediyorum: hesabi TRY para birimine gecirince yenilemeye fix fiyat cikariyor 30 tl civari birsey, buda 10dolardan daha uygun oluyor.

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bordomavi
    bordomavi's avatar
    Erkek

Ben 1 tane domaini mi name.com a taşıdım diğerlerine indirim yaptı onlarıda taşımıyım diye ..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

şimdi beyler ne yapıyoruz natro ya geçelim mi ?

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

İki gun once ikitane domaini 63 tl ye yeniledim :/

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 2878 Toplam Mesaj: 23
indirim