Goddady Domain Yenileme İndirim Kodu
-
Natro'ya 6,99$'a transfer edebilirsiniz. Name.com'daki alan adimi suresi gecmesine ragmen transfer ettim.
-
telekom bunu yazdı
Natro'ya 6,99$'a transfer edebilirsiniz. Name.com'daki alan adimi suresi gecmesine ragmen transfer ettim.
Güvenilir mi peki? Netten baktım biraz öven de çok söven de
-
oliWeR bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Güvenilir mi peki? Netten baktım biraz öven de çok söven de
Natro Turkiye piyasasindaki sayili buyuklerden biri. 2010 gibi kullanmistim, o zaman ucretsiz blog hizmeti de sagliyordu; herhangi bir problemle karsilasmamistim.
Olumsuz yorumlar alanadi hakkinda degilde host hakkindadir diye dusunuyorum.
-
godaddyden siz siz olun domain almayın 8 gün süre uzatmasını geçirdiğim domaine 280 tl caktılar :(
-
Arkadaşlar indirim kodunu bilmiyorum ama Godaddy'nin şu sayfasında 1 yeni domain, 100 gb alan ve sınırsız trafik sadece yıllık 35 tl. domain ya da host alacaksanız kampanyaya bir göz atın derim.
-
UmutxTR bunu yazdı
Arkadaşlar indirim kodunu bilmiyorum ama Godaddy'nin şu sayfasında 1 yeni domain, 100 gb alan ve sınırsız trafik sadece yıllık 35 tl. domain ya da host alacaksanız kampanyaya bir göz atın derim.
Benim gibi kasarlasmis kullanicilar da hicbir koddan yararlanamiyor.
Kod kullanmak icin bir ara ucretli uyelik benzeri bir sey cikarmislardi. Alanadlarini tasiya tasiya 1 tane kaldi, artik godaddy ile pek ilgilenmiyorum. Turkiye'deki firmalara benzetecek olursak godaddy alanadi piyasasinin Turkcell'i gibi bir sey; yazilani okursaniz duduklemez + zamaninda yenileme yapin yoksa @cybermole nin dedigi gibi geciriyorlar. 2-3 sene oncesinde benzer bir durum basima gelmisti.
-
godaddy'de yenileme icin kod yemiyor, ben su yontemi tercih ediyorum: hesabi TRY para birimine gecirince yenilemeye fix fiyat cikariyor 30 tl civari birsey, buda 10dolardan daha uygun oluyor.
-
Ben 1 tane domaini mi name.com a taşıdım diğerlerine indirim yaptı onlarıda taşımıyım diye ..
-
şimdi beyler ne yapıyoruz natro ya geçelim mi ?
-
İki gun once ikitane domaini 63 tl ye yeniledim :/