Godswar Online Oynayan Veya Başlamak İsteyen İçeri(Ustasıyım)
-
çok ışıltılı parlayan bi oyun sevmem size kolay gelsin
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------
oyunu indiriyorum hocam netim şuan yavaş anca akşam girebilcem.Uzman ko oyunucu olarak zorluk çekermiyim :) karekterlerin özelliklerinden biraz bahsedermisin
-----------------------------hiç bi oyun ko'nun yerini tutmaz arkadaş bunu bilir bunu söylerim
-
hayatımda gördüğüm en iğrenç oyunlardan biriydi. 10 dk dayanabildim ancak. sildim gitti :D
-
TheRaBBiT bunu yazdı:
Ben de varım hocam indiriyorum.
-----------------------------Tamam hocam artemisteyim gelin.
Bu arada beyler oyun küçük ekrandayken yani Start geldiğinde sol tarafta 3 tane seçenek olacak USA facebook.falan siz USA yapın asıl oyun o.
Char isimlerinizi bana PM atın ben genellikle açığım.
-
ultrAsker bunu yazdı:
can sıkıntısından ölüyodum ben de dur bakalım bi indireyim :D
-----------------------------Buyur gel hocam seveceksiniz oyunu.
-
Meraclitus bunu yazdı:
oyunu indiriyorum hocam netim şuan yavaş anca akşam girebilcem.Uzman ko oyunucu olarak zorluk çekermiyim :) karekterlerin özelliklerinden biraz bahsedermisin
-----------------------------Tabi ki hocam 4 tane karakter var.1 Warior(Savaşçı)Hp si fazla olur kolay kolay yatmaz ama fazlada vurmaz.Sağlam chardır.
Mage(Büyücü)Hp az MP fazladır çabul ölür ama çok fazla vurur.Skilleri estetiktir.
Champion:Fazla vurur.Hp si Mage ye göre fazlador.Çok slotu aynı anda kesebilir skilleri estetik ve alansaldır.Her ptde olmalı
Priest(Benim charımdan):Tamamiyle buff atmak için açılması gereken bir chardır.Tek görevi buff atmaktır(can basmak).
-
MorganBlacK bunu yazdı:
çok ışıltılı parlayan bi oyun sevmem size kolay gelsin
-----------------------------Eyvallah hocam.
-
ultrAsker bunu yazdı:
hayatımda gördüğüm en iğrenç oyunlardan biriydi. 10 dk dayanabildim ancak. sildim gitti :D
-----------------------------Tamam hocam : )
Zevkler ve renkler tartışılamaz.
-
Başlayanlar char isimlerini bana pm atsın beyler.
-
indirmeye başladım 15 dk sonra oyundayım