Goethe - Das Akademie ?
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Adam gibi ücretini gören bulan var mı
Boyna gençler diyor fiyatlandırmalarda google oraya sonuçluyor nedense
Başka bir ücret kısmı buldum yoğunlaştırılmış falan orada da 2bin 3bin euro yazmış 2 3 aylık kurslara vs... ( çüş )
Yok mudur net fiyat bilgisi veyahut direkt açıkkayıcı bir link?
Yeni kurlar başlamaya yakın açıklarlar. Ortalaması kur basına 1000 tl. Devam ettikçe %10 indirim yapıyorlar. İlk kur bine kaydoldun diyelim ikinci kur 900 üçüncü kur 900 şeklinde gidiyor. Üye olanlar hem Online hem normal kütüphanesinden mutlaka yararlanın. Kendi seviyenize göre birseyler bulursunuz.
-
Delegado_Zero bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Adam gibi ücretini gören bulan var mı
Boyna gençler diyor fiyatlandırmalarda google oraya sonuçluyor nedense
Başka bir ücret kısmı buldum yoğunlaştırılmış falan orada da 2bin 3bin euro yazmış 2 3 aylık kurslara vs... ( çüş )
Yok mudur net fiyat bilgisi veyahut direkt açıkkayıcı bir link?
Yeni kurlar başlamaya yakın açıklarlar. Ortalaması kur basına 1000 tl. Devam ettikçe %10 indirim yapıyorlar. İlk kur bine kaydoldun diyelim ikinci kur 900 üçüncü kur 900 şeklinde gidiyor. Üye olanlar hem Online hem normal kütüphanesinden mutlaka yararlanın. Kendi seviyenize göre birseyler bulursunuz.
1100 lira aylık her ay 1 kur atlıyorsunuz 2 ayda a1 bitiyor yani
-
Hort olcak biraz :)
A1.1 bitti sınavdan 75 üzerinden 64 aldım kuru geçtim kalan yok sınıfta
Hocamızda iyidi sınıfta güzeldi gerçekten güzel bir eğitim şekli var farklı kişilerden almanca duymak için bir şeyi öğrendiğimizde sınıfta rastgele eşleşip ona soru sorup ona cevap verdik gibisinden
Öğrencilere özel sitelerinde alıştırmalar var yazma okuma dinleme konuşma ders bitişi evde tekrar için güzel kapsamlı bir uygulama
Kütüphanesi efsane bir yer kitaplar, filmler, belgeseller, ansiklopediler dergiler d&r gibi yer kütüphane içinde ipad kullanma izni felan var
26 eylül avrupa dil günleri günüymüş okul organizasyon için ev sahipliği yaptı avrupalı doldu italyanlar ingilizler romanlar ispanyollar fransızlar onlarda ders veriyordu 5 dakikalık masalarına oturursanız
Yarın A1.2 kuru başlıyor ay sonu inşalşah Goethe A1 Zertifikat alıcam :)
Düşünen varsa öneririm kurumu
Lisede 4 yılda verilen almanca eğitimini 2 haftada aldık diyebilirim