Göğüs Kafesini Genişletmek
-
Arkadaşlar bnim ğöğsümde kemik var paso bu kısmı nasıl genişletcem. Fitnessa gitmeden 65 kiloyum. Önerisi olan varmı
-
bıyır :D ne diyon hacı sen anlamadık amk herkesin göğüsünde kemik var ayrıca genişletip napıcan ?
-
vitamin al geçer o, eğer bir tarafındaki kemik öteki tarafındaki kemikten büyükse
-
doktora git
-
harddeath0070 bunu yazdı:
-----------------------------
bıyır :D ne diyon hacı sen anlamadık amk herkesin göğüsünde kemik var ayrıca genişletip napıcan ?
-----------------------------genişletmek derken hocam zayıf ya. Kemik torbası gibiyim resmen okadar yiorum
-
Şınav-mekik-barfiks arkadaşım sadece şınav mekik yaptı ve şimdi dehşet vücudu var şaştım kaldım çocuğa :| ama hiç aksatmadı her sabah her akşam çalıştı
-
archair23 bunu yazdı:
Arkadaşlar bnim ğöğsümde kemik var paso bu kısmı nasıl genişletcem. Fitnessa gitmeden 65 kiloyum. Önerisi olan varmı
-----------------------------hala şikayetçimisin ben 60 kiloyum amq
-
yüzme
-
önce nefes eğitimi al, sonra soğuk havada yarı çıplak koş her gün düzenli olarak.
-
yağlı ye göğüsünü büyütecek şeyler.mesela bayanlar süt verdikleri dönemde ne yiyor.süt ürünleri fln.. şekerli yoğurt takıl.çok güzel bişey :D
-
OdiN bunu yazdı:
Şınav-mekik-barfiks arkadaşım sadece şınav mekik yaptı ve şimdi dehşet vücudu var şaştım kaldım çocuğa :| ama hiç aksatmadı her sabah her akşam çalıştı
-----------------------------düzenli yapmak gerek aslında
süt ürünleride iyi olur aslında ama pek aram yok keratalarla :D