folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Göğüs Ve Kalça Bölgesindeki Yağlar

Göğüs Ve Kalça Bölgesindeki Yağlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    MrRankeR bunu yazdı

erkek vucudunda aç kalıp amatör spor yaparsan ancak belden zayıflarsın.

göğüs için şınav çekmeni tavsiye ederim, çekemiyorum deme şınav ve  yarı açık mekik göğüs kaslarını iyi çalıştırır

maden spora başladın kaslarını geliştir yağ zaten erir gider sen kas için çalışırken.

sadece yağ eritmek için yapacağın sporlarda yağlarından kurtulursun ancak güçsüz bir vucutta deri sarkmaları görülebilir.

şınavda kendine sınır koy 3 gün için spor saatlerinde ısındıktan sonra 2 tane sonraki 3 gün için 3 tane sonra 4...

şeklinde hem kendini geliştirmiş olursun hem yağlardan kurtulursun.

mekiktetede zorlanırsın muhtemelen ama sınırını belirleyip bu şekilde çalışman lazım.

kalça ve basen yağları için,

yan pozisyonda yatıyorsun(sağ ayak üstte mesela)  önce 10-15 kadar normal yukarı kaldırıp indirme yapıyorsun hatta elini havaya kaldırıp ona ayağınla dokunmaya çalış alıştıkça,

sonra pozisyonu bozmadan sol ayağını atabildiğin kadar geri  atıp(bükmeden) sağ ayağını(sağ ayak üstte hala) biraz öne doğru itip

bu şekilde yukarı doğru kaldırıp indirme yapıyorsun

bu hareket  popo ve yan karın kaslarını çalıştırır,

ve şunu belirteyim mevcut enerjinin üzerinde efor sarfetmediğin sürece verim alamazsın ,

güzel bi vucut istiyorsan kendini terleyene kadar yorman lazım.

sana herkes için geçerli bir diyet söyleyeyim yediğin kadar yakarsan kilo almazsın,

kilo yapar diye bilinen maddeler enerjili (yağlı) maddeler oldukları için kilo yapmazlar bunları vucutta yakıp enerjisini kullanmadığımız

için yağ olarak sonra kullanılmak üzere depolanırlar.

ben uzun süre kilo problemi yaşadım ve tecrübelerimle söylüyorum bunları.

kendi yaptıklarımı söylüyeyim sana:

aynı şekilde akşam 6 dan sonra su dışında hiçbirşey yiyip içmedim(yatarken alınan hertürlü gıda vucutta yağ olarak depolanır)

yemek saatim akşam 6 sondu

ve gün sonunda akşam 8 gibi düzenli olarak şınav mekik ve ağırlık çalıştım.

şınav çekemezdim senin gibi kendime sınır koya koya 40 a kadar çıkarttım

söylediğim ayak hareketlerini önce normal yaptım sonra 2,5 kiloluk ağırlıkları bağlayarak yaptım

mekiktetede aynı şekilde önce normal mekik sonra ağırlık ile kalkıp inme şeklinde sınırları zorlayarak çalıştım

her sporumun sonunda elbiselerimi yıkmaya atmak zorunda kalıyordum çünkü terden gözükmüyordu,

şuan aynanın önünden gidesim gelmiyor vucudum gayet güzel şekil aldı ;)

(boy 185 kilom 120 idi şu an 90 ve 4-5 ayda kilodan kurtulup fit bir vucut yaptım)

demem o kafaya koyduysan sağlam kasman lazım, kafana takılan birşey olursa hertürlü yardımcı olurum.

günde 100 mekik çekiyordum 32 dk bisiklet tatile başladı başlıyarı bıraktım . spor salonuna yazılmayı düşünüyorum bakalım :)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Şu kanaldaki videoları incele hocam http://www.youtube.com/user/passion4profession

Örnek video : http://www.youtube.com/watch?v=kIaqbrWBexY

TxT tarafından 16/Şub/13 22:50 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Öncelikle disiplininden dolayı seni kutlarım. Fakat 1 ayda 11 kilo çok fazla. Zaten sorununun nedeni de bu. Eğer kendini garantiye almak istiyorsan kan değerlerini falan bir kontrol ettir.

Asıl konuya gelirsek, çok hızlı bir şekilde kilo verirsen mevcut kiloya göre gerilen derin sıkılaşmada sorun yaşar. Sarkmalar baş gösterir.

Yağı 1 ayda eritsen de görüntüyü sıkılaştırman o kadar kolay değil. Disiplinli bir şekilde ve uzun vadede istediğin görüntüyü elde edersin. Şu an içi boşalmış kutu meyve suyu gibisin. Bitse de dolu gibi durur.

Kafanda planladığın şekilde devam et ve sıkılaştırıcı hareketler keşfet.

Gerisi sana kalmış

Selametle.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hocam olayı anlatayım, kilo aldığımızda yağ kütlesi artar, beyaz tenli ve slav soylu erkeklerde görülen bir durum vardır, yağ hücresinde östrojen aktive olur ve göğüs çevresi ile kalça bölgesinde istenmeyen şekil oluşur. bunun seksüaliteyle alakası yok fakat şekli etkiliyor, çözümü çok basit, bodycilerin steroid alırken kullandıkları tamoxifen sitrattan kullanacaksın. östrojen bloke olacak ve 3-4 ay içinde o bölgelerdeki yağlar diğer bölgelere nazaran daha hızlı eriyecek, olay bu kadar basit.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TxT bunu yazdı

Şu kanaldaki videoları incele hocam http://www.youtube.com/user/passion4profession

Örnek video : http://www.youtube.com/watch?v=kIaqbrWBexY

hocam ordaki videoları incelemedim ama örnek videoya göre konuşucak olursam bir adam 12dk şınav çekebiliyor olsaydı zaten ne göğüsünden nede kalçasından sorunu olmazdı neuaptın sen yav

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hector611990
    hector611990's avatar
    Erkek

aga boğazı tutacan spor ekstra boğazı tutmadan olmaz istersen 200 mekik çek bi iki gün aksatırsın mekiği hop çöpe

- - -
Toplam Hit: 4550 Toplam Mesaj: 27