Gökhan Esen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    alberto bunu yazdı:
    -----------------------------

ya arkadaşım eğer sen bnuu sen beğeniyorsan başka bir lafım yok sana. ben benımkı en ıyı demıyorum ama bundan daha ıyı dıyecek kadar cesurum.

-----------------------------

budaki olay beğenip beğenmeme değil sevgili @alberto, göstermeye çalıştığım şey klasik bir klibe fark katmışlar. Ancak farklı konuya dalmışsın sen.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberto
    alberto's avatar
    Erkek

pardon hocam anladım ama performans ve imkanlar dahılı bu sevgılı arkadasım. bizde bılıyoruz tepeden çekmeyı helıkopter kıralayıp dalıslar yapmayı ama cep delık cepken delık :)

profesyoneller az konuşur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

2011 in başında yeni bir albüm daha. Gökhan Esen Harakiri adlı albümü piyasaya çıkmadan önce torrentlere düşmüş. arkadaşlar video klibini tv de bütün gün bekledim bulamadım sonunda nette buldum. bende kendim izlesene ye ekledim. diğer şarkılarını ise şimdi download yapıyorum. ilgilenenler baksın yorum yapsınlar benim hoşuma gitti bu şarkı bakalım diğerleri nasıl olacak. 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Güzel olmuş yalnız kamera çok hareketli sanki.
    Neredeyse saniyede bir başka kare giriyor ekrana o biraz rahatsız edici.
    Elinize Sağlık...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

ekipmanın nedir kardeş?

klip alışıldık rak klibi. çok bi ekstra getirmemişsin.

ben yan,ve ters montajlanan sahnelere takıldım. olmasa daha iyi olurmuş. ekranda ters görünen bir gitaristin insanların ilgisini çekeceğini sanmam.

onun dışında fluya düşüşler falan güzel bir hava katmış. genel olarak ayet başarılı. çalışmalarının devamını görmeyi çok isterim. kolay gelsin

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

bir sonraki klibinde TBT yazan bi duvarın önünde 2-3 saniye görünen şarkıcı gibi bişey olsun.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 3016 Toplam Mesaj: 17