Gökhanımız (Gökhan Saki) 2. Maçına Çıkıyor
-
ya dünyanın heryerinden destek vardı gökhana bitane bu khalil lavuguna pozitif yorum görmedim.
meksikanın köyünden adam yazmıs amına koy gökhan onun felan diye.
ama bu box agırlıklı kisiler genelde böyle olabiliyor oranın kuralı ayrı.
kimbo slice vardı tü siklet bir pezevenge ko olmustu. ama sokak dövüslerinde amına koyuyordu önüne çıkanın.
adam kaybettimi yavsak sinek oluyor kazandımıda nasıl sikti böyle yapacaksanız hiçbir boku desteklemeyin
iyiki gece bekleyipte izlemedim yoksa uyuyamazdım amına koyayım sinirden
do_som tarafından 08/Tem/18 15:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Hepinizi Döverim Ulenn.
-
cok kotuydu abi cok.. iyiki sabaha kadar beklemişim
-
do_som bunu yazdı
ya dünyanın heryerinden destek vardı gökhana bitane bu khalil lavuguna pozitif yorum görmedim.
meksikanın köyünden adam yazmıs amına koy gökhan onun felan diye.
ama bu box agırlıklı kisiler genelde böyle olabiliyor oranın kuralı ayrı.
kimbo slice vardı tü siklet bir pezevenge ko olmustu. ama sokak dövüslerinde amına koyuyordu önüne çıkanın.
adam kaybettimi yavsak sinek oluyor kazandımıda nasıl sikti böyle yapacaksanız hiçbir boku desteklemeyin
iyiki gece bekleyipte izlemedim yoksa uyuyamazdım amına koyayım sinirden
dediğin adam Seth Petruzelli ağır siklet ve hafif ağır siklet dövüşcüsü. O dediğin maçta da Kimbodan 5-6 kg falan daha hafiftir en fazla.
Kazansada kaybetsede tabi ki desteklemek lazım ben zaten sadece eleştiri getirdim onlarda da çok haklı şeyler söyledim MMA den biraz anlayan kişiler ne dediğimi anlar.
Conor Mcgregor bir maçın hazırlığı için 100 bin dolar harcıyor iyi hazırlanabilmek için. Bütün hocaları en kalitelilerinden,nutritionistleri en iyilerinden getiriyor. Adam işini ciddiye alıyor ki onunda sonunda mükafatını alıyor maçlarında görüyoruz. Herkes böyle yapacak diye bişey yokda abi en azından kondisyonunu yükselt,reflekslerini keskinleştir bunlar parayla yapılan şeyler değil en azından bunları yapaydın. dedim dün maç bitince.Gökhan mesela zorlasa orta sikletde rahatça dövüşebilir. Cüssesi ona uygun. Eskiden Gökhan gibi hafif ağır sikletden inip orta sikletde dövüşen adam çok. Sadece Gökhan kendini sıkmak istememiş weight cut yapmak istememiş gibi.
Gökhan bence ilk galibiyetini şansa aldıkdan sonra ondan ders çıkarmamış. Antrenman planı sadece ayakda dövüş için boks,kickboks için yapılmış ama o da yeterli olmadı rakibi ayakda dövüşerek yendi kendisini.
-
u235 bunu yazdılogas bunu yazdıu235 bunu yazdıTeRRoR bunu yazdıu235 bunu yazdılogas bunu yazdı
volkan özdemiri kum torbası misali yumruklamış herif ama bu daniel de öyle ahım şahım gibi gelmedi bana
DC full adamdır hacı. Bu adam hem ağır sikletde hem hafif ağır sikletde dövüştü sadece Jon Jones yenebildi bu adamı.
Şöyle diyim bu adamla ringe çıktın. Adamı takedown yapamıyorsun çünkü adam eski olimpik güreşci.Amerikayı temsil etti olimpiyatlarda. Hadi adamla güreşmeyeyim ayakda dövüşeyim diyorsun o da olmuyor çünkü adam çok sağlam darbeleri absorbe edebiliyor.
Anthony Johnson diye başka bir adam var. Bu adam KO ları ile ünlü. Tek yumrukla adam bayıltan cinsden. DC ile şampiyonluk maçı yaptılar. Bu Anthony Johnson öyle bir yumruk koydu ki DC ye bu gördüğün hayvan gibi adamın ayakları yerden kesilip geri uçtu. Ama adamı o yumruğu yedikden 1 saniye sonra hemen kalktı Anthony Johnsona yapıştı herifle round sonuna kadar güreşip adamı yordu. Böyle bir adamdan bahsediyoruz.
Bu adamın güreş teknikleri çok fazla. Mesela adam seni yakalıyor çok az bir güçle seni yere düşürmeye çalışıyor. Eğer sen direnirsen,kaçmaya çalışırsan çok enerji harcıyorsun. Zaten direnmezsen adam direk seni aşağı alıyor. Adam mesela rakibini tutup ağırlığını üstüne bindirerek rakibini yorma tekniklerini çok iyi kullanıyor.
konuya uzağım ama adamı öyle bir anlatmışsın ki tabiri caizse "adamı havada karada siken" bir profili var dayının.
aynen. Adamı sokakda görsen dayı dersin MC Donaldsı az ye şişmişin dersin.
Burda tüy gibi havaya kaldırıp yere çaktığı adam Josh Barnett 120 kilo ve 191 boyunda bir adam. Eski ağır siklet şampiyonu.

hocam sen bu mc yi abartıyorsun bence jon jones ile 2 maçını izledim bu adamın jon jones 2 maçta da paket yapıp evine göndermiş
bu abartıyorum dediğin adam az önce uzun zamandır ağır siklet şampiyonu olan Stipe Miocici ilk round da nakavt ederek hem ağır siklet hem hafif ağır siklet şampiyonu oldu.
Haberin olsun : )
Hocam çok bilgi sahibi degilim, ama az buçuk izledikten sonra jon jones kesinlikle bu adamdan bir gömlek üstün bence
-
logas bunu yazdıu235 bunu yazdılogas bunu yazdıu235 bunu yazdıTeRRoR bunu yazdıu235 bunu yazdılogas bunu yazdı
volkan özdemiri kum torbası misali yumruklamış herif ama bu daniel de öyle ahım şahım gibi gelmedi bana
DC full adamdır hacı. Bu adam hem ağır sikletde hem hafif ağır sikletde dövüştü sadece Jon Jones yenebildi bu adamı.
Şöyle diyim bu adamla ringe çıktın. Adamı takedown yapamıyorsun çünkü adam eski olimpik güreşci.Amerikayı temsil etti olimpiyatlarda. Hadi adamla güreşmeyeyim ayakda dövüşeyim diyorsun o da olmuyor çünkü adam çok sağlam darbeleri absorbe edebiliyor.
Anthony Johnson diye başka bir adam var. Bu adam KO ları ile ünlü. Tek yumrukla adam bayıltan cinsden. DC ile şampiyonluk maçı yaptılar. Bu Anthony Johnson öyle bir yumruk koydu ki DC ye bu gördüğün hayvan gibi adamın ayakları yerden kesilip geri uçtu. Ama adamı o yumruğu yedikden 1 saniye sonra hemen kalktı Anthony Johnsona yapıştı herifle round sonuna kadar güreşip adamı yordu. Böyle bir adamdan bahsediyoruz.
Bu adamın güreş teknikleri çok fazla. Mesela adam seni yakalıyor çok az bir güçle seni yere düşürmeye çalışıyor. Eğer sen direnirsen,kaçmaya çalışırsan çok enerji harcıyorsun. Zaten direnmezsen adam direk seni aşağı alıyor. Adam mesela rakibini tutup ağırlığını üstüne bindirerek rakibini yorma tekniklerini çok iyi kullanıyor.
konuya uzağım ama adamı öyle bir anlatmışsın ki tabiri caizse "adamı havada karada siken" bir profili var dayının.
Burda tüy gibi havaya kaldırıp yere çaktığı adam Josh Barnett 120 kilo ve 191 boyunda bir adam. Eski ağır siklet şampiyonu.

hocam sen bu mc yi abartıyorsun bence jon jones ile 2 maçını izledim bu adamın jon jones 2 maçta da paket yapıp evine göndermiş
bu abartıyorum dediğin adam az önce uzun zamandır ağır siklet şampiyonu olan Stipe Miocici ilk round da nakavt ederek hem ağır siklet hem hafif ağır siklet şampiyonu oldu.
Hocam çok bilgi sahibi degilim, ama az buçuk izledikten sonra jon jones kesinlikle bu adamdan bir gömlek üstün bence
Jon Jones denk getirip kazandı diye adamı küçük görmemek lazım. Bu danielde de her yol var :)
Ben de izledim iki maçın görüntülerini, dengeli gidiyorlar öyle ezdi paket yaptı falan bir şey görmedim. Anlık hatayı yakalayan maçı kazanıyor.
Sonuç olarak gördüğüm daniel cormier denen adam da acayip bir şey, alanında en iyilerden.
Çok da sevmem bu sporları ama gördüğüm gerçek bu.
Gökhan'a da diğer maçlarında bol şanslar, değişik bir arenada uyum sağlaması zaman alacak herhalde.
-
logas bunu yazdıu235 bunu yazdılogas bunu yazdıu235 bunu yazdıTeRRoR bunu yazdıu235 bunu yazdılogas bunu yazdı

O hala tartışmalı kim daha iyi konusu. Ama şuan bunlardan biri diğerine göre çok bariz üstün durumu yok. Messi Vs Ronaldo gibiler.