Göktaşı Mı Değil Mi?
-
C-force bunu yazdıkralalperen bunu yazdıDeepInside bunu yazdı
Bin lira vereyim sat bunu bana?
25bini çoktan gördü. Ama tam emin olmadan hareket etmek istemiyorum.
Bu tarz konulara çok cevap yazmam ama bilgim dahilinde yazayım
Analizi olmayan bir taşa parçasına 25 bin tl verdiyse arkana bile bakma sat gitsin
Meteora benzememekle birlikte volkanik bir yapısı var onuda analizde çıkar şimdi analize göndersen ufak bir kısmındanda olsa örnek alıcaklar
Ki analizler ücretli olup taş beş para etmezse vediğin parada çöp
Millet meteor toplayıp sattı alanlar bir daha satmaya başladı yada beklettenler oldu şimdi alıcılar analiz raporu istiyor ve satamıyorlar satan sattı diğerlerinin elinde kaldı sonuc olarak
https://www.youtube.com/watch?v=H2GlEMS0MuU&feature=youtu.be&t=81
25 bin nedir yahu
-
yawuz bunu yazdıC-force bunu yazdıkralalperen bunu yazdıDeepInside bunu yazdı
Bu tarz konulara çok cevap yazmam ama bilgim dahilinde yazayım
Analizi olmayan bir taşa parçasına 25 bin tl verdiyse arkana bile bakma sat gitsin
Meteora benzememekle birlikte volkanik bir yapısı var onuda analizde çıkar şimdi analize göndersen ufak bir kısmındanda olsa örnek alıcaklar
Ki analizler ücretli olup taş beş para etmezse vediğin parada çöp
Millet meteor toplayıp sattı alanlar bir daha satmaya başladı yada beklettenler oldu şimdi alıcılar analiz raporu istiyor ve satamıyorlar satan sattı diğerlerinin elinde kaldı sonuc olarak
https://www.youtube.com/watch?v=H2GlEMS0MuU&feature=youtu.be&t=81
25 bin nedir yahu
Köye gittiğimde bizim 150 yıllık bi taşdan yapılma samanlık var. Onun taşlarına baktım. Geneli yumuşak denecek beyaz taştan yapılmıştı ama arada sırada buna benzeyen çakmak taşları vardı.
Hatta keserle 2 3 sallamadan sonra yanık kokusu tarzı bir koku geldi. Senin bu taş da öyle birşey olabilir. Emi,n değilim ama analiz yaptırmalısın bence. İçinde şüphe kalmasın :D
Ayrıca heralde 25bi iran riyali falan.
1 TL = 10.600 iran riyali falan yapiyordu en son.
2.5tl temiz para sat bence :D
-
kralalperen bunu yazdıDeepInside bunu yazdı

-
Tarlada işçilerin babama getirdiği taşlar da meteor çıktı internete sorsan gramı 3 dolar 5 dolar zart zurt ama gel al deyince alıcısı yok 2 kilo meteor var elimde 4 parça halinde taşçılara da gösterdim para eder mi diyorum eder ama kimse almıyo al bak aynısı bende bir sürü diye gösteriyolar lakin seninki baya büyük görünüyo 4-5 kilo geliyo mu?
kadıköyde akmarın içindeki taşçı adama sor terslemezse aydınlatır
-
erebos bunu yazdı
Tarlada işçilerin babama getirdiği taşlar da meteor çıktı internete sorsan gramı 3 dolar 5 dolar zart zurt ama gel al deyince alıcısı yok 2 kilo meteor var elimde 4 parça halinde taşçılara da gösterdim para eder mi diyorum eder ama kimse almıyo al bak aynısı bende bir sürü diye gösteriyolar lakin seninki baya büyük görünüyo 4-5 kilo geliyo mu?
kadıköyde akmarın içindeki taşçı adama sor terslemezse aydınlatır
Dediğin gibi 4-5 kilo civarı geliyor biraz soruşturucam yorumlarınız için sağolun.
-
kralalperen bunu yazdıRaAmLis bunu yazdı
Hocam içeriği önemli. Labaratuarda bakılması lazım. Pallasite filansa köşeyi döndürür.
Türkiyede nerede analiz ettirebilirim bir bilginiz var mı?
MTA kesin ya da alternatif olarak üniversite lerin muhtelif bölümleri (kimya olur, maden olur yetr ki labında spektrofotometre gibi bir cihazı olsun...) bölümleri yapabilir zannımca
-

Arkadaşlar bu ne taşı bilen var mı? Görsellerde aradım ama benzerine rastlamadım.
watervay tarafından 24/Tem/18 14:10 tarihinde düzenlenmiştir -
@waterway bakteri fosili veya komün halde yaşayan küçük deniz canlısı fosili olabilir.
-
magnetit