Gökyüzünde Ay Ve Yıldız Yanyana
-
16 nisan 1993 da BAYRAGIMIZDA ki hilal ve yildizin ayni goruntusu olmustu gokyuzunde.......bugun gibi aklimdadir:/ unutamam
-
DÜNYANIN HER BÖLGESİNDEN İZLENEN TABLO...100 YILDA BİR OLUŞUYOR
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ' nin Ulupınar Gözlemevi Müdürü ve Rektör danışmanı Prof. Dr. Osman Demircan, Türkiye'de gök yüzünde izlenen hava olayının , 100 yılda bir gerçekleştiğini söyledi.
Prof. Dr. Demircan, ´Bu hava olayı, 100 yılda bir oluşmasının dışında, Dünya'nın her noktasında aynı açıdan izlenebilmesiyle de bir ilk oluşturuyor. Hilal'in önündeki yıldız şeklindeki gezegen Venüs, yukarıda gözüken parlak yıldız şeklindeki ise Jüpiter´ dedi.bu yalan söylüyor o zaman ben böyle profun :) yalancı profesör
-
akşam çalışırken bende gördüm. fotoğraf çektim emme pek net değildi. güzel olmuş. biraz bulut olmasa daha net olurdu.
-
Harika bir görüntüydü acayip gururlandım
-
Kesinlikle çok güzel bi görüntü
-
Dün akşam işten çıkarken gördüm. Herkesin elinde telefon fotoğraf çekiyorlar. Kadının biride diyorki acaba tutulma falan mı var. Bişey diyemedim kadına.
-
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------
Dün akşam işten çıkarken gördüm. Herkesin elinde telefon fotoğraf çekiyorlar. Kadının biride diyorki acaba tutulma falan mı var. Bişey diyemedim kadına.
-----------------------------
a, a, var deseydin :)=
-
geçen sene 19 mayısda olmuştu süperdi o gece yaw bide fener maçı vardı :D
-
Heyt be Bayrağımın asaletine bak
-
Fotomontaj bunlar inanmayin.
Toplam Hit: 5973 Toplam Mesaj: 38