Gökyüzüne Bakınca Ne Görüyorsunuz?
-
Hocam şu parlak noktalar bende de oluyor. Göz muayenesinde doktora sordum "göz yorgunluğu" dedi. Özellikle gözünü fazla kasarsan, kafanı çevirmeden sağa veya sola çok bakarsan 3 4 saniye olurmuş..
-
3 4 saniye sürsün canımı yesin... :)
problemi yaşayan arkadaşlar, problemi ne kadar yoğun yaşadıklarını hissediyorlar, ve günlük bilgisayar/masa başında, sağlıksız pozisyonlarda oturma/çalışma saatleri tahmini olarak nedir?
-
gökyüzüne baktıkça aklıma ışık kirliliği ve gökyüzü gözlemi ile ilgili bu yazı geliyor.. Meraklısına 3dk okumalık bilgilendikçe keyif almalık
-
Mylitta bunu yazdı
Bende çocukluğumdan beri böyle, hatta baktığım yeri hızlı hızlı değiştirerek o topcukları sektiriyorum bazen.
Herkesin böyle değil mi bu?
Aynısını bende yapıyorum amk 😁
-
@whiterabbit
Sen de sorununu yazsana buraya.
-
Benzer bir sikayetim var. Goz doktorlarina gittim muayene ettiler ve gozde hicbir sikintin yok diyip norolojiye sevk edildim. MR ve EEGye bakildi ama gene bir sey bulunamadi.
etrafi asagidakine benzer goruyorum.

Ve ayrica desenli her sey hareketli gozukuyor.

diyelim yukaridaki gibi bir goruntu var, ama ben boyle goruyorum:

Simdi ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Daha once boyle bir sey deneyimleyen var mi?
-
WhiteRabbit bunu yazdı
Benzer bir sikayetim var. Goz doktorlarina gittim muayene ettiler ve gozde hicbir sikintin yok diyip norolojiye sevk edildim. MR ve EEGye bakildi ama gene bir sey bulunamadi.

Simdi ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Daha once boyle bir sey deneyimleyen var mi?
umarım hiç lsd tüketmemişsindir çünkü bu etkiyi ömürboyu yaptığı durumlar olabiliyor(bence kullanmamışsındır), bu arada sadece göz doktoru değil genel kan tahlili de faydalı olur
vücut en ufak şeylerden bile çok etkilenen bir bütün yapı
-
yalinyalniz bunu yazdıWhiteRabbit bunu yazdı
umarım hiç lsd tüketmemişsindir çünkü bu etkiyi ömürboyu yaptığı durumlar olabiliyor(bence kullanmamışsındır), bu arada sadece göz doktoru değil genel kan tahlili de faydalı olur
vücut en ufak şeylerden bile çok etkilenen bir bütün yapı
yok hic kimyasal kullanmadim. kan degerlerim de normal. 1 senedir turlu turlu bolume gittim ama ne teshis ne de bir cozum var :(
-
WhiteRabbit bunu yazdı

nasıl ya sen şimdi heryere gittin ve bulamadılar mı ?
bu teşhisi nasıl koyuyorsun kendine böyle görüyorum veya böyle görüyorum diye ?
işi sadece göz olan bir hastaneyi dene mutlak sonuç bulmaları lazım ve tabiki diğer organlarınada baktırmayı unutma
kaldı ki 4 yıldır bulamadığımız ağız yarasının dengesiz uykudan olduğunu öğrendiğimde yuh demiştim
-
Spyware__007 bunu yazdıWhiteRabbit bunu yazdı

nasıl ya sen şimdi heryere gittin ve bulamadılar mı ?
bu teşhisi nasıl koyuyorsun kendine böyle görüyorum veya böyle görüyorum diye ?
işi sadece göz olan bir hastaneyi dene mutlak sonuç bulmaları lazım ve tabiki diğer organlarınada baktırmayı unutma
kaldı ki 4 yıldır bulamadığımız ağız yarasının dengesiz uykudan olduğunu öğrendiğimde yuh demiştim
"bu teşhisi nasıl koyuyorsun kendine böyle görüyorum veya böyle görüyorum diye ?" bu soruyu tam anlayamadım. sekilleri kayar bir biçimde görüyorum yani şekiller 33 sene hiç kaymadı ama şu an kayıyor bunu tayin edebiliyorum. ve evet birçok bölüme gittim ama hastanelerde artık pek işin ehli insanların kaldığını düşünmüyorum. Yani en son alerji testi için ege üniversitesine gittim ve test yapılırken hemşireler adaçayı, kekik ve bir takım otlar yaktılar, kötü enerjiyi kovmak içinmiş.. ve kadının biri fenalaştı..
Mutlaka sonuç bulunur diye bir şey yok ama içimi sıkan şey, bir şey bulunabilmesi mümkünse bile alerji polikliniğinde ot yakan kadronun, parmağım kesilse niye kanadığı bulabileceğinden emin değilim ve ben ancak bu insanlara erişebiliyorum..