Gold Bar Satan Var Mı? (KO)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:
    -----------------------------

tertemiz wow varken şu oyuna para veriyorsunuz ya.

wow un ak , ne tertemiz server i çamaşır suyu ile mi yıkıyorlar.

kendini beğenmiş bişi sanan playar lar wow oynuyor.  ben wow da dahil neredeyse tüm online mmo ları oynadım

hiç biri beş para etmez amaçları zamanınızı ve paranızı almaktır..

sen mavi rengi seversin adam kırmızı biri sro oynar biri ko  biri wow biri 2moons ne fark eder.

en büyük türk ortamı ko da dır oyüzden miilet ko oynuyor şimdi bide metin2 var hepsi amele işi sabah akşam lv exp kasıyorsun

sana bişi sağladığı yok.

tek bi gerçek warsa 3 4 sene önce ko da tanıştım kankalarımla hala konuşuyorum  , hepsi bıraktımı bıraktı ama ordaki çevre hiç bi oyunda yapamassın. dolandırıcısı gm si savaşları ne ararsan herşeyin pisliği var x)

her ay para vereceğime istedim zaman dünyanın parasını yatırırım oyun a olur biter. mmo rpg lerde parası olan konuşur zaten

bot u pedal ı item leri  bas parayı al item i  pvp de karşında kimse duramasın oyüzden fps lere sardım onda da iyiyiz diye ban yedik.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Zamanında 1gb 50 kuruştu o zaman alsaymışım şimdi zenginmişim aq :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sniker
    Sniker's avatar
    Erkek

bynogame iyidir hocam ben ordan alışveriş yapıyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Sniker bunu yazdı:

bynogame iyidir hocam ben ordan alışveriş yapıyorum

o herif takas dan köşe oldu her server da gb si war gb karşılı pre bile satıor manyak :G

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

oyunhizmetleri.com daha ucuz

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Siz bu boş işlerde oyalanmaya devam edin.Yurdışındaki 15,16 yaşındaki insanlar öğrendiğim diller üzerine ne koyabilirim diye düşünsün, Sizde hayal ürünü ve basit bir oyun olan charınızı nasıl güçlendireceğinizle ilgilenin.Bravo diyorum ve geçiyorum.Sonra kalkıp elin finlandiyalı kızı 4 dil biliyo falan ayaklarına yatmayın.

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 4282 Toplam Mesaj: 27