folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gold Master Ömür Boyu Garanti!! (Palavra)

Gold Master Ömür Boyu Garanti!! (Palavra)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    şimdi aslında bu konuyu 1 aydır açacam unutuyom şu ömür boyu uydu alıcısına garanti verenler varya palavra nasılmı ;
    hatırlarsanız digital alıcılardan önce normal çanaklar vardı t 1c uyduya ayarlı sonra digitaller geldi sebep? daha iyi örüntü ses ben şahsen bi fark göemedim neyse şimdi o eski alıcıları 10 ytl ye bile satamıyorsun 3 sene ye kadar türkiye dijitalleride boşlayacak neden daha farklı bir sistem geliyo tam ayrıntısını bilmiyorum ama sanırım çanaksız olacak neyse konumuz oda değil şimdi yeni sisteme geçecek ya bu dijitaller önceki oldukları gibi piyasadan kalkacak para etmiyecek bende olsam ÖMÜR BOYU GARANTİ verirdim :D

Bu arada biryerimden uydurmadım hepsi gerçektir. Kaynak isteyenler olabilir tekno forumları dolaşsınlar. Birazda kafayı çalıştırsınlar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Evet bunu biliyorum,çanaklar kalkacak,uydu ile haberleşmeyi artık cihazların içinde bir ek modül sağlayacakmış.Bu türkiyeye 10 sene içinde falan gelir.Ayrıca geçen gün öğrendim,tv sistemleri de değişiyor artık,adını unuttum,artık avrupa yavaş yavaş o sisteme dönüyor,bu sistem daha net görüntü sağlıyormuş,çıkan tvlerde onla uyumlu olmak zorunda,yurtdışında üretilen tvler artık o sisteme uyumlu olarak yapılıyor,o da tr ye gelince tvleri atacağız :D

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    deneme deneme deneme

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Arçelik dede Var Böyle Bişi Günde 1 YTL Klima diyor İçiriye Bir Girion Adam Aylıktan Bahsedio...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hp lem :D hergün gidip adama 1 ytl mi verecen :D dilenci gibi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Yurtdışında üretilen tv ler hdtv standartına uygun olarak üretilecek de oda fos çıkmıştı sanırsam hdtv standartını değiştirmişler üretimdeki hdtv ler ski tutmuş diyorlardı

gaipten görüntüler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    hoja bn biliom o yeni sistemi tum antenler standard olacak(ab ye uyum surecinin bi parcası) yenı uretılen twlerin içinde olacak bu anten eskılerınede ufak modem gıbı bi parca eklenecek we de tüüüüm kanallar sifresiz olarak gorunecek xxx ,lig tw dahil yanı kahwelere gıtme donemi bitecek
    ama tam emın deilim bana turk telekomda calısan biri soledi nekadar dogru bilmiom ama olursa super olur

çocuktum,büyüdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Alper Hocaa Sınamak İçin Girdik amk Yerine Adam Aylıktan Başlıo Ben 1 Milyon Verirmiyim O göz Varmı Bende:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hp32
    tipe bakmıştır zengin bişi yıllık söylemediğine şükret :Pp

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Tipe Baksa Beleş Vercek amk :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    golmaster uydu alıcısının altında cihaz ömrü 5 yıl mı 7 yılmı yoksam 3 yılmı ne yazıyo
    sen 10 sene sonra götürdsüğünde bunun ömrü dolmuş abe diip geçiştirirler

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 2275 Toplam Mesaj: 14