Gold Master Ömür Boyu Garanti!! (Palavra)
-
şimdi aslında bu konuyu 1 aydır açacam unutuyom şu ömür boyu uydu alıcısına garanti verenler varya palavra nasılmı ;
hatırlarsanız digital alıcılardan önce normal çanaklar vardı t 1c uyduya ayarlı sonra digitaller geldi sebep? daha iyi örüntü ses ben şahsen bi fark göemedim neyse şimdi o eski alıcıları 10 ytl ye bile satamıyorsun 3 sene ye kadar türkiye dijitalleride boşlayacak neden daha farklı bir sistem geliyo tam ayrıntısını bilmiyorum ama sanırım çanaksız olacak neyse konumuz oda değil şimdi yeni sisteme geçecek ya bu dijitaller önceki oldukları gibi piyasadan kalkacak para etmiyecek bende olsam ÖMÜR BOYU GARANTİ verirdim :D
Bu arada biryerimden uydurmadım hepsi gerçektir. Kaynak isteyenler olabilir tekno forumları dolaşsınlar. Birazda kafayı çalıştırsınlar
-
Evet bunu biliyorum,çanaklar kalkacak,uydu ile haberleşmeyi artık cihazların içinde bir ek modül sağlayacakmış.Bu türkiyeye 10 sene içinde falan gelir.Ayrıca geçen gün öğrendim,tv sistemleri de değişiyor artık,adını unuttum,artık avrupa yavaş yavaş o sisteme dönüyor,bu sistem daha net görüntü sağlıyormuş,çıkan tvlerde onla uyumlu olmak zorunda,yurtdışında üretilen tvler artık o sisteme uyumlu olarak yapılıyor,o da tr ye gelince tvleri atacağız :D
-
deneme deneme deneme
-
Arçelik dede Var Böyle Bişi Günde 1 YTL Klima diyor İçiriye Bir Girion Adam Aylıktan Bahsedio...
-
hp lem :D hergün gidip adama 1 ytl mi verecen :D dilenci gibi
-
Yurtdışında üretilen tv ler hdtv standartına uygun olarak üretilecek de oda fos çıkmıştı sanırsam hdtv standartını değiştirmişler üretimdeki hdtv ler ski tutmuş diyorlardı
-
hoja bn biliom o yeni sistemi tum antenler standard olacak(ab ye uyum surecinin bi parcası) yenı uretılen twlerin içinde olacak bu anten eskılerınede ufak modem gıbı bi parca eklenecek we de tüüüüm kanallar sifresiz olarak gorunecek xxx ,lig tw dahil yanı kahwelere gıtme donemi bitecek
ama tam emın deilim bana turk telekomda calısan biri soledi nekadar dogru bilmiom ama olursa super olur -
Alper Hocaa Sınamak İçin Girdik amk Yerine Adam Aylıktan Başlıo Ben 1 Milyon Verirmiyim O göz Varmı Bende:D
-
hp32
tipe bakmıştır zengin bişi yıllık söylemediğine şükret :Pp -
Tipe Baksa Beleş Vercek amk :)
-
golmaster uydu alıcısının altında cihaz ömrü 5 yıl mı 7 yılmı yoksam 3 yılmı ne yazıyo
sen 10 sene sonra götürdsüğünde bunun ömrü dolmuş abe diip geçiştirirler
Toplam Hit: 2275 Toplam Mesaj: 14