Gold Teknoloji Marketleri Hk.
-
Müridler Merhaba,
Gold Teknoloji Marketleri nasıldır, gözünüzde bu mağazalar zincirini nasıl görmektesiniz ? Alışveriş yapan arkadaşlar hallerinden teknik destek konusunda memnunlar mı ?(İl yazmayı unutmayın)
Kısacası Gold Teknoloji Marketlerini nasıl bilirsiniz ?
-
Horoz demis ya ben isime bakarim. Aynen o hesap bimeks in indirimleri hizmetleri cok daha iyi. Sahsen ben alacagim modem vb. hep pahaliydi. Oyle olunca alisveriside yapmadim. Ama su var beylikduzunun orada var. orada modem ozelliklerinin ne oldugunu cocuklara ben anlattim
gokcan tarafından 19/Haz/14 20:08 tarihinde düzenlenmiştir -
telefon aldım piyasadan gayet ucuzdu istanbul
SeRDaR tarafından 19/Haz/14 20:07 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam ısparta iyaşpark gold dan bi harddisk, bir de oyun konsolu aldım. Fiyatları denk getirdin mi her yerden daha ucuz.
Teknik desteğe şimdiye kadar hiç işim düşmedi.
-
Heralde sadece benim aradigim urunler orada hep en pahalisiydi
-
Evet fiyat konusunda kampanyalar gerçekten güzel :)
-
cep telefonu aldım, ahizesi bozuldu gönderdim (goldun alt kuruluşu ess elektronik diye bi yer) yapamadılar + arka kapağa hasar verdiler.Bi süre sonra tekrar gönderdim bakalım durum ne olacak.Pazar günü verdiydim telefonu mağazaya bugün aradım kabul aşamasında henüz bakılmadı dediler.Yasal süreleri 30 iş günü olsada ortalama 10 iş gününde göndermişlerdi ilk gönderdiğimde.Bakalım bu sefer ne olacak.Gold piyasaya göre biraz ucuza satıyor ama ne yazıkki satış temsilcileri bi teknosadakiler gibi değil.Onuda aşarlarsa dahada başarılı olacaklarını düşünüyorum
edit:zonguldak
jawsap67 tarafından 19/Haz/14 20:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Bilgisayar aldım internet mağazasından 5 yıldır kullanıyorum bir defa hard diskle ilgili problem oldu 2. yılında, garantiye gönderdim düzeltildi.
Telefon aldım afyon mağazasından 3 yıldır kullanıyorum bir sorun olmadı.
Alacaksan internet şubesinden al daha ucuz olur.
-
Ben de çeşitli zamanlarda 2 cep tel, notebook ve bilgisayar saft malzemeleri almıştım.. Teknik destekle işim olmadı, olumsuz bir durumla karşılaşmadım...
-
bazı illerdeki personel çok karaktersiz.. il vermeyecem başı yanar bilmemne..
-
İnternet üzerinden laptop aldım hiç bi sıkıntı yaşamadım. Almama en çok etki eden davranışlarıda ödeme konusundaki alternatifleriydi kartımın limiti yetmiyordu aradım durumu anlattım bi kısmını peşin geri kalanını karttan taksit yapalım felan baya ilgiliydiler.