Gold Ve Sanalpazar İflas Mı Etti ?
-
Ekşi ve dh de epey yazmışlar mevzu doğru anlaşılan. Birde iki yerde de cemaat ile bağlantılı olduğu söylenmiş. Ulen ne cemaatmis her yerden çıkıyor. Bi isimtescil e birde buna çok şaşırdım.
-
heza bunu yazdı
Ekşi ve dh de epey yazmışlar mevzu doğru anlaşılan. Birde iki yerde de cemaat ile bağlantılı olduğu söylenmiş. Ulen ne cemaatmis her yerden çıkıyor. Bi isimtescil e birde buna çok şaşırdım.
Sürat kargoda cemaatin oda mort olur yakında.
-
Vay bee. bizim şirket de gold kurumsal ile çalışıyordu. bir süredir sevkiyatları sallıyorlar. bu yüzden demek...
-
heza bunu yazdı
harbi ya adamlara bak maşallah :d
-
Açigi hemen doldurun beyler , bunlar iflas ettiyse , acilan boslugun dolmasi lazim. eksik buldugunuz tarafari kapatarak yeni bir sistem yapin.
-
o değilde aklıma geldi acaba tahribattada parelel yapı varmı? burayada el atmış olabilirlermi? :/ merak ettim ciddi aranızda fetocularla ( eskinden değil ) halen bağlantısı olan varmı?
-
bladex38 bunu yazdı
o değilde aklıma geldi acaba tahribattada parelel yapı varmı? burayada el atmış olabilirlermi? :/ merak ettim ciddi aranızda fetocularla ( eskinden değil ) halen bağlantısı olan varmı?
Allah onların da evlerine
Ateşler salsın.
:F
-
inşaat sektörüne girmişler teminat vermişler sonra iş patlamış hükümette teminatı çözmemiş cemaat diye o yüzden sıçışlardalar. Ekşide okuduğum kadarıyla sanalpazar da kimse ödeme alamıyor iptaller ve satış yapanlarada kargolamayın ürünü tarzında mesajlar gitmiş ağır sıçış var hizlial.com , sanalpazar.com bitti :/
-
En son geçen sene takışmıştım mesir satmayı kestim
neye bi batak daha gitti
ha bu arada sanalpazar islami yapıya sahip ama fetullahmı bilmiyorum
anlamadığım nokta neden böyle oluyor amk bildiğin sektörün dışında ne bokuma yatırım yapıyosun Türkiyedeki genel hatalar bunlar
haa bunda iyi para var bu işe girelim mantığı göte kaçar
DJ_Alper tarafından 07/Oca/16 11:26 tarihinde düzenlenmiştir -
goldda müdür arkadaş vardı şimdi geldi yanıma dün hakimle beraber bilir kişiler mağazaya mühür vurup kapatmışlar. söylediğine göre cari borçlarda 9 milyon apple a 3 milyon bir firma söyledi ama hatırlamıyorum vs borç varmış o kadar kişi işsiz kaldı.yazık ...