folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Gold Wave Editor İle Mp3 Den Şarkıyı Silme Nasıl Yapılır Bilen?

Gold Wave Editor İle Mp3 Den Şarkıyı Silme Nasıl Yapılır Bilen?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

s.a. arkadaşlar. gezinirken bu programı buldum. bir iki yerde yazmışlar bişeyler ama söyledikleri zıkkımlar çıkmadı. vokali ayıramadım. bu programı bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

yokmudur bu proramı bilen mürid?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

bende bi ara uğraştım da cıks yapamadım . Takipteyim bakalım bizi aydınlatan çıkacak mı :D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ozaman up luyorum. belki bilen biri çıkar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

vokali (ya da diğer enstrumanları) tamamen silemezsin şarkıdan. böyle bi teknoloji yok çünkü onlar ayrı trackler olarak barınmıyor mp3de. goldwavele nasıl yapıldığınnı hatırlayamıyorum da virtual dj vardı. onda hem vokali hem de gitarı kısabilen bir hede var. parçaya göre değişiyordu tabi de kimi parçalarda duyulmayacak kadar aza indirebiliyordu. ben gitar için kullanıyordum. zaten indirdiğin zaman programı kurcalarsan 5 dkda çözersin

burda bilgicikler : http://www.eksiduyuru.com/index.php?m=d&s=1&id=203581

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

yok öyle bi teknoloji.. kimse buna inanmak istemez ama o sözden ayırma kısmı demek monitörden bi kısım pixeli çıkartıp geri kalanların çalışmasını beklemek gibi bi şey.. sonuçta onlar tek bi dalgadır ve son mixdown son exportta belli efektler dışında bi ayrım bi biçeyim keseyim vokali alayım kısmı pek mümkün değildir.. nasa teknolojisine sahipsen bilemem tabi

la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

menüler arasında vocal remove diye bi seçenek var ordan yapılıyor ancak, insan sesinin belli bir frekansta olmasından yola çıkarak belli frekanslar arasındaki tüm sesleri siliyor. genelde back vocaller aynen kalıyor. yada bazı ensturmanların notaları da siliniyor.

özetle; bi boka yaramaz

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

takıpteyız hocam

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    izleyeceğin yol "effect-stereo-reduce vocals" seçtikten sonra default seç kafidir

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

edit: yanlışlıkla flood oldu :S

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

aliyk bunu yazdı:
    -----------------------------
    izleyeceğin yol "effect-stereo-reduce vocals" seçtikten sonra default seç kafidir

-----------------------------

sağol hocam bi denicem bakalım. nekadar etkili olduğu arkadaşların dediği gibi tartışılır. ama müziği güzel olan bi şarkının sözlerini bastırsam bile bana kafi :)

Toplam Hit: 3299 Toplam Mesaj: 13