folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Golfçü Dirseği (%100 Geçti)

Golfçü Dirseği (%100 Geçti)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Hacı golfçü dirseği miydi bilmiyorum da bundan yıllar önce ben de barfikse ısınmadan asılınca sağ dirseğimde ağrı olmuştu ağırlık kaldıramıyordum.

Özel bir hastanede doktora gittim. Doktor değil bildiğin çobanın birine denk geldik. Adam hangi dirseğin sorunlu demeden direkt sol dirseğimi yoklayıp "tenisçi dirseği" tarzı birşey söyledi. Ben de hangi dirsek olduğunu söylemedim ki, sağ dirseğim sorunlu dediğimde bana ben sola bakıp diğerini anlarım. Fakülteyi benle beraber mi okudun dedi. Ben de ondan sonra olay çıkarıp paramı geri istiyorum bu adam doktor değil diyince sözde muayenenin devamı zaten gelmedi   :D

O gün oradan öyle çıktım hiçbir ilaç,tedavi vs olmadan. Ondan sonra da bir süre sonra kendiliğindne geçti ben ekstra bir çaba harcamadan.

Belki psikolojik olabilir hacı. Çok düşünme.

Edit: Bir de masaj yapacam rahatlatacam falan kafasıyla dirseğine baskı yapıp sıkma. Daha kötü edersin. 

Bzhsuswuegshshshsjsjshshshs öldüm amk

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Hacı golfçü dirseği miydi bilmiyorum da bundan yıllar önce ben de barfikse ısınmadan asılınca sağ dirseğimde ağrı olmuştu ağırlık kaldıramıyordum.

Özel bir hastanede doktora gittim. Doktor değil bildiğin çobanın birine denk geldik. Adam hangi dirseğin sorunlu demeden direkt sol dirseğimi yoklayıp "tenisçi dirseği" tarzı birşey söyledi. Ben de hangi dirsek olduğunu söylemedim ki, sağ dirseğim sorunlu dediğimde bana ben sola bakıp diğerini anlarım. Fakülteyi benle beraber mi okudun dedi. Ben de ondan sonra olay çıkarıp paramı geri istiyorum bu adam doktor değil diyince sözde muayenenin devamı zaten gelmedi   :D

O gün oradan öyle çıktım hiçbir ilaç,tedavi vs olmadan. Ondan sonra da bir süre sonra kendiliğindne geçti ben ekstra bir çaba harcamadan.

Edit: Bir de masaj yapacam rahatlatacam falan kafasıyla dirseğine baskı yapıp sıkma. Daha kötü edersin. 

pararyı verdiler mi kral

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

@megalados dün sans eseri senin bu konunu görmemden saatler once bir prof. bilek gurescisinin bu tarz sakatlanmalarda kullandigi antreman videolari cikti onume Face te.

İstersen atayim. Birebir ayni rahatsizlik elbette olmasa da ( hakim degilim tüm videolara ) belki sana fikir verir?

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

pararyı verdiler mi kral

yok   :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

@megalados dün sans eseri senin bu konunu görmemden saatler once bir prof. bilek gurescisinin bu tarz sakatlanmalarda kullandigi antreman videolari cikti onume Face te.

İstersen atayim. Birebir ayni rahatsizlik elbette olmasa da ( hakim degilim tüm videolara ) belki sana fikir verir?

Sagol hocam da ben geçti diye konuyu editedim zaten :) tens cihazi mucizesi iyilestirdi. Olan arkadaslara tavsiye ederim. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metalurjist
    Metalurjist's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

Sagol hocam da ben geçti diye konuyu editedim zaten :) tens cihazi mucizesi iyilestirdi. Olan arkadaslara tavsiye ederim. 

Tavsiye ettiğin bir marka model var mı hocam? Malum piyasada bir sürü farklı cihaz var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı

hocam çok geçmiş olsun, süreç hakkında biraz bilgi verebilir misin alet kullanımı, kullandığın marka model ve kullanım tarzı ile ilgili. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Arkadaşlar süreç hakkında detaylı bilgi vereyim. Öncelikle

Bu işe yaramıyor; https://i.ibb.co/1QHZSWb/Whats-App-Image-2024-09-10-at-15-46-42-1.jpg 

Buda;  https://i.ibb.co/k1R92yS/Whats-App-Image-2024-09-10-at-15-46-42.jpg  

buda; https://i.hizliresim.com/73tjyg6.jpeg 

Bırakın bu yollara hiç girmeyin. İşe yaramıyorlar... 

Tens cihazı dediğim şeyi bu tür vidolarla keşfettim;

https://www.youtube.com/watch?v=wEfiJL-JS_4

Bunların babası 15 bin falan. Ama olay sadece elektirik vermek. O yüzden ben zamanında aldığım elektirik veren tens cihazına benzer bir cihaz kullandım.

https://www.hepsiburada.com/silhouette-abs-stimulatoru-karin-akilli-kas-guclendirici-egitim-cihazi-jel-pedleri-ile-yedek-tasinabilir-fitness-ekipmanlari-yurt-disindan-p-HBCV00005HWGAL?magaza=Silhouette

Bu zaten evdeydi. Tens cihazına benzer modları var elektirik veriyor. Pedler yapışmadığı için lastikte tutturuyordum. Video çekmişim;

https://streamable.com/22s0lu

Bu pil canavarına durecell pili takıyorsunuz canınızı yakacak kadar elektirik veriyor. Dereceleri var tabi. Ben mazoşist olduğum için en yüksekten veriyordum. Ha ben pille mille uğraşmam diyorsanız Tens cihazı ems olanlar (ems dediği darbeli falan) alın gitsin. En ucuzunu alsanızda fark etmez. Mesele pedler. Onlarıda zamanla tutmazsa (bendeki hiç tutumuyordu) lastikle falan tutturun.

Olay elektirik vermek yani ama eğer doğru noktayı bulamazsanız iyi etki etmez. Doğru noktayıda araştırarak ve deneyerek buldum. Bu cihazın son güç modu açıkken serçe parmağınızla yüzük parmağınız tamamen elektirikten kasılacak. (Golfçü dirseği için konuşuyorum)

Şuan hiç kullanmıyorum. %100 geçti çünkü.

Sürecin en başında havluyla yüzümü silerken bile ağrıyordu. Hele ki barfiks çekmek beni öldürüyordu. İtiş hareketlerinde sorun yoktu. Ama çekiş hareketleri inanılmaz ağrılıydı. 

Önce günde 3 kez 20 şer dakika kullandım. Kullandıktan sonra ağrı tamemen geçiyor zaten. Yüklenine geri geliyor. Bence bu iki aşamalı. Hem ağrıyı kesiyor hemde orada kanlanma yaparak inflamasyonu dağıtıyor. 

1-2 hafta kullandıkça süre azaldı. baktım ki artık neredeyse ağırmıyor hiç hemde. Bu süreçte spora hiç ara vermediğim için barfiks direğine asılınca ağrı hafif geri geliyordu. 105 kilo kolay değil. Kol diyor ki eşşeğin şeyi artık bekle biraz.. beklemedim devam ettim.

Zamanla ağrı iyece azaldı ama ben yinede cihazı sadece 2 dakika spordan önce kullnamaya başladım. Baktım ki ağrı hiç olmuyor. Sonra unutmuşum artık tamamen geçmiş gitmiş bitmiş şükür.

Şuan hayvan gibi spora giriyorum. Barfiks dahil her çekiş haraketini yapıyorum. Geçti.. Bu mücize sayesinde kurtuldum. 

Ez cümle basın elektiriği :) 

Megalados tarafından 10/Eyl/24 16:22 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2415 Toplam Mesaj: 19
golf golfçü dirseği dirsek