folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Gömü Buldum Şakası Part 1

Gömü Buldum Şakası Part 1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

yoq facete yayınlıcam a.q altın ımalatcısı medıne fukarası dıe

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

seretide bunu yazdı:
    -----------------------------

2 arkadaşını ayarla.Biri bi şekilde ona ulaşsın altınları almak için pazarlık etsin.Satışı yapacağınız zaman diğer adam polis olarak arasın şunu yakaladık sizide yakalıycaz vs vs vs adam korkudan ölür

Bu 2 arkadaştan yola çıkılmalı bence poliste olabilir tabi benim düşüncem şu.

Yine 2 arkadaş ayarla bunu arabayla alsınlar -Bildiğin kaçırma- ıssız bir yere götürsünler tabi kıyafetler Memati Baş tarzı bellerde kurusıkı tabancalar. :)

Arkadaşının ne olduğunu da az çok anlarsın bunu azıcık darp etsinler nereden bulduğunu falan sorsunlar sonra seni aratıp senin oraya gitmeni söylesinler. Sen oraya gittiğinde olmadık bir işe kalkış ve mafya görünümlü şahinler sana bir el ateş etsin. Yapabilirsen bir yerinden ketçap domates suyu vs çıkarmaya bak. Arkadaşında adrenalin üst seviyeye çıktı bile daha sonra kuru sıkı ile arkadaşına 3-5 el ateş etsinler ikisi birden. Arkadaşının ödü bokuna karışacaktır :D (Kalp hastası olup olmadığını iyi araştır :) )

Tabi aynı şehirdemisiniz bilmiyorum o şart gibi.. Biraz uğraştırır ama güzel olur ömrü boyunca unutmaz.. :)

Kendine İyi Bak ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

n darkroques61 bunu yazdı:

seretide bunu yazdı:

2 arkadaşını ayarla.Biri bi şekilde ona ulaşsın altınları almak için pazarlık etsin.Satışı yapacağınız zaman diğer adam polis olarak arasın şunu yakaladık sizide yakalıycaz vs vs vs adam korkudan ölür

Yine 2 arkadaş ayarla bunu arabayla alsınlar -Bildiğin kaçırma- ıssız bir yere götürsünler tabi kıyafetler Memati Baş tarzı bellerde kurusıkı tabancalar. :)

Arkadaşının ne olduğunu da az çok anlarsın bunu azıcık darp etsinler nereden bulduğunu falan sorsunlar sonra seni aratıp senin oraya gitmeni söylesinler. Sen oraya gittiğinde olmadık bir işe kalkış ve mafya görünümlü şahinler sana bir el ateş etsin. Yapabilirsen bir yerinden ketçap domates suyu vs çıkarmaya bak. Arkadaşında adrenalin üst seviyeye çıktı bile daha sonra kuru sıkı ile arkadaşına 3-5 el ateş etsinler ikisi birden. Arkadaşının ödü bokuna karışacaktır :D (Kalp hastası olup olmadığını iyi araştır :) )

Tabi aynı şehirdemisiniz bilmiyorum o şart gibi.. Biraz uğraştırır ama güzel olur ömrü boyunca unutmaz.. :)

bak bunu becerebilirsen hele bide videoya çekebilirsen torunlarına gösterebilceğin çok sağlam bi materyalin olur :D

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

sana güveniyorum... söylemessin demi ?

bu da iyiymiş :D

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

iyi rol yapıyo, bence antınlar için seni öldürebilir :))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

sir bunu yazdı:

n darkroques61 bunu yazdı:

seretide bunu yazdı:

bak bunu becerebilirsen hele bide videoya çekebilirsen torunlarına gösterebilceğin çok sağlam bi materyalin olur :D

Tabi bu olaydan sonra torunlari olursa  gosterir..Herif ya kalpten gider,cyber da mapusa :D  yada harbiden cyberi o oldurur..:D:D

bu arada arkadasin  o gonderdigin resme nasil inanmis hayret..Resim ben fake im diye bagiriyor a.q.

buarada bu msn sakalarina  bayiliyorum  ama kimse inan miyor  artik  herkes biliyor makara  yaptigimi..Yeni  kurbanlar bulmam lazim..

Katil olduguma inandiracak :D:D:D:D:D......

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aslında part 2 yi de yazacaktım ama elemanın kendini fazlaca kaptırmasından dolayı şaka olduğunu söyledim.Şaka olduğuna ikna etmem, şakayı yutturmaktan çok daha zor oldu.Yeminler falan da fayda etmedi :D Sen başkasıyla anlaştın beni aradan çıkartıyon falan diyordu.Zor ikna ettik şaka olduğuna.Hayalleriyle oynamışım.Hala konuşmuyor benle (((:

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek

tahribatın definecisi olaraktan söyliyeyim;bu işlerde pek şaka olmaz şunu unutmayınız ki "para sesi, su sesi,karı sesi arkadaşınıda değiştirir akrabanıda .fazla uzatma derim arkadaşlığınız son bulmasın. 

Toplam Hit: 3601 Toplam Mesaj: 19