Gömü Buldum Şakası Part 1
-
yoq facete yayınlıcam a.q altın ımalatcısı medıne fukarası dıe
-
seretide bunu yazdı:
-----------------------------
2 arkadaşını ayarla.Biri bi şekilde ona ulaşsın altınları almak için pazarlık etsin.Satışı yapacağınız zaman diğer adam polis olarak arasın şunu yakaladık sizide yakalıycaz vs vs vs adam korkudan ölür
-----------------------------Bu 2 arkadaştan yola çıkılmalı bence poliste olabilir tabi benim düşüncem şu.
Yine 2 arkadaş ayarla bunu arabayla alsınlar -Bildiğin kaçırma- ıssız bir yere götürsünler tabi kıyafetler Memati Baş tarzı bellerde kurusıkı tabancalar. :)
Arkadaşının ne olduğunu da az çok anlarsın bunu azıcık darp etsinler nereden bulduğunu falan sorsunlar sonra seni aratıp senin oraya gitmeni söylesinler. Sen oraya gittiğinde olmadık bir işe kalkış ve mafya görünümlü şahinler sana bir el ateş etsin. Yapabilirsen bir yerinden ketçap domates suyu vs çıkarmaya bak. Arkadaşında adrenalin üst seviyeye çıktı bile daha sonra kuru sıkı ile arkadaşına 3-5 el ateş etsinler ikisi birden. Arkadaşının ödü bokuna karışacaktır :D (Kalp hastası olup olmadığını iyi araştır :) )
Tabi aynı şehirdemisiniz bilmiyorum o şart gibi.. Biraz uğraştırır ama güzel olur ömrü boyunca unutmaz.. :)
-
n darkroques61 bunu yazdı:
seretide bunu yazdı:
2 arkadaşını ayarla.Biri bi şekilde ona ulaşsın altınları almak için pazarlık etsin.Satışı yapacağınız zaman diğer adam polis olarak arasın şunu yakaladık sizide yakalıycaz vs vs vs adam korkudan ölür
-----------------------------Bu 2 arkadaştan yola çıkılmalı bence poliste olabilir tabi benim düşüncem şu.
Yine 2 arkadaş ayarla bunu arabayla alsınlar -Bildiğin kaçırma- ıssız bir yere götürsünler tabi kıyafetler Memati Baş tarzı bellerde kurusıkı tabancalar. :)
Arkadaşının ne olduğunu da az çok anlarsın bunu azıcık darp etsinler nereden bulduğunu falan sorsunlar sonra seni aratıp senin oraya gitmeni söylesinler. Sen oraya gittiğinde olmadık bir işe kalkış ve mafya görünümlü şahinler sana bir el ateş etsin. Yapabilirsen bir yerinden ketçap domates suyu vs çıkarmaya bak. Arkadaşında adrenalin üst seviyeye çıktı bile daha sonra kuru sıkı ile arkadaşına 3-5 el ateş etsinler ikisi birden. Arkadaşının ödü bokuna karışacaktır :D (Kalp hastası olup olmadığını iyi araştır :) )
Tabi aynı şehirdemisiniz bilmiyorum o şart gibi.. Biraz uğraştırır ama güzel olur ömrü boyunca unutmaz.. :)
-----------------------------bak bunu becerebilirsen hele bide videoya çekebilirsen torunlarına gösterebilceğin çok sağlam bi materyalin olur :D
-
CyberAngel bunu yazdı:
sana güveniyorum... söylemessin demi ?-----------------------------
bu da iyiymiş :D
-
iyi rol yapıyo, bence antınlar için seni öldürebilir :))
-
sir bunu yazdı:
n darkroques61 bunu yazdı:
seretide bunu yazdı:
-----------------------------bak bunu becerebilirsen hele bide videoya çekebilirsen torunlarına gösterebilceğin çok sağlam bi materyalin olur :D
-----------------------------Tabi bu olaydan sonra torunlari olursa gosterir..Herif ya kalpten gider,cyber da mapusa :D yada harbiden cyberi o oldurur..:D:D
bu arada arkadasin o gonderdigin resme nasil inanmis hayret..Resim ben fake im diye bagiriyor a.q.
buarada bu msn sakalarina bayiliyorum ama kimse inan miyor artik herkes biliyor makara yaptigimi..Yeni kurbanlar bulmam lazim..
Katil olduguma inandiracak :D:D:D:D:D......
-
Aslında part 2 yi de yazacaktım ama elemanın kendini fazlaca kaptırmasından dolayı şaka olduğunu söyledim.Şaka olduğuna ikna etmem, şakayı yutturmaktan çok daha zor oldu.Yeminler falan da fayda etmedi :D Sen başkasıyla anlaştın beni aradan çıkartıyon falan diyordu.Zor ikna ettik şaka olduğuna.Hayalleriyle oynamışım.Hala konuşmuyor benle (((:
-
tahribatın definecisi olaraktan söyliyeyim;bu işlerde pek şaka olmaz şunu unutmayınız ki "para sesi, su sesi,karı sesi arkadaşınıda değiştirir akrabanıda .fazla uzatma derim arkadaşlığınız son bulmasın.