Gönlünüzden Ne Koparsa Bi Yardım Edin
-
Canım saatim,senin yediğin haltı marka,versiyon ayırt etmeden yapabilen üstelik sadece 2dolarlık bir alet gördüğümde sana karşı hislerimde yoğun şekilde artçı sarsıntılar yaşadım umarım ana depremden sonra yerde duvara çarpıldıktan sonra paramparça olmuş halini görmem.Ne tür bir insan saatine karşı olan duygularını dile getirir lan ? -
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Canım saatim,senin yediğin haltı marka,versiyon ayırt etmeden yapabilen üstelik sadece 2dolarlık bir alet gördüğümde sana karşı hislerimde yoğun şekilde artçı sarsıntılar yaşadım umarım ana depremden sonra yerde duvara çarpıldıktan sonra paramparça olmuş halini görmem.Ne tür bir insan saatine karşı olan duygularını dile getirir lan ?
-----------------------------zamanında bu saatler cok modaydı içinde hesap makinesi falanda var
-
10 sent hayirli olsun. ya bu paypalda birgun bende uyelik acacam dedim sana kismetmis hoca.
sende bana 10 sentlik bir kiyak yap haci )))) sunu ogren , bu mali Moskovaya getirtebilirmiyiz ? kac gunde gelir ?
-
Ssativa bunu yazdı:
güldüm yav gece gece "kumanda alicam bana bi sadaka" :-D
-----------------------------:)))))))))))))))))
-
ExcellencE bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
evrensel kumanda ne demk olyo dostum ses açma kapamaya falan yarıyo sanırım üzerindeki düğmelerden anladoığım kadarıyla ama tam çözemedim
-----------------------------evrensel kumanda demek uzaktan kumandayla kontrol edilen müzik seti televizyon falan herşeyi kontrol eden tek bir kumanda demek halilciğim=)
-----------------------------tşkler:=),
-
husnuweb bunu yazdı:
flassy bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
bu kadar enerjiyi bunun için mi sarfediyorsun yani.
git bir kart al bee
-----------------------------Arkadaş senden akıl istememiş gördüğüm kadarıyla.Bu da yeni moda oldu tahribatta, eskiden yoktu.Her mesaj yazanı tersleyen biri olmazsa olmuyor.
Dostum paypal'e yarın ödeme alıcam o zaman eksik kalan kısmı yollarım.
-----------------------------bu deal 2$ ile sınırlı kalan bir olay değil.
ürün yelpazesi oldukça geniş, aldıkça alası geliyor insanın.
arkadaşa bu konuyu kökten çözmesi konusunda bir tavsiyede bulunmam canınızı sıktıysa özür dileriz sayın abimiz.
-----------------------------Özür dilenecek bir durum değil dostum o niyetle söylemedim.Bu aralar çok oluyor da belirtmek istemiştim sana denk geldi sadece.Bunu söyleme sebebini de gayet güzel açıklamışsın şimdi daha anlaşılır oldu bende anlamış oldum eleştirdiğim üsluptu sadece,bunu anlamış olman yeterli :)
-
dilenmek yerine kısa sürede çıkarabilirsin bu parayı.. r10.net 'de sürekli postçu arıyorlar yani forumlara, bloglara kopyala yapıştır yazı giriyosun paranı tıkır tıkır alıyosun.. 3$ için 100 post atsan yeterli oralarda..
-
tataryigit bunu yazdı:
dilenmek yerine kısa sürede çıkarabilirsin bu parayı.. r10.net 'de sürekli postçu arıyorlar yani forumlara, bloglara kopyala yapıştır yazı giriyosun paranı tıkır tıkır alıyosun.. 3$ için 100 post atsan yeterli oralarda..
3 dolar için 100 post atıcaksam gider bütün elektronik aletleri elimle açarım -
jayde bunu yazdı:
3 dolar için 100 post atıcaksam gider bütün elektronik aletleri elimle açarım
-----------------------------3 dolar için dileneceğime 100 post atarım hakederim. Tercih meselesi tabi.
-
hocam cahilim birazbu ne işe yarıyor ?