Google + TBT Eklentisi
-
Üstatlar Öncelikle Elinde Davetiyesi Olan Yokmudur Ya Çok İstiyorum Üye Olmak Ama Davet Lazım Pm Atarsanız Mail Adresimi Veriyim
Ve Birde TBT De Konulara Girdiğim Zaman Sol Üstte Cevapla Kısmının Yanında Google + 1 İşareti Var Ne Olduğunu Pek Çözemedim Ve Bunu TBT'Ye Ekleyenlermi Oldu Yoksa Farkında Olmadan Bir Eklenti Filanmı İndirdim Teşekkurler.
-
Hocam o nası bi eklentidirki tam cevapla tuşunun yan tarafına tam cevapla tuşuyla aynı büyüklükte buton eklesin :|
Biz ekledik.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam o nası bi eklentidirki tam cevapla tuşunun yan tarafına tam cevapla tuşuyla aynı büyüklükte buton eklesin :|
Biz ekledik.
-----------------------------Doğru Sölüyosun Rene Hocam :)) Biraz Bilgisizlikten İşte :) Ne İşe Yarıyo Bare Onu Sölesen Anlatsan Paylaşsan Bilmediklerini Öğretsen Filan :)
-
oh be sonunda sen konuyu açınca gördüm tahribata sonunda +1 eklendi artık gereksiz yere konuyu çizikler ile kirletmeye gerek yok :)
+ olarak konu kalitesininin bir değerini görmüşde olacagız
google +1 bir sayfanın - konu nun - sitenin ve paylaşılan herşeyin
iyi ve güzel oldugu anlamına geliyor , + verdiğin herşeyi google plus hesabında görüntüleyebilirsin yani tahribattaki en son mesaj attıklarım gibi ama tüm web için geçerli bir liste tutabilirsin.
Ayrıntılı bilgi için
http://www.google.com/intl/tr/+1/button/index.html
İhtiyacınız olduğunda öneriler elinizin altında.
+1 düğmesi hakkında daha fazla bilgi edinin
+1 düğmesi, "bu çok güzel" veya "bunu görmelisin" demenin kısa yoludur.
+1 düğmesini tıklayarak sevdiğiniz şeyleri herkese gösterebilirsiniz. +1'leriniz sayesinde arkadaşlarınızın yanı sıra, rehberinizdeki ve web üzerindeki kişilerin de arama yaparken en iyi sonuçlara ulaşmasına yardımcı olabilirsiniz.
Kendi web sitenize +1 düğmesi mi yerleştirmek istiyorsunuz?Kodu alın.
+1'leri görüntüleyin
Bazen, tanıdığınız biri sizin aradığınız bir şeyi daha önceden bulduysa, ona ulaşmak daha kolaydır. İlginizi çeken önerileri, tam da istediğiniz zamanda, arama sonuçlarında görün.
Bir dahaki sefere arkadaşınızın bahsettiği oteli hatırlamaya çalıştığınızda veya destek vermek için bir dernek aradığınızda, bir +1 size yardımcı olabilir. Google Hesabınızda oturum açmış olduğunuzdan emin olun yeter.
+1'leri gösterin
Öğeleri +1'lemek için öncelikle genel bir Google profiline ihtiyacınız vardır. Bu, kişilerin tavsiye edilen bir yemek tarifini veya kamp alanını kimin tavsiye ettiğini görmesine yardımcı olur. Oluşturduğunuz profil herkes tarafından görüntülenebilir ve e-posta adresinize sahip olan herkes profilinizi bulabilir.
+1'leriniz Google profilinizde yeni bir sekmeye kaydedilir. +1 sekmenizi tüm dünyayla paylaşabilir veya gizli tutarak web üzerinde sevdiğiniz ve sayısı her geçen gün artan şeylerin kaydını tutmak ve yönetmek için kullanabilirsiniz.
-
HeH Be Oh Peaaaa Yehuuu Açıklama Geldı :) Hocalar Bana Göre Artık TBT De Face Kullanan Kalmıycak Google Amca Gönlümüzü Çeldi :) Ya Bide Davet Yollayın Ya :)
-
BlacKShelD bunu yazdı:
HeH Be Oh Peaaaa Yehuuu Açıklama Geldı :) Hocalar Bana Göre Artık TBT De Face Kullanan Kalmıycak Google Amca Gönlümüzü Çeldi :) Ya Bide Davet Yollayın Ya :)
-----------------------------tüm tahribatı plus a geçirdik hoca :) her akşam live show oluyor sen nerelerdesin , davetiye olayı bitti diyebiliyorum artık kendin kayıt olman gerekiyor
-
Tam cevapla butonunun yanında olması iyi olmuş. Elinize sağlık. Mail adresini özelden at yollayayım davetiye.
-
bi sorun var az öce konuyu +1 ledim mavi ve +1 oldu aynı şekilde plus da görüyorum konuyu ama sayfayı yenileyince +1 silindi
!-_-!
-
googleye torpilmi yapıyonuz face twi sağ alt köşede google cevaplanın yanında
-
Ya hocalar Acıl Davetiye Yollarmısınz Ya Çok ACil
Edit: Arkaşlar Yokmudur Kimsede Lütfen Ya
-
BlacKShelD bunu yazdı:
Ya hocalar Acıl Davetiye Yollarmısınz Ya Çok ACil
Edit: Arkaşlar Yokmudur Kimsede Lütfen Ya
-----------------------------gmail adresini pm le hoca
xxjokerxx bunu yazdı:
googleye torpilmi yapıyonuz face twi sağ alt köşede google cevaplanın yanında
-----------------------------facebookta paylaş hocam o +1 o degil işte :)