folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google Adsence İle Aylık 10$ Kazanmak ?

Google Adsence İle Aylık 10$ Kazanmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

sen önce siteni aç.. içeriği doldur.. en az 50-60 özgün konu olsun.. ve siteyi açtıktan en az 1 ay sonra başvur adsense'ye..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

tataryigit bunu yazdı:
    -----------------------------

sen önce siteni aç.. içeriği doldur.. en az 50-60 özgün konu olsun.. ve siteyi açtıktan en az 1 ay sonra başvur adsense'ye..

sımdılık baska bir blog mu acamalıyım yoksa dediklerinizi yaptıktan sonra tekrarmı istek yollamalıyım

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

brak blog açmayı şunu bunuda hocam önce sen bi webmaster formlarından adsense ile ilgili makaleleri oku seo nedir onu oku iyice öğren hatta r10 da satılan e kitaplardan al iyice kap işi sonra site açmaya vs geç. Cİn olmadan adam çarpmaya kalkıyosun :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

@ErotikPanda

okuyorum hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Dizileri kendime gore özetleri ile dizilerin hızlı torrentlerini  paylassam yasal olurmu ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Mx0TBT bunu yazdı:

Dizileri kendime gore özetleri ile dizilerin hızlı torrentlerini  paylassam yasal olurmu ?

Yasallık bi nebze de Adsense kabul etmez, etse de banlar. Çizgi film izleme sitemi banladı geçen gün yalvardım yakardım açmadı :/

Kısaca Adsense'de işin içine download ve ya video girince sıkıntı var. Tamami ile legal olması gerekiyor download olucaksa. Hatta sadece yazı olan site bile tamamiyle c/p olmaması, çöplük bi site olmaması gerekiyor. Örneğin her telden açılan blogların ömürleri kısa oluyor.

Arkadaşların dediği gibi önce biraz araştır, öğren ondan sonra kolları sıva. Adsense'e başvurucaksan da yine siteyi doldur biraz özgün yazı ile o şekilde başvur. Adsense politikalarını yala yut. Sonra hiç bi şey yapmadım banladılar diye konu açarsın çoğu kişi gibi :/ Kolay gelsin

Altan naptın oğlum :|
Toplam Hit: 2182 Toplam Mesaj: 17