Google Adsense Dışındaki Reklam Siteleri.
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------Bidvertiser öneririm. tık başı bana 0.10 un üstünde veriyor genelde, 0.15 falan deişir sürekli, ödemeler min 10$ paypal yada min 50$ adrese çek olarak yapılıyor.
hemen başlamak için tıklayın . refimden üye olmayan ölsünnn ;)
-----------------------------müridler üzerinden kazanç sağlamak yasaktır
-----------------------------
tamamda adam kazanç sağlama amaçlı konu açmamış ki? sadece bi seçenek sunmuş ordada refini vermiş, bu işle uğraşan müridler refin ne olduğunu bilir. yani arkadaşda hile hurda görmedim ben ;) -
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------Bidvertiser öneririm. tık başı bana 0.10 un üstünde veriyor genelde, 0.15 falan deişir sürekli, ödemeler min 10$ paypal yada min 50$ adrese çek olarak yapılıyor.
-----------------------------dostum refli olduğu yazıyor orda, burdaki herhangi birisi isterse o linkten refi kaldırıp üye olabilecek kadar zekidir. gizliden gizliden kandırarak vermemişimki linki ama sen eğer refsiz linki bulamazsan diye al buda refsiz link
-
-
olivetti bunu yazdı:
adtech.com değil adtech.com.tr
-----------------------------Çok düşük veren bir reklam firmasıdır.
Şuan ki raporuma göre ;
Gösterim : 49.354
Tıklanma : 62
Kazanç : 0.83
-
hotboy bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------dostum refli olduğu yazıyor orda, burdaki herhangi birisi isterse o linkten refi kaldırıp üye olabilecek kadar zekidir. gizliden gizliden kandırarak vermemişimki linki ama sen eğer refsiz linki bulamazsan diye al buda refsiz link
tmm vazgeçtim banlamıcam :) -
JerusaLem bunu yazdı:
-----------------------------olivetti bunu yazdı:
adtech.com değil adtech.com.tr
-----------------------------Çok düşük veren bir reklam firmasıdır.
Şuan ki raporuma göre ;
Gösterim : 49.354
Tıklanma : 62
Kazanç : 0.83
----------------------------
adtech daha beta, dışarıdan reklam almaya başlandığında daha da güzelleşecektir. millet sıkıldı hep aynı reklamlardan o yüzden tıklanmıyor pek. ancak satış yaparsan kazanıyorsun44275 128 1.86$ benim istatistiklerde bunlar çok az :-/