folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google Adsense Fazla Tıkı Engelleme Olayı

Google Adsense Fazla Tıkı Engelleme Olayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

selam arkadaşlar şöyle birşey duydum ben bir danışayım bilenlere dedim pek uğraşamam Google ile, bazıları girip dalgasına 10 kere tıklıyormuş ve geçersiz tıktan ban yiyormuş hesap bunu engellemenin bir yolu var mı kodu bir tıktan sonra saklama gibi ? ya da benzer çözümler .. ?

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Böyle durumlarda olayın üstünden fazla geçmeden Adsense birimine mail atıldığında problem çıkmadığını duymuştum.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

öle kodu saklama gibi bişey yok. yani kodda oynama yaparsan zaten banlanırsın.

benim başıma geldi. bi portal yazmıştım yıllar evvel. içinde google reklamı koymuştum 200 filan fake tık geliyodu. google a 3tane mail attım durumu bildiren. 2 sinde teşekkür edip ilgileneceklerini söylediler 1 hafta geçti banlandım :)

2 yıl filan adsenseden üyelik alamadım. 70-80$ param gitti.

aradan geçen zamanda annelerini hiç unutmadım :)

zorla tıklatmaya çalışan siteleri ihbar edersin filan ama hiç bi sebep yokken de piçliğine reklama abanmak uzun yıllar insanın kulağının çınlamasına sebep oluyordur herade.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

hahaha arkadaşlar alemsiniz. yok mu bir çözüm yani :|

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

valla gugula güvenme adamı g.t gibi bırakıyor ortada. bizzat kaldım ordan biliyom.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

Rebelist bunu yazdı:
    -----------------------------

hesap bunu engellemenin bir yolu var mı kodu bir tıktan sonra saklama gibi ? ya da benzer çözümler .. ?

bir kod saklama kodu vardı, ama kodda oynama olduğu için oda suçtur :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Google koduna doğrudan müdahale edilmese de dolaylı yoldan birşeyler kurcalanmış diye direk ban yiyebilirsin. Tek yapacağın mail atmak. Onu da Foxxly'nin anlattığına göre kafalarına eserse gözardı edebiliyorlar. İşin şansa kalmış. Adsense'den ne kadar para kazandıysan o kadar banlanma riskin yüksek diyelim :)

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

gogıla kafam girsim ibnetorun önde gideni la bi adsense hesabına 1 yıl uğraştırılırmı adam Allah'tan korkar insan. Gogıl amca anana selamlarımı ilet..!!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serrdarr13
    serrdarr13's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Böyle durumlarda olayın üstünden fazla geçmeden Adsense birimine mail atıldığında problem çıkmadığını duymuştum.

https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?contact_type=invalid_clicks_contact

http://wallpapers-earth.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

çok saçma ama yaf... ben bi sitenin reklamlarına paso tıklasam adsense hesabı iptal edilebilir o zaman :|

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

ziyaretcilerinle yuz goz olmaz hatta hic muhatap olmazsan , it kopuk , duzeysiz, zararli, telif hakki sahibi  rakiplerin olabilecek bir kulvarda calismiyorsan , spam yaparak insanlari gicik etmiyorsan gelipte senin reklaminla ugrasacak kiside olmaz , yani burada elit , kalite ziyaretci sahibi olunmasi gerektigi izlenimi on plana cikiyor.

soruna istinaden , googlein adsense forumlarinda google reklam koruma scripti vardi. saat veya 2 saat icinde ayni ipe reklami gostermiyor yahut tiki saymiyor. lakin 2-3 sene oncenin mevzu bahsi akibeti nedir suan icin bilemiyorum.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 2282 Toplam Mesaj: 12