Google Adsense Fazla Tıkı Engelleme Olayı
-
selam arkadaşlar şöyle birşey duydum ben bir danışayım bilenlere dedim pek uğraşamam Google ile, bazıları girip dalgasına 10 kere tıklıyormuş ve geçersiz tıktan ban yiyormuş hesap bunu engellemenin bir yolu var mı kodu bir tıktan sonra saklama gibi ? ya da benzer çözümler .. ?
-
Böyle durumlarda olayın üstünden fazla geçmeden Adsense birimine mail atıldığında problem çıkmadığını duymuştum.
-
öle kodu saklama gibi bişey yok. yani kodda oynama yaparsan zaten banlanırsın.
benim başıma geldi. bi portal yazmıştım yıllar evvel. içinde google reklamı koymuştum 200 filan fake tık geliyodu. google a 3tane mail attım durumu bildiren. 2 sinde teşekkür edip ilgileneceklerini söylediler 1 hafta geçti banlandım :)
2 yıl filan adsenseden üyelik alamadım. 70-80$ param gitti.
aradan geçen zamanda annelerini hiç unutmadım :)
zorla tıklatmaya çalışan siteleri ihbar edersin filan ama hiç bi sebep yokken de piçliğine reklama abanmak uzun yıllar insanın kulağının çınlamasına sebep oluyordur herade.
-
hahaha arkadaşlar alemsiniz. yok mu bir çözüm yani :|
-
valla gugula güvenme adamı g.t gibi bırakıyor ortada. bizzat kaldım ordan biliyom.
-
Rebelist bunu yazdı:
-----------------------------
hesap bunu engellemenin bir yolu var mı kodu bir tıktan sonra saklama gibi ? ya da benzer çözümler .. ?
-----------------------------bir kod saklama kodu vardı, ama kodda oynama olduğu için oda suçtur :|
-
Google koduna doğrudan müdahale edilmese de dolaylı yoldan birşeyler kurcalanmış diye direk ban yiyebilirsin. Tek yapacağın mail atmak. Onu da Foxxly'nin anlattığına göre kafalarına eserse gözardı edebiliyorlar. İşin şansa kalmış. Adsense'den ne kadar para kazandıysan o kadar banlanma riskin yüksek diyelim :)
-
gogıla kafam girsim ibnetorun önde gideni la bi adsense hesabına 1 yıl uğraştırılırmı adam Allah'tan korkar insan. Gogıl amca anana selamlarımı ilet..!!
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Böyle durumlarda olayın üstünden fazla geçmeden Adsense birimine mail atıldığında problem çıkmadığını duymuştum.
-----------------------------https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?contact_type=invalid_clicks_contact
-
çok saçma ama yaf... ben bi sitenin reklamlarına paso tıklasam adsense hesabı iptal edilebilir o zaman :|
-
ziyaretcilerinle yuz goz olmaz hatta hic muhatap olmazsan , it kopuk , duzeysiz, zararli, telif hakki sahibi rakiplerin olabilecek bir kulvarda calismiyorsan , spam yaparak insanlari gicik etmiyorsan gelipte senin reklaminla ugrasacak kiside olmaz , yani burada elit , kalite ziyaretci sahibi olunmasi gerektigi izlenimi on plana cikiyor.
soruna istinaden , googlein adsense forumlarinda google reklam koruma scripti vardi. saat veya 2 saat icinde ayni ipe reklami gostermiyor yahut tiki saymiyor. lakin 2-3 sene oncenin mevzu bahsi akibeti nedir suan icin bilemiyorum.